Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.11.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.2007

obiectiv

 

Casatorita, 1 copil.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Functii publice, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Brasov, Timisoara, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - 30.11.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: account manager extern

Responsabilitati:

Menţine relaţia de colaborare cu o parte din clienţii externi (străini) Swiss Solutions
Are propriile procese de vânzare pentru a putea extinde portofoliul de clienţi
Cunoaște foarte bine serviciile firmei pentru a le putea oferi clienţilor cele mai bune soluţii
Identifică necesitățile clienţilor Swiss Solutions pentru a putea dezvolta, pe orizontală, parteneriatul cu eiVerifică zilnic cotaţiile venite din partea clienţilor şi se asigură că acestea sunt soluţionate conform procedurii de lucru
Negociază preţurile cu clienţii actuali şi potenţiali
Semnează contracte, clauze de confidenţialitate, completează formulare RFIs (request for information) primite de la clienţii actuali şi potenţialiActualizează datele şi/sau procedurile clienţilor în baza de date internă
Recontactează clienţii inactivi pentru a propune reluarea colaborării
Discută cu Project Managerii şi Team Leader-ul echipei propuneri pentru dezvoltarea departamentului și a relației cu clienții
Vine cu propuneri de optimizare a bugetului şi a timpului de lucru al proiectelor
Menține datele clienților actualizate în baza de date internă
Participă la evenimente de networking internaționale specifice industriei.

01.09.2013 - 30.09.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Promovarea si vanzarea produsele si serviciile companiei in zona desemnata sau segmentelor de clienti special alocati pe baza cunostintelor aprofundate despre produse, astfel incat sa realizez obiectivele cantitative si calitative stabilite; identificarea nevoilor clientilor si recomandarea produselor care se potrivesc profilului; back-up shop supervisor; participarea la conferinte si intalniri ale departamentului in vederea optimizarii timpului de lucu si atingerii obiectivelor; utilizarea casei de marcat si incasari facturi; gestionarea si inventarierea stocurilor aflate in folosinta, identificarea unor potentiali clienti noi si mentinerea unei relatii de incredere cu cei aflati deja in portofoliu, elaborarea situatiilor zilnice si lunare de vanzari vs target.

01.02.2007 - 31.08.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant magazin

Responsabilitati:

Promovarea si vanzarea produsele si serviciile companiei in zona desemnata sau segmentelor de clienti special alocati pe baza cunostintelor aprofundate despre produse, astfel incat sa realizez obiectivele cantitative si calitative stabilite; identificarea nevoilor clientilor si recomandarea produselor care se potrivesc profilului; imbunatatirea permanenta a abilitatilor si tehnicilor de vanzare prin participarea la traininguri si cursuri dedicate, prezentarea companiei si a serviciilor intr-o maniera profesionala, efectuarea inchiderii financiare a zilei in curs, ascultarea activa si consilierea clientilor in a alege solutia potrivita, impartirea eficienta a task urilor intre colegi in vederea atngerii si depasirii obiectivelor stabilite, comunicarea verbala si prin email atat cu clientii interni, cat si externi.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Mass Media si Relatii Publice. Tehnici de comunicare si de redactare. la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din Timisoara.
2006 - 2009 Facultate: Comunicare Sociala si Relatii Publice la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din Timisoara.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Filologie la Colegiul National Banatean din Timisoara. Sectia Filologie

Premii

Certificari
Dec 2017 - Dec 2017: Absolvire Curs Manager de Proiect
Absolvire curs Manager Proiect in cadrul caruia am dobandit urmatoarele competente profesionale:
- Stabilirea scopului proiectului
- Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
- Planificarea activitatilor si jalonarea proiectului
- Gestionarea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
- Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
- Managementul riscurilor
- Managementul echipei de proiect
- Managementul comunicarii in cadrul proiectului
- Managementul calitatii proiectului.
Cursul a avut o durata de 60 de ore, dintre care 24 au constat in pregatirea teoretica, iar 36 in pregatirea practica. COD COR 242101
Hobby-uri
Iesirile in aer liber cu rulota.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close