Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

N 08.02.1997

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.11.2015

obiectiv

 

Sunt o persoană carismatică şi sociabilă ce caută posibilităţi de dezvoltare în permanenţă. Mă pot confirma oricărui tip de activităţi , atât în echipă cât şi individual. Reuşesc cu uşurinţă să acumulez un număr mare de informaţii pe care le folosesc cu scopul de a da întotdeauna randament maxim pe piaţa muncii.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Functii publice, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - 30.09.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: agent ticketing

Responsabilitati:

-Rezervarea, emiterea si facturarea biletelor de avion
-Crearea, mentinerea si dezvoltarea contactului/relatiei cu clientii
-Negocierea conditiilor de plata conform politicii companiei

01.07.2017 - 31.08.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: brand ambassador

Responsabilitati:

Consultanta de vanzari cu desfasurare de activitati promotionale (promovare tigarete, premiere
consumatori)

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Integritate Publică şi Politici Anticorupţie la Scoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.
2016 - 2019 Facultate: Administraţie Publică la Şcoala Naţională de Studii Politice Şi Administrative din Bucureşti.
2012 - 2016 Liceu / Școală profesională: Uman/ Intensiv Engleză la Liceul Teoretic Callatis din Mangalia.

Premii

Voluntariat
Jan 2019 - Jul 2019: Parlamentului României
În timpul acestui voluntariat, am participat şi organizat reuniuni în cadrul Preşedinţiei României la Consiliul European.
Nov 2018 - Nov 2018: Societatea Română de Drept European
Am participat şi organizat cea de-a patra ediţie a Conferinţei Internaţionale „Probleme actuale ale spaţiului politico-juridic al Uniunii Europene”.
Jun 2018 - Jun 2018: Parlamentul României
În timpul acestui voluntariat, am avut ocazia de a participa şi organiza conferinţele din cadrul celei de-a 19-a întâlnire AES ( Association of European Senates)
Oct 2017 - Oct 2017: Parlamentul României
În cadrul acestui voluntariat, am participat la organizarea Adunării Parlamentare NATO a 63-a sesiune Anuală.
Jan 2009 - May 2011: Rezervaţia Marină 2 Mai- Vama Veche
În urma acestui voluntariat în scopul protejării rezervaţiei marine 2 Mai- Vama Veche în care mi-a fost atribuită funcţia de lider am dobândit excelente competenţe organizaţionale.
Certificari
May 2018 - Jun 2018: British Council: Upper- Intermediate 4c
Am luat parte la acest curs intensiv pentru a-mi dezvolta aria de cunoaştere în ceea ce priveşte limba engleză, în urma căruia am primit un certificat care atestă finalizarea cursului cu succes.
Nov 2014 - Apr 2015: ECDL
Am urmat acest curs cu scopul de a obţine o bază standard de cunoştinţe IT necesară pe piaţa muncii, în urma căruia am obţinut Permisul european de conducere a computerului.
Proiecte
Mar 2017 - Jun 2017: Parlamentul României
Prin intermediul Şcolii Naţionale de Studii Politicie şi Administrative, am realizat stagiul de practică din anul I în cadrul Senatului României şi al Camerei Deputaţilor unde am asistat la lucrările ședințelor plenului Senatul României şi am participat la evenimentele organizate de comisiile parlamentare, la simularea unei ședințe a unei comisii parlamentare, cu parcurgerea etapelor unei proceduri legislative concrete, elaborarea unui proiect de lege, cu amendamente, dezbateri și vot, de asemenea am dat dovada de o participare activă la diverse evenimente și acțiuni media organizate de Direcția presă, comunicare și imagine prin Biroul presă, imagine şi pagină web sau Biroul de relații publice, şi de implicare în organizarea și desfășurarea vizitelor pentru grupurile de turiști care au dorit să vadă spațiile Senatului.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close