Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.06.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.01.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoană orientată spre obiective, cu abilități manageriale. În timpul carierei mele profesionale am reușit să-mi îmbunătățesc abilitățile profesionale în cadrul dezvoltării de noi strategii, îmbunătățirea fluxurilor de muncă și consolidarea relațiilor în echipele conduse. În principal, accentul meu a fost pus pe practicile și tehnicile de îmbunătățire a fluxurilor de producție, crearea strategiilor de vânzare, planificarea, bugetarea și îmbunătățirea capitalului, analiza costurilor și supravegherea angajaților și subordonaților. În plus, mi-am îmbunătățit experiența profesională în gestionarea strategiilor aflate în dificultate și găsirea de soluții viabile pentru a ajunge la rezultatele prestabilite.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Beneficii: In functie de postul existent.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Au pair / Babysitter / Curatenie, Auto / Echipamente, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov, Otopeni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 30.06.2019

Departament: productie

Titlu Job: asistent sef de zona / muncitor asamblare

Responsabilitati:

Magna Steyr AG & Co KG este un producător de autovehicule cu sediul în Graz, Austria, unde se află și fabrica sa principală de producție. Este o filială a Magna International cu sediul în Canada și a făcut parte anterior din conglomeratul Steyr-Daimler-Puch.
Principalele mele îndatoriri și responsabilități au fost:
• Ansamblu auto (BMW 5, BMW Z4, Toyota Supra Coupe, Jaguar I-Pace, Jaguar E-Pace);
• Asistență la instalare pentru toate stațiile de lucru din zona desemnată - am fost instruit să asist toate stațiile de lucru;
• Verificarea calității anumitor componente și a instalației efectuate în zonele anterioare;
• Instruirea noilor angajați pentru stațiile de lucru desemnate.

01.06.2009 - 31.10.2014

Departament: management

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Green Team Cleaning & Green Team Business Solutions au fost două companii înființate de mine în iunie 2009, la Otopeni. Împreună cu partenerii mei am oferit o gamă largă de servicii de curățare și soluții integrate.

01.12.2007 - 31.08.2008

Departament: management

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

EticheteFlexo a fost o companie nouă în industria de etichete din România, momentan una dintre cele mai bune din domeniul imprimării digitale.

Principalele mele îndatoriri și responsabilități au fost:
• Dezvoltarea afacerilor în interiorul și în afara liniei de afaceri proprii, valorificând orice oportunitate de dezvoltare a unei noi afaceri;
• Managementul clientului;
• Instruirea și conducerea unei noi echipe pentru a dezvolta întreaga companie;
• Recrutarea noilor colegi;
• Optimizarea structurii costurilor;
• Propuneri către investitori cu privire la cea mai bună strategie de implementat;
• Dezvoltarea și punerea în aplicare a unei strategii pe termen lung (introducerea tehnicilor de ștampilă caldă, emboss, imprimare digitală);
• Achiziția de materii prime pentru producție;
• Mentinerea relatiilor cu furnizorii de materii prime si utilaje.
• Profilul pieței - Crește acoperirea media a companiei.
Realizări:
• Înființarea unei săli de producție;
• Crearea unei echipe de vânzări competitive;
• Dezvoltarea portofoliului de clienți (la două luni de la începerea producției, am adus L`Oreal România, care era cel mai mare client al companiei la acea vreme);
• Dezvoltarea portofoliului de furnizori prin stabilirea relațiilor cu partenerii străini și casnici.

01.11.2006 - 31.12.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

EticheteFlexo SRL / Alexandria, România

EticheteFlexo a fost o companie nouă în industria de etichete din România, iar în acest moment este una dintre cele mai bune în domeniul tipăririi digitale.

Dezvoltarea portofoliului de clienți în zona alocată.

01.07.2006 - 31.10.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Tipoflexo a fost o companie de imprimare cu experiență din Cluj Napoca, care a început o nouă muncă în producția de etichete.
 
Dezvoltarea portofoliului de clienți în zona alocată. De asemenea, am dezvoltat portofoliul de clienți și am oferit experiența mea în domeniul tipografiei flexografice, ceea ce a fost benefic pentru creșterea companiei, precum și pentru colegii implicați.

01.12.2001 - 30.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

661/5000
Sunimprof a fost lider în producția românească de etichete.

La începutul colaborării, responsabilitățile legate de gestionarea stocului de mărfuri din depozitul bucureștean, livrări către clienți, întreținerea stocurilor în conformitate cu cerințele pieței. În timp, menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții existenți și extinderea numărului de clienți din zona alocată au devenit principala responsabilitate.
Am avut o contribuție considerabilă la dezvoltarea punctului de lucru din București, precum și la creșterea clienților portofoliului nostru la nivel local, dar și în zona reprezentată de județele din sudul țării.

01.08.2000 - 30.11.2001

Departament: marketing

Titlu Job: reprezentant marketing

Responsabilitati:

Roma Casa & Giardino (Rovere Mobili) a fost unul dintre liderii producției și importului de mobilă din România la acea vreme.

Menținerea legăturii cu furnizorii externi de mobilă și echipamente, precum și cu furnizorii interni de accesorii și materii prime. Implicare directă în prezentarea produselor către clienți. Executarea operațiunilor vamale legate de importul de materii prime sau produse finite.
Realizarea unei campanii publicitare puternice care a avut un impact special asupra dezvoltării companiei, precum și extinderea gamei de clienți.

01.12.1998 - 31.01.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant comercial

Responsabilitati:

Kokusai Koeki a fost prima companie comercială dintre România și Japonia și au înființat și o fabrică de electrocasnice în România.

Vânzarea directă în magazin la începutul colaborării, urmată de vizite la colaboratori pentru a menține relațiile comerciale cu aceștia, precum și controlul lor asupra vânzărilor și plăților. Dezvoltarea strategiilor de vânzare telefonică. Am deschis un magazin de vânzare la Iași (la acel moment cel mai mare magazin Panasonic-Philips din România). Deschiderea punctului de lucru la Iași a însemnat obținerea avizelor necesare funcționării, precum și angajarea unei echipe locale de lucrători pe locul de muncă.

studii

 

Facultati:

1995 - 1999 Facultate: Finante - Tehnica bancara la Universitatea Ecologica din Bucharest.
1991 - 1995 Liceu / Școală profesională: Matematica-Fizica la Ion Neculce din Bucharest.

Premii

Calificari
Jun 2017: Pregătire specializată pentru montaj vehicule! Deutschlandsberg, Steiermark, Austria.

Traininguri
Mar 2006 - Apr 2006: Competitive Sales
Sunimprof Imp-Exp. SRL
Jan 2006 - Feb 2006: Customer Care
Sunimprof Imp-Exp. SRL
Aug 1998 - Sep 1998: Vanzari
Vodafone
Jun 1998 - Jul 1998: Customer Care
Vodafone

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close