Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.04.1983

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Banci

Oras de lucru: Sibiu

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

11.06.2007 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

-Ajutarea managerului in rezolvarea problemelor zilnice, inclusiv verificarea corespondentei , stabilirea sedintelor, intocmirea de documente
-Verificarea documentelor
-Coordonarea si monitorizarea anumitor activitatiI, ca delegat al managerului
-Redactarea de contracte, acte aditionale, faxuri, e-mails, planificareaactivitatiilor
-Contabilitatea primara (intocmirea de note de receptie, avize de insotirea marfii, facturi de marfa si chirii, rapoarte de gestiune, chtante, ordine de plata, bilete la ordin, verificarea extraselor bancare)
-Calcularea salariilor, itocmirea statelor de plata, intocmirea si depunerea declaratiilor pentru I.T.M., C.AS., C.A.S.S., SOMAJ.
-Intocmirea si inregistrarea contractelor de munca, a demisiilo, inregistrarea acestora si a tuturor actelor referitoare la resursele umane al organizatiei (inclusiv depunerea in modificarilor survenite in randul personalului in format electronic, (REVISAL))
- obtinerea tuturor autorizatiilor de functionare necesare

01.10.2005 - 01.01.2008

Departament: altele

Titlu Job: merchandaiser

Responsabilitati:

principalele responsabilităţi sunt:
-luarea stocurilor din magazinele Alcomsib săptămânal
-aranjarea mărfii la raft, având grijă să se respecte cotele şi poziţiile de raft
-întreţinerea relaţiilor cu clienţii existenţi

01.07.2003 - 01.05.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: vazĂtor -gestionar

Responsabilitati:

Principalele responsabilităţi au fost : vânzarea produselor, întocmirea actelor necesare la sfârşitul zilei, recepţionarea marfii, gestiunea stocurilor

studii

 

Facultati:

2007-prezent -Facultatea de Inginerie Hermman Oberth, Sibiu
Master, specializarea Managementul Calitatii
2002-2007-Facultatea de Inginerie Hermman Oberth, Sibiu
specializarea: inginerie economică
1998-2002-Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, Sibiu
specializarea: matematică-fizică

Activitati extracurriculare

Bune abilitati de comunicare, capabil de a lucra in echipa intr-un mod eficient, motivat si orientat spre cariera, carnet de sofer

Premii

LOCUL AL DOILEA LA SESIUNEA DE COMUNICARI STIINTIFICE DIN CADRUL ULBS LA SECTIA ECONOMICA CU TEMA : OPTIMIZAREA TRANSPORTURILOR IN CADRUL UNEI FIRME DE DISTRIBUTIE CU AJUTORUL METODELOR DE CERCETARE OPERATIONALA.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close