Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.04.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.04.2013

obiectiv

 

Risc Management/Audit Intern/Control Intern

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Telecomunicatii, Petrol / Gaze, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: administrator credite persoane juridice

Responsabilitati:

Verificare date mentionate in Nota de Credit cu privire la facilitatile de credit existente. Verificare respectare clauze si conditii specifice ( angajamente) pentru facilitati existente. Urmarire incadrare si derulare facilitati de credit acordate, intocmire in baza aprobarii a contractelor de credit/actelor aditionale si contractele de garantie a acestora. Solicitare/verificare inregistrare garantii in sistem in conformitate cu procedurile juridice in vigoare: inregistrare ipoteci in Cartea Funciara, la Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare, notificare debitori desemnati, polite de asigurare, bilete la ordin, scrisori de garantie, prelungirea acestora la expirarea perioadei de valabilitate. Administrare si monitorizare facilitati de credit pentru companiile in insolventa, reorganizare juridica, faliment. Intocmire dosare de credit pentru executarea silita, inscrierea la masa credala. Suport implementare, administrare si monitorizare credite acordate persoanelor juridice, intocmire contracte de credit, de facilitate, de garantie si acte aditionale aferente, efectuare utilizari/rambursari dupa verificarea documentelor, in conformitate cu aprobarea, monitorizare credit, angajamente si garantii.

01.09.2013 - 31.08.2014

Departament: banci

Titlu Job: workout administrator

Responsabilitati:

Asigur colectarea ratelor restante la imprumuturile de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, carduri de credit, debite pe conturi curente, depasiri de limita la overdraft-uri pentru clientii persoane fizice, ce au o intarziere la plata de pana la 90 de zile.
Verific documentele pe baza carora s-au aprobat aceste credite. Ma ocup de reglarea platiilor eronate, de tranzactii valutare de pe un cont pe altul.
Caut solutii pentru clientii cu dificultati reale in achitarea ratelor, recuperez restantele acestora pana la ultima solutie a executarii silite.
Cunostinte solide ale procedurilor de frauda. Interactiune permanenta cu departamentele Operatiuni, Vanzari, Frauda, Risk.
Reducerea ratei de delincventa catre un nivel acceptabil, contributie la o cat mai buna imagine a bancii in relatia cu clientii, rezultate lunare foarte bune.

01.10.2008 - 30.09.2013

Departament: banci

Titlu Job: collection and anti fraud officer

Responsabilitati:

Asigur colectarea ratelor restante la imprumuturile de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare, carduri de credit, debite pe conturi curente, depasiri de limita la overdraft-uri pentru clientii persoane fizice, ce au o intarziere la plata de pana la 90 de zile.
Verific documentele pe baza carora s-au aprobat aceste credite. Ma ocup de reglarea platiilor eronate, de tranzactii valutare de pe un cont pe altul. In acest timp, lucrez in mod constant cu principalele produse bancare: card credit, imprumut, overdraft, cont curent, precum si principalele sisteme de accesare a acestor produse.
Caut solutii pentru clientii cu dificultati reale in achitarea ratelor, recuperez restantele acestora pana la ultima solutie a executarii silite.
Principala realizare in cadrul bancii este aceea ca prin aportul meu am reusit sa aduc la zi clienti ce inregistreaza multe zile de intarziere, recuperarea de sume considerabile precum si rezolvarea problemelor clientilor.
Prin efortul depus am contribuit la o scadere a ratei delincventei, in repetate randuri top performer al lunii, castigatoare a diverse premii, rezultate bune dovedite de evaluare.
Florentina Stroe- team leader
Bonuri de masa, bonusuri lunare.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Finante/Banci la Academia de Studii Economice Bucuresti din Bucharest. BANCAS- Banci si Asigurari
2004 - 2008 Facultate / Colegiu: Comert la Academia de Studii Economice Bucuresti din Bucharest.

Premii

Certificari
May 2013 - Jul 2013: British Council- Advanced English Course

Apr 2013 - Apr 2013: Romanian Banking Institute
Curs" Audit Intern si Managementul riscurilor"

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,avansat)

spaniolă(incepator,avansat,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close