Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.07.1985

obiectiv

 

Dezvoltare continua si avansare in cariera. Acumularea continua a cunostintelor atat in ariile deja cunoscute cat si in domenii noi de activitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Grafica / Webdesign / DTP, Turism / Hotel staff, Protectia muncii

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: agent turism, project manager

Responsabilitati:

Prelucrare cereri primite, ofertare servicii, incheiere contracte, intocmirea logisticii necesare inlesnirii participarii grupurilor sponzorizate de companii pharma, la congrese medicale worldwide, oferire suport tehnic clientilor b2b, relationare cu partenerii externi in vederea imbunatatirii si dezvoltarii continue a serviciilor oferite, solutionare situatii urgente

01.06.2017 - 31.08.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: agent turism

Responsabilitati:

Sarcini de lucru: Supraveghere si gestionare a sistemului online de rezervari pentru servicii turistice, oferire suport tehnic clientilor b2b, relationare cu partenerii externi in vederea imbunatatirii si dezvoltarii continue a serviciilor oferite, solutionare situatii urgente, intocmire oferte turistice la cerere.

01.09.2015 - 30.06.2017

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: grafician it

Responsabilitati:

Creare si adaptare grafica pentru obiecte promotionale
Administrare site-uri web ale companiei.

01.06.2008 - 31.07.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant zonal - operator pc

Responsabilitati:

Sarcini de lucru: intocmire fise de prezenta pt. angajati, gestionare si organizare activitati in punctele de lucru, distribuire personal in punctele de lucru, supraveghere activitati in magazine, manevrare casa de marcat si POS, intocmire facturi, preluare comenzi de la clienti si realizare stampile si carti de vizita atat grafic cat si practic, contabilitate primara, manevrare aparat xerox, tehnoredactare, verificare corectitudine texte, prelucrare imagini, creare logo-uri, imprimare cani personalizate, realizare grafica a gravurilor laser.

01.12.2007 - 30.06.2008

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent servicii clienti

Responsabilitati:

Promovarea produselor si serviciilor, vanzari si incheieri contracte prin telefon, stabilire intalniri de afaceri.
bonuri de masa si procent din realizari in functie de target-ul pe campanie.

01.05.2006 - 31.01.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial - operator pc

Responsabilitati:

Sarcini de lucru: preluare comenzi de la clienti si realizare stampile si carti de vizita atat grafic cat si practic, manevrare casa de marcat si POS, intocmire facturi, contabilitate primara, manevrare aparat xerox, tehnoredactare, verificare corectitudine texte, prelucrare imagini, imprimare cani personalizate, realizare grafica a gravurilor laser.
bonuri de masa si comision in functie de realizarea target-ului in vanzari

25.08.2004 - 03.10.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman - ospatar - gestionar

Responsabilitati:

Sarcini de lucru: intocmirea gestiunii, inventarului, contabilitate primara si comercializare bauturi alcoolice si nonlcoolice.

studii

 

Facultati:

2005 - 2010 Facultate / Colegiu: Stiinte Juridice la Univ. Al. I. Cuza Facultatea de Drept I.F.R. din Iasi. Nelicentiat
2000 - 2004 Liceu: Resurse naturale si protectia mediului - Chimie industriala; Laborant. la Liceul de Chimie "Gr. Sc. RADU CERNATESCU" din Iasi.

Premii

Certificari
Mar 2016 - Apr 2016: Inspector (referent) resurse umane
Absolvent curs acreditat cu specializare: Inspector referent resurse umane
Hobby-uri
Lectura, Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close