Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.08.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.05.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Statistica / Matematica, IT Software, IT Hardware, Financiar / Contabilitate, Banci, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Pitesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Titlu Job: administrator gestiune electronica a documentelor

Responsabilitati:

▪ Participarea alaturi de Responsabilii de Proces la definirea expresiei de nevoi si crearea caietelor de sarcini pentru gestiunea electronica a documentelor si sisteme de validare tip workflow.

▪ Realizarea design-ul colectiilor de documente SharePoint conform caietelor de sarcini definite de Responsabilii de Proces (design pagini, creare arborescenta de dosare si subdosare, creare grupuri de acces etc.).

▪ Creearea procedurilor si suporturilor de formare in utilizarea sistemelor

▪ Asigurarea formarii si suportului pentru utilizatorii sistemelor gestionate, pentru orice tip de operatiune efectuata in sistemele din responsabilitate

▪ Construirea de reportinguri de monitorizare si analize, punerea acestora la dispozitia utilizatorilor, in termenele prevazute.

▪ Colaborarea directa cu Directia Sisteme Informatice Renault si cu Directia Sisteme Informatice România pentru solutionarea dificultatilor tehnice, dezvoltarea bazelor create si automatizarea proceselor gestionate.

▪ Propunerea instrumentelor si metodelor de ameliorare a activitatilor gestionate (ex :evolutii documentatie, evolutii cartografie proces, ameliorare reportinguri etc.).

01.04.2015 - 30.06.2017

Titlu Job: administrator sisteme informatice cumparari

Responsabilitati:

▪ Crearea in sistem a comenzilor cu tipologie exceptionala (comenzi pentru Centrul pentru Analiza Concurentei Renault, comenzi pentru recarosarea vehicule utilitare, comenzi pentru reglementarea ecarturilor de plata pentru piesele cu caracter prototip etc)

▪ Gestionarea panelului de furnizori HPOE Renault SAS si Dacia (crearea de cont furnizor, omologarea cu grupa de marfa specifica prestatiei furnizorului, realizarea cotatiei financiare a furnizorilor, precum si dezomologarea si suprimarea conturilor)

▪ Gestionarea procesului de Preventie Litigii Plati pentru furnizorii de tabla si produse petroliere(verificarea facturilor in sistem ca existenta si stadiu de tratament de catre contabilitate, obtinerea documentelor necesare deblocarii facturilor cu litigii din partea furnizorului sau a uzinelor precum si transmiterea informatiilor catre contabilitatea Renault in vederea deblocarii platilor catre furnizori)

▪ Conceperea si realizarea extractiilor de tip Business Objects la cererea clientilor interni Renault

▪ Asigurarea suportului in utilizarea sistemelor informatice de cumparari HPOE, precum si tratarea eventualelor incidente pe partea de meserie.

01.08.2013 - 30.04.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabil dosare de licitatie.
Responsabil licitatii electronice si publice.
Intretinerea si repararea calculatoarelor.
In cadrul acestui departament sunt responsabil de cele de mai sus. Mi-am dezvoltat calitati care ma recomanda pentru un job in care se pune accentul pe rezistenta la stres, program prelungit si mai ales unor task-uri ce necesota toata atentia si seriozitatea.

01.02.2011 - 01.12.2013

Departament: it software

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Redactor articole suport tehnic si hardware.

01.11.2010 - 01.01.2012

Departament: it software

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Redactarea articolelor de suport tehnic in limba engleza pentru telefoane Apple.

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate / Colegiu: Finante-banci la Universitatea Constantin Brancoveanu din Pitesti.
2002 - 2006 Liceu: Matematica-Informatica la Liceul Alexandru Odobescu din Pitesti.

Premii

Traininguri
Mar 2009 - Jul 2009: Training BRD
Am avut ocazia de a face parte pe o perioada scurta din echipa unei sucursale BRD.
Voluntariat
Nov 2006 - May 2010: AISEC
Program de voluntariat in cadrul AISEC in limba engleza.
Hobby-uri
Baschet,Muzica-TobePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close