Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.11.1985

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:20.09.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

- Construirea unei cariere care imi va permite aplicarea si aprofundarea cunostintelor si competentelor dobandite in timpul facultatii. - Integrarea intr-o echipa dinamica si motivanta in cadrul unei companii de prestigiu. - Valorificarea aptitudinilor si cunostintelor profesionale acumulate in decursul carierei, evolutie profesionala si sociala, siguranta, dezvoltare.

Salariu: 800,00 USD / luna

Beneficii: Tratament corect, democratic. Apreciere corecta a activitatii depuse. Stabilitate. Angajament pe termen lung. Pachet salarial motivant (carte de munca, salariu net minim 300-350 euro/luna, tichete masa, decont transport) negociat de pe pozitii democratice in cadrul interviului.

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, IT Software, Financiar / Contabilitate, Banci, Sport / Wellness, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Otopeni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent aprovizionare magazine

01.06.2017 - 31.10.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: stock controller

01.11.2015 - 31.12.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: stock controller

Responsabilitati:

- verificarea operarii in sistemul informatic a datelor referitoare la miscarile de marfuri din depozit;

- intocmirea rapoartelor periodice privind stocurile, pe categorii de marfuri (deteriorate, vandabile, blocate .) conform procedurilor in vigoare;

- urmarirea zilnica a miscarilor de marfa din depozit; depistarea si corectarea anomaliilor de stoc;

- efectuarea periodica de inventare si reglarea diferentelor intre stocul teoretic si stocul fizic in baza justificativelor;

- raportarea catre superiorul ierarhic dificultatile aparute si participarea la corectarea acestora;

01.11.2012 - 30.11.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: store manager

Responsabilitati:

Promovarea si monitorizarea calitatii si serviciilor oferite de personalul magazinului prin training si prin a actiona ca model comportamental pentru colegi; disponibilitate personala pentru toti clientii, pentru a identifica nevoile lor si a raspunde la intrebarile/nelamuririle acestora.
Responsabil pentru atingerea tintelor de vanzari si profit pentru magazin, in cooperare cu directorul de vanzari.
Responsabil sa asigure planificarea si organizarea personalului, stocurilor, cheltuielilor pentru atingerea obiectivelor si succesului pe termen lung.
Comunicarea obiectivelor si a tintelor de vanzari personalului si actionarea cand e cazul pentru a se asigura implementarea celor mai bune practici de lucru.
Motivarea angajatilor pentru ca fiecare membru al echipei sa contribuie la productivitatea magazinului cat si recunoasterea performantelor si serviciului de exceptie al membrilor echipei.
Dezvoltarea profesionala a unui potential sef de magazin/adjunct sef de magazin, pentru atingerea obiectivelor companiei pe termen lung.
Responsabil pentru planificarea timpului de lucru, a pauzelor, orelor de program si a concediilor in mod corespunzator.
Evaluarea personalului magazinului in cooperare cu adjunctul sau. Responsabil de disciplina legata de personalul magazinului.
Comunicarea cu directorul de vanzari in mod regulat legat de magazin si performanta personalului.
Tinerea de intalniri saptamanale de personal pentru a adresa problemele legate de colegi.
Stabilirea nivelului stocurilor pentru magazin si comandarea de marfa noua.
Asistarea merchandiserilor prin dezvoltarea unui plan de merchandising in fiecare sezon pentru a maximiza prezentarea produselor.
Mentinerea unor conditii de lucru sigure pentru angajati si clienti. Rezolvarea de urgenta a problemelor de securitate.

01.01.2011 - 31.01.2012

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: manager convoy (sef coloana auto)

Responsabilitati:

Principalul nostru obiectiv era acela de a testa masinile pe care angajatorul nostru ni le oferea (Peugeot, Citroen si Mitsubishi erau companiile colaboratoare la acea data). Obiectivul secundar era de a promova un sti de condus sigur, fara incidente.
Promovand stilul de condus sigur, pentru mine ca manager de convoi, insemna sa am grija de oamenii aflati in supervizarea mea dar si de masinile cu care ne deplasam pe cele 5 rute de test.
Echipele conduse de mine erau formate din 3 sau 4 oameni, fiecare cu masina lui, astfel formand convoiul.
Pe langa obiectivele companiei, am ajutat la crearea unui pod intre diferentele lingvistice prin traducerea de documente si intermedierea discutiilor intre conducerea franceza si partenerul roman.

27.10.2008 - 30.01.2009

Departament: banci

Titlu Job: direct sales agent

Responsabilitati:

- prospectarea pietei si identificarea potentialilor clienti ai companiei;
- promovarea vanzarilor directe ale produselor firmei;
- furnizarea de informatii potentialilor clienti persoane fizice;
- gestionarea si largirea portofoliului de clienti;
- promovarea imaginii firmei si a ofertei acesteia;
- acordarea de consultanta de specialitate clientilor si asistenta in procesul intocmirii dosarelor financiare in scopul crearii si mentinerii unei relatii profesionale cu acestia;

01.05.2007 - 30.09.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Prospectarea pietei, urmarirea trendului pietei, colectarea de informatii legate de piata, intocmirea de rapoarte specifice activitatii, negociere cu clientii, mentinerea relatiei cu clientii, promovarea produselor noi ale companiei, a ofertelor speciale.
Angelica Florea- Director filiala Famous Brands
Bonusuri din target

01.12.2005 - 31.01.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Receptie marfa, transport la raft, selectare produse de pus la raft, aranjare produse la raft pentru o mai buna vizualizare si marketing, consiliere clienti, promovarea produselor si ofertelor speciale ale companiei, colectare informatii despre piata, intocmire rapoarte specifice activitatii.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate / Colegiu: Facultatea de management turistic si comercial la Universitatea crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2000 - 2004 Liceu: Social la Liceul Tehnologic Economic – Administrativ din Piatra Neamt.

Premii

Traininguri
Apr 2016 - Apr 2016: Managementul timpului

May 2010: Agenti pentru servicii de investitii financiare

Oct 2008: Tehnici profesionale in vanzari

Hobby-uri
turismul, drumețiile, muzica, fotografia, jocuri

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close