Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.06.1985

Permis conducere:  Cat.A,B,D, Data obtinerii:31.07.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa ma afirm in ceea ce voi face astfel incat sa dau tot ce am mai bun pentru a ajunge la cel mai inalt nivel. Experienta si seriozitatea ma recomanda spre rezultatele dorite.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Beneficii: Salar corelat cu realizarile si facilitati pentru desfasurarea activitatii.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Turism / Hotel staff, Transport / Distributie, Merchandising / Promoteri, Alimentatie / HoReCa, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Arad, Timisoara, Lugoj

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

28.10.2013 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

Gestionarea unui numar de 13 clienti (distribuitori) pe o suprafata de cinci judete.
Implementarea politicii companiei de distribuire a produselor catre clienti prin intermediul distribuitorilor.

23.11.2010 - 18.10.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator vanzari (supervisor)

Responsabilitati:

ADMINISTRAREA INTREGII ACTIVITATI DE VANZARI A SUCURSALEI DIN TIMISOARA ,DE UNDE SE ASIGURA ACOPERIREA CELOR 3 JUDETE: TIMIS , CARAS-SEVERIN SI ARAD PENTRU COMENZI SI DISTRIBUTIE A PRODUSELOR CAT SI DESFASURAREA IN CELE MAI BUNE CONDITII LEGALE SI FUNCTIONALE A PUNCTULUI LOGISTIC .
Coordonarea activitatii de vanzari pe cele 3 judete alocate TM , CS si AR ,vizitarea clientilor, intocmirea de oferte , personalizarea ofertelor pentru anumiti clienti , tinerea sub control si rigurozitate a activitatii de vanzari si evidenta limitelor de credit a clientilor , recuperarea soldurilor din piata, atingerea obiectivelor din punct de vedere al target-ului si distributiei numerice, mentinerea politicii companiei.

Realizari:

MARIREA ZONEI DE ACOPERIRE DIN PUNCT DE VEDERE AL CLIENTILOR, CU ECHIPA FORMATA DIN 4 AGENTI AM REUSIT SA CRESC NUMARUL DE CLIENTI DE LA 450 DE CLIENTI LA 600 DE CLIENTI PE CELE 3 JUDETE ALOCATE.

CRESTEREA VOLUMULUI DE VANZARI DE LA UN PROCENT DE 33% REALIZAT LA PRELUAREA ZONEI LA UN PROCENT DE 65-70% SI O CRESTERE SEMNIFICATIVA VALORIC.

01.06.2009 - 19.10.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: area manager

Responsabilitati:

ADMINISTRAREA INTREGII ACTIVITATI A FILIALEI DIN TIMISOARA ,DE UNDE SE ASIGURA ACOPERIREA JUDETULUI TIMIS PENTRU COMENZI SI DISTRIBUTIE A PRODUSELOR SI DESFASURAREA IN CELE MAI BUNE CONDITII LEGALE SI FUNCTIONALE A PUNCTULUI LOGISTIC.
-aplicarea strategiei de vanzari a companiei
- stabilrea obiectivelor individuale pentru reprezentantii de vanzari si verificarea rezultatelor: saptamanal si lunar raportat la obiectivele propuse
- implementarea si coordonarea programelor de vanzari si a contractelor de distributie
- fixarea prioritatilor zilnice
- asigurarea comunicarii intre reprezentantii de vanzari si merchandiseri

Realizari:

AM CONDUS O ECHIPA DE 8 OAMENI ( 1 GESTIONAR, 3 AGENTI, 2 MERCHANDISERI ,1 MANIPULANT SI 1 TELESALES) CU CARE AM REUSIT SA MARIM ARIA DE ACOPERIRE ,COLABORAREA CU CLIENTI NOI, OFERTAREA PERSONALIZATA PENTRU UNII CLIENTI , IN TOT ACEST TIMP TARGET-UL LUNAR A FOST DEPASIT CU O MEDIE DE 40-45% FATA DE CEL NEGOCIAT PENTRU LUNA RESPECTIVA PE LANGA CRESTEREA DE 20% FATA DE PERIOADA SIMILARA DIN ANUL TRECUT.

08.01.2007 - 09.03.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

Urmarirea livrarilor zilnice,stabilirea traseelor, contactarea clientilor pentru a rezolva unele probleme survenite inevitabil in urma unor actiuni zilnice. Indrumarea agentilor din subordine pentru a fi cat mai eficienti si a atinge obiectivele firmei. Insotirea agentilor la unele negocieri de contract pentru a gasi cea mai buna oferta atat pentru client cat si pentru obiectivele firmei.

Realizari:

Am avut in subordine 3 agenti si in perioada cat am fost angajat am reusit impreuna cu echipa mea sa incheiem un numar de 47 de contracte ,de 2 ori mai mult decat perioada similara din anul precedent.

06.09.2004 - 05.01.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Promovarea produselor pe o rută bine stabilită, incasarea facturilor scadente si service complet la client in vederea unei bune desfasurari a relaţiei dintre clienţi si companie, conform principiilor firmei.

Realizari:

Am promovat de la departamentul Logistică Timisoara la departamentul Vanzări Timisoara, în urma unei selectii riguroase din partea sefului de departament.

studii

 

Facultati:

2004 - 2009 Facultate / Colegiu: ECONOMIST la Universitatea Dimitrie Cantemir , Facultatea de Management Turistic, Comercial si Hotelier. din Timisoara.
2000 - 2004 Liceu: Profil UMAN la Colegiul National de Arta ION VIDU din Timisoara.

Premii

Curs Agent Vanzari absolvit in data de 22.02.2010
Obtinerea acreditarii pentru sistemul ISO 9001/2000 pentru depozitul Timisoara a SC. Fares Trading. SRL
in functia de Area Manager in data de 25.09.2010.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close