Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.03.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.10.2012

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Traduceri, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2016 - 30.04.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: administrator de credit

Responsabilitati:

Oferirea de asistență telefonică clienților din Regatul Unit și Irlanda în ceea ce privește facturile,
conturile și comenzile acestora și oferirea de asistență scrisă clienților prin e-mail.

01.07.2016 - 30.09.2016

Departament: functii publice

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Ca participant a programului oficial de internship al Guvernului României, am reușit să asigur sprijin în pregătirea și actualizarea procedurilor și în elaborarea ghidurilor și modificărilor legislative necesare implementării Programului Operațional Infrastructură Mare. Am ajutat la corelarea informaţiilor cuprinse în procedurile operaţionale elaborate la nivelul AM POIM și am participat la întâlniri cu scop informativ cu beneficiarii.

01.11.2013 - 30.11.2016

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar și membru al adunării generale

Responsabilitati:

Munca mea în această organizație constă în implicarea activă în proiectele acesteia și organizarea de activități pentru resursa umană. Totodată, m-am ocupat de coordonarea unor proiecte ale organizației, precum și coordonarea temporară a direcției pentru studenții străini.

01.09.2013 - 30.11.2014

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: secretar general

Responsabilitati:

Prezentarea ordinii de zi la ședințe și întocmirea de procese verbale în urma acestora, menținerea relațiilor cu alte ONG-uri și coordonarea proiectului „Mens sana in corpore sano”, referitor la desfășurarea de activități sportive gratuite pentru studenți

01.11.2012 - 31.10.2013

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: manager de proiect, trainer

Responsabilitati:

Obținerea de fonduri, săli și instrumente necasare implementării proiectului național „HOLA!", desfășurarea activităților de educație non-formală și susținerea de traininguri de comunicare și motivație elevilor de gimnaziu şi învăţarea prin educație non-formală

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Afaceri Europene și Management de Programe la Facultatea de Studii Europene, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Programul de masterat are ca scop introducerea studenților în lumea afacerilor și învățarea detaliată a administrării și scrierii de proiecte europene, prin studierea tehnicilor de comunicare sau a negocierilor europene avansate.
2018 - 2018 Masterat: Business la Instituto Politécnico de Coimbra din Coimbra. Student Erasmus+ timp de un semestru la Coimbra Business School, în cadrul Instituto Politécnico de Coimbra, Portugalia.
2013 - 2016 Facultate: Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Studii Europene, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Profilul se axează pe cunoașterea în amănunt a modului de funcționare al Uniunii Europene, prin studierea instituțiilor acesteia, a economiei integrării europene, sistemelor economice contemporane, a tehnicilor diplomatice și a politicii externe.
2014 - 2015 Facultate: Științe Politice la Uniwersytet Wrocławski din Wrocław. Student Erasmus+ timp de un semestru la Uniwersytet Wrocławski, Polonia, în domeniul științelor politice.

Premii

Conferinte
May 2016 - May 2016: European Youth Event
Conferință desfășurată la sediul Parlamentului European din Strasbourg care a avut ca scop reunirea tinerilor europeni și implicarea lor în activități referitoare la îmbunătățirea funcționării Europei.
Jan 2014 - Jan 2014: International Student Conference
În ediția a VII-a a fost abordată tema "Politics and Society in Central and Eastern Europe". Conferința a fost organizată la Wrocław University, Polonia.
Proiecte
Apr 2016 - Apr 2016: „SimPE” (Simularea Parlamentului European)
Director al Comisiei pentru Ocuparea forței de muncă și afaceri sociale.
Apr 2015 - Apr 2015: „SimPE" (Simularea Parlamentului European)
Participant la ediția anului 2015 ca reprezentant al Germaniei în Comisia Permanentă pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne a PE, unde am fost declarată cel mai activ „europarlamentar".
Apr 2014 - Apr 2014: „SimPE" (Simularea Parlamentului European)
Participant la ediția anului 2014 ca reprezentant al Ciprului în Comisia Permanentă de Afaceri Externe a PE.
Certificari
Apr 2016 - Apr 2016: Certificat de Competențe antreprenoriale
Certificat acreditat de ANC, obținut în urma participării la un curs de competențe antreprenoriale.
Voluntariat
May 2015 - May 2015: „UBB Sport”
Coordonarea primei ediții a proiectului ce are ca scop organizarea de competiții sportive pentru studenții universității noastre.
Jul 2014 - Jul 2014: Junior Summer University
Coordonator al facultății de Educație Fizică și Sport la ediția a VII-a a proiectului.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close