Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.05.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.08.2010

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi doresc sa evoluez si sa cresc in cadrul unei structuri unde respectul, sarguinta si munca reprezinta calitati de baza. Sunt dispus sa dau tot ce am spre a asigura reusita departamentului meu si profitul angajatorului.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Marketing, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Management

Oras de lucru: Arad, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2013 - 01.02.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: administrator hotel

Responsabilitati:

M-am ocupat de angajari/concedieri ,plata salariilor, programe de munca, contabilitate primara(intrari, iesiri, registre de casa,balante, stocuri), aprovizionare cu marfa,selectare furnizori,negocieri directe cu distribuitori si clienti, rezervari pentru restaurant/hotel, etc. Am optimizat circuitul tehnologic in cadrul restaurantului, conform normelor HACCP si CE in vigoare, am imbunatatit calitatea mancarii oferite de stabiliment fara a aduce costuri suplimentare bucatariei(acestea au fost reduse cu pana la 30% datorita unui sistem impus de management al deseurilor), am instaurat retetare noi si am schimbat complet meniul restaurantului, propunand ceva modern si atractiv oaspetelui. Din moment ce angajatorul a dorit un raport de tip "Base Year" de la mine, spun cu mandrie ca la finalul lunii ianuarie 2015, hotelul a inregistrat o crestere a ratelor de ocupare de 45%, cu investitii minimale.

01.09.2012 - 01.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar room service / comis de rang

Responsabilitati:

Pe durata stagiului facut in Paris, am deprins o foarte buna cunoastere a servirii de 5*,in unul din cele mai prestigioase hoteluri de lux din Europa. M-am ocupat de servirea unor oaspeti de renume in lumea politica si show-business-ului, ajungand de la un nivel de simplu stagiar la respnsabilul de room service pe tura mea. M-am ocupat de vanzari si up-selling la camera, am monitorizat stocurile(atat ale departamentului meu cat si ale restaurantului), etc.

01.09.2011 - 01.03.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Micutul restaurant cochet din Geneva servea,in medie, 1000 de oameni pe zi in 4 ospatari. In cadrul acestei echipe am invatat cu adevarat ce inseamna viteza in servire, fara a neglija, in schimb, calitatea servirii.Am deprins cunostiinte medii de limba franceza si,in egala masura, am avut contact cu o clientela foarte variata. Am invatat importanta adaptarii rapide la nevoile si cerintele oaspetelui nostru, aspect care m-a ajutat enorm in viitoarele mele joburi.

01.01.2010 - 01.01.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: assistent manager

Responsabilitati:

Ca si asistentul managerului, ma ocupam de toate programarile saptamanale intreprinse de catre manager cu clientii, m-am ocupat de aprovizionarea barului, restaurantului si receptiei cu toate produsele necesare, am mentinut relatii de afaceri si am pus la dispozitia clientiilor nostrii absolut orice informatie de care a fost nevoie,am invatat modul in care functioneaza contactul unui hotel cu institutiile statului(plata taxei hoteliere, intocmirea de dosare pentru primirea autorizatiilor, etc). De asemenea, am deprins cunostiinte de contabilitate primara.

01.01.2009 - 01.01.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor de bucatar

Responsabilitati:

Pe durata stagiului meu deajutor de bucatar,am invatat normele care stau la baza unei bune functionari a bucatariei. Inaintea venirii bucatarului sef,m-am ocupat de pregatirile necesare pentru gatirea si scoaterea micului dejun. Dupa venirea acestora,m-am ocupat de curatarea legumelor si fructelor necesare pentru service, de curatenia bucatariei, de vase, etc

01.02.2008 - 01.12.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Ca si ospatar, m-am ocupat de servirea micului dejun(suedez), am amenajat bufetul si sala, m-am ocupat de servirea oaspetilor nostrii a la carte, iar pe finalul angajarii m-am ocupat de schimbarea meniurilor si a cartii de vinuri (schimbare furnizori, retetare, redactare meniu si carte de vinuri, poze,descrieri etc.)

01.05.2007 - 01.02.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Ca si receptioner, ma ocupam de absolut tot ceea ce tine de procedurile de Check-in,Check-out, alocarea camerelor, rezervari, si pe perioada noptii(receptionerii lucram in ture de 24 de ore) serveam comenzile de room service si bar.

studii

 

Facultati:

2011 - 2014 Facultate / Colegiu: Management Hotelier si de Restaurant la University Centre Cesar Ritz din Brig,Elvetia.
2006 - 2010 Liceu: Matematica Informatica Engleza Bilingv la William Shakespeare din Timisoara.

Premii

Premii si Distinctii
Aug 2012: UCCR Gold Leadership Prize



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close