Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.05.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.05.2016

obiectiv

 

Back Office

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2016 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator cont

Responsabilitati:

Verificarea extraselor de cont, verificarea contractelor cu creditorii, întocmirea raportului cu clienții înrolați, efectuarea diferitelor rapoarte in Excel, activitatea in diferite programe Ram, Oes, aprobarea clienților, trimiterea scrisorii de bun venit in programul nostru, verificarea motivului de înrolare in programul nostru, verificarea informațiilor bancare.

01.02.2016 - 30.06.2016

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: unit manager psihologie

Responsabilitati:

Scrierea de articole pe diferite teme de interes din domeniul psihologiei (increderea in sine, management, antreprenoriat, comunicare, etica, transparenta, eficienta si performanta in organizatii, precun si educatia si sanatate)

01.02.2014 - 31.01.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

A fost un job plăcut, activitatea mea a constat in: facturare, am facut devize, am răspuns la mailuri, listare, scanare, am răspuns la telefon, oferirea de informații, realizarea plăților, viramente bancare, utilizare pc in diferite programe ( word, Excel, power print etc.).

01.12.2012 - 31.01.2014

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Acest job a presupus eliberarea de tichete pentru clienți, la sfârșitul programului de lucru efectuam acte de contabilitate primara. Am fost responsabila de tot ce se intampla in agenție, contact permanent cu clienții. Fiecare tichet pe care il făceam trebuia trecut in casa de marcat. Responsabilitate foarte mare fata de bugetul alocat agenției.

01.09.2011 - 31.10.2012

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Am fost gestionar la acest magazin. Acest job a constat in: relații directe cu clienții, recepționarea mărfii, ieșirea mărfii, schimbarea mărfii. Tot ceea ce se intampla cu magazinul era sub responsabilitatea mea. Efectuarea actelor de contabilitatea, lucrarea in programe contabile, explicarea clienților din ce material sunt făcute anumite produse care se aflau in magazin, efectuarea de bonuri fiscale.

01.07.2006 - 30.09.2008

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Acest job a fost pe perioada vacantei de vara. Am lucrat la un lanț de magazine, am acoperit toate punctele necesare: m-am ocupat de depozit, contact direct cu clienții aranjarea mărfii. Lanțul de magazine a cuprins: magazin de bijuterii, magazin numai de Gegi, magazin numai de pantofi, magazin numai de bluze, magazin articole copii. A fost o experiența plăcuta si utila totodata. M-am ocupat de finalizarea actelor la sfârșitul zile, inventare, tot ceea ce tine de responsabilitatea unui gestionar.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Managementul Strategic Al Resurselor Umane la Babes Bolyai din Cluj Napoca.
2008 - 2011 Facultate / Colegiu: Psihologie la Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Licențiata in psihologie, doresc sa fac parte din Organizația dumneavoastra. Promit sa-mi dau tot interesul in ceea ce ma privește si sa aplic practic toate cunoștințele dobândite, totodata promit sa pun in practica tot ceea ce personalul din Organizația dumneavoastra ma va învață.

Premii

Calificari
Feb 2014: Licentiata in Psihologie

Jul 2012: Modulul pedagogic

Jul 2008: Atestat in informatica

Proiecte
May 2010 - Jul 2010: Practica plătită
Am facut practica la un cabinet psihologic. Practica a constat in evaluarea si observarea copiilor cu sindromul Down.
Feb 2010 - Mar 2010: Painting face
Acest proiect a constat in: vizitarea școlilor unde învățau copiii de clase primare, explicându-le despre cat de importantă este natura, rolul animalelor in viața noastra si astfel i-am înveselit desenand pe fata fiecărui copil figura animalului lor preferat.
Traininguri
Mar 2009 - May 2009: Luna carnivorelor
Am participat la un training timp de o luna de zile. Ni s-au prezentat multe informații despre animalele din toată lumea, despre modul cum trebuie sa le ocrotim si sa le protejam. Persoanele care au facut publice aceste informații au fost profesori universitari si totodata cercetători. Pe baza informațiilor asimilate, trebuia sa realizez un proiect. Am realizat un proiect foarte original, rama acestuia fiind din lemn si frunze, proiectul fiind sub forma unui tablou.
Hobby-uri
Imi place sa citesc, Imi place muzica, Imi place înotulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close