Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.10.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.05.2007

obiectiv

 

Avocatura este o profesie elitistă, cu tradiție puternică, ce îți angajează toate valențele. Consider că perfecțioarea continuă a aptitudinilor profesionale trebuie să fie principalul obiectiv profesional al avocatului.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2017 - 28.02.2018

Departament: juridic

Titlu Job: convenȚie de conlucrare profesionalĂ

Responsabilitati:

În cadrul C.I.A. & C.I.I. "MURARIU RAZVAN-CONSTANTIN", am avut ca responsabilități formularea actelor de procedură atât în materie civilă/ comercială / de familie/ de contencios administrativ și fiscal/ de muncă. Cu caracter exemplificativ și nu limitativ: cereri introductive de instanță, întâmpinări, răspunsuri la întâmpinări, cereri de ajutor public social, cereri de reexaminare, obiecțiuni rapoarte expertize tehnice judiciare, cereri de probe etc. cât și în materie penală pentru toate fazele procesului penal (cu caracter exemplificativ și nu limitativ: cereri constituire parte civilă, cereri de probatorii, etc. ).
Am asigurat asistarea /reprezentarea în fața instanțelor de judecată din circumscripția Municipiului București și din provincie.
Totodată am îndeplinit, în numele şi interesul unor clienți procedurile de rezervare a unor mărci, am revizuit contracte individuale de muncă și regulamente de ordine interioară, am asistat la şedinţele adunărilor generale ale asociaţilor în cadrul societăţilor comerciale pentru care, cu această ocazie, am redactat procesele verbale ale şedinţelor adunărilor generale respective.

01.11.2014 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: avocat titular

Responsabilitati:

În calitate de avocat titular al C.I.A. "TEODORESCU CARMEN-ADRIANA", acord consultanță, mediere, asistență juridică și reprezentare în litigiile privind dreptul familiei - divorț, partaj, autoritate părintească, pensie întreținere, stabilire program vizitare minor. Totodată, ofer consultanță și reprezentare pentru întocmirea și înregistrarea tuturor documentelor ce țin de relația cu Oficiul Național a Registrului Comerțului. Cu titlu exemplificativ și nu limitativ: constituire, modificare și dizolvare societăți comerciale; constituire, implementare și radiere puncte de lucru, obținere autorizații de funcționare a sediilor principale și secundare ale societăţilor precum şi proceduri specifice de prelungire a acestor autorizaţii etc.

01.02.2012 - 30.11.2014

Departament: juridic

Titlu Job: avocat colaborator

Responsabilitati:

În cadrul S.C.A. "CHIRIC & CHIRIC", în calitate de avocat colaborator, am participat la activitatea de regres generată de dosarele C.A.S.C.O. ale Allianz Tiriac Asigurari S.A.. Am avut ca responsabilitați formularea actelor de procedură precum și reprezentarea, urmărirea şi gestionarea dosarelor aflate pe rolul instanţelor de judecată din Municipiul București și județul Ilfov.

01.09.2009 - 31.10.2009

Departament: juridic

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati în cadrul biroului notarial au fost legate de pregatirea înscrisurilor pentru redactarea actelor notariale, tehnoredactarea acestora după model tipizat în baza documentelor prezentate (procuri, contracte, declarații autentice), copierea și scanarea documentelor profesionale și administrative, opisarea acestora în dosare, întocmirea mapelor cu documentele notariale pentru a fi arhivate, etc..

01.09.2008 - 31.10.2008

Departament: juridic

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Stagiul de practică în cadrul S.C.A. "GÎRJOABĂ ȘI MATEESCU" a inclus participarea alături de avocații titulari la şedinţele de judecată ale Tribunalului Bucureşti - Secţia Penală precum și redactarea de documente simple (cu titlul exemplificativ și nu limitativ: adrese de înaintare, delegații de substituire).

01.07.2007 - 31.10.2007

Departament: juridic

Titlu Job: stagiu de practica

Responsabilitati:

În timpul stagiul de practică în cadrul firmei BYTECONT TELECOM S.R.L. am avut ca principale responsabilități întocmirea de documente cu caracter juridic adresate diverselor autorităti și organe de control (cu caracter exemplificativ și nu limitativ: notificări, adrese, înștiințări) precum și elaborări de opinii juridice cu privire la aspecte de interpretare legislativă.

studii

 

Facultati:

2010 - 2010 Facultate: MANAGER DE PROIECT la CENTRUL INTERNAȚIONAL DE FORMARE PENTRU ADMINISTRAREA AFACERILOR C.I.F.A.A. din BUCUREȘTI. SPECIALIZAREA MANAGER DE PROIECT
2008 - 2010 Masterat: CONTABILITATE, AUDIT ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE - FACULTATEA DE CONTABILITATE ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE din BUCUREȘTI. PROGRAMUL DE MASTERAT: CONTABILITATE, AUDIT ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE
2006 - 2010 Facultate: LICENȚIATĂ ÎN DREPT la UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI - FACULTATEA DE DREPT din BUCUREȘTI. LICENȚIATĂ ÎN DREPT
2004 - 2008 Facultate: ECONOMIE GENERALĂ la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE - FACULTATEA DE ECONOMIE din BUCUREȘTI. SPECIALIZAREA ECONOMIE GENERALĂ

Premii

Voluntariat
Jul 2011 - Jul 2016: Let's Do It Romania!
Asistent Coordonator in relatia cu autoritatile - Let's Do It Romania! iulie 2011Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close