Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.03.1962

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.06.1995

obiectiv

 

Beneficii: Bonuri de masa

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Banci, Crewing / Casino / Entertainment

Oras de lucru: Tulcea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

13.11.2008 - 21.05.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: agent asigurare

Responsabilitati:

Vanzare de asigurari,promovare servicii si produse in relatiile cu clientii,identificarea diversele nevoi de protectie financiara prin asigurare ale oamenilor,oferirea de solutii potrivite fiecarui client-protectie bunuri personale(casa si masina),viata sau sanatate.

15.12.2006 - 20.08.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabil gestiune stocuri,aplicatie "SIGMA'', verificare mod inregistrare materiale si TVA-ul aferent in sistemul informatic,raspundere pt.localizarea corecta pe contracte a consumurilor de materiale in functie de bonurile de consum emise,efectuare punctaj lunar intre balanta analitica,sintetica si fisele de magazie,efectuare inventariere,verificare deconturi de cheltuieli si raspundere pt.existenta documentelor justificative inscrise in acestea,verificare ordine de deplasare cu foile de prezenta si raspundere pt.modul cum este acordata diurna,intocmire dosar facturi prestari servicii si urmarirea existentei situatiilor de lucrari sau a deconturilor de prestari servicii vizate de seful de santier,urmarire extrase de cont bancar,verificare acte de casa,solicitare confirmari de solduri pt.furnizori si clienti

01.03.2003 - 04.06.2004

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: responsabil resurse umane

Responsabilitati:

Prelucrarea datelor de personal in sistemul informatic al societatii, evidenta personal,centralizarea si prelucrarea pontajelor,calcul salarii si distribuire prin sistem card-uri,fise fiscale,intocmirea contractelor de munca,a deciziilor de incetare a contractelor de muncare(demisii,cereri lichidare la zi),evidenta concedii de odihna,concedii maternitate,medicale,recrutare personal,relatii cu Inspectoratul Teritorial de Munca

Realizari:

Plata salarii pe carduri

03.01.2001 - 01.03.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Evidenta primara-facturare,balante,stocuri,salarii,fise fiscale

03.01.2000 - 07.03.2001

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

Primirea,evidenta,expedierea corespondentei,transmiterea in timp util a informatiilor,corespondenta internet, responsabilitati pe probleme de personal- intocmirea si inregistrarea contractelor de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca Tulcea, intocmirea deciziilor de desfacere a contractelor de munca,a deciziilor de majorare a salariilor.

27.11.1991 - 21.11.1999

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Evidenta primara-facturare,gestiune stocuri, balante contabile, calcul salarii

25.04.1982 - 23.11.1991

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: controlor date

studii

 

Facultati:

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI, FACULTATEA DE COMERT,Specializarea ECONOMIA COMERTULUI,TURISMULUI SI SERVICIILOR

Premii

1. Brevet de turism -Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - 2010
2. Curs manager in activitatea de turism - CEDES CERCETARE-DEZVOLTARE SRL GALATI - 2009
3. Curs legislatia securitatii si sanatatii in munca - WORK CONSULTING SRL CONSTANTA - 2004
4. Curs operator calculator - Centrul Teritorial de Calcul TULCEA - 1991
5. Curs controlori date - Institutul Central Pentru Conducere Informatica I.C.I. TG.MURES - 1982

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)

franceză(avansat,mediu,avansat)

germană(mediu,incepator,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close