Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.08.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.08.2010

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Achizitii

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2016 - 28.02.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Intocmirea contractelor de munca si civile de prestari servicii, respectiv a rezilierilor aferente acestor contracte. Intocmirea fiselor de post, actelor aditionale si a deciziilor de incetare a contractelor. Realizarea pontajelor lunare pentru staff-ul administrativ. Efectuarea activitatilor de secretariat precum: arhivarea si transmiterea corespondentei, proceselor verbale, referatelor si rapoartelor in format electronic; primirea, inregistrarea si repartizarea corespondentei in interiorul clubului;
selectionarea si expedierea corespondentei si a altor documente prin curier, email si fax;
executarea lucrarilor de birou de importanta limitata cum sunt: clasarea dosarelor, utilizarea de fotocopiatoare sau pastrarea si operarea documentelor in diverse registre de evidenta; furnizarea de informatii clientilor in legatura cu activitatile si programul clubului; asigurarea protocolul in diferite situatii-asigurarea necesarul de birotica si papetarie prin comenzi la furnizor; pastrarea documentelor in dosare si in format electronic conform dispozitiilor directorului general; inregistrarea hotararilor si deciziilor luate de conducere, repartizarea acestora la compartimentele clubului; pastrarea si operarea in registrul de evidenta a dispozitiilor conducerii si a delegatiilor din cadrul clubului; primirea persoanelor care doresc sa ia legatura cu conducerea clubului; asigurarea legaturilor telefonice in interiorul si exteriorul clubului; primirea si transmiterea notelor telefonice. Acestora li se adauga si alte responsabilitati delegate, specifice si necesare in cadrul Clubului.

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Masterat: Facultatea de Drept "Simion Barnutiu" - Stiinte Penale la Univeritatea "Lucian Blaga" din Sibiu din Sibiu. Am continuat studiul juridic la Facultatea de Drept "Simion Barnutiu" din Sibiu, avand un parcurs ascendent si obtinand la lucrarea de disertatie nota maxima.
2011 - 2015 Facultate / Colegiu: Facultatea de Studii Economice, Juridice si Administrative - Drept la Universitatea "Petru Maior" din Tg. Mures din Tg. Mures. Am absolvit Facultatea de Studii Economice, Juridice si Administrative, specializarea Drept la zi, cu rezultate bune, obtinand bursa de merit si m-am implicat in diverse activitati specifice profilului.

Activitati extracurriculare

Job-uri frecvente de hostess la diferite evenimente din oras, nefiind angajata la vreo firma de evenimente.
Schimb de experienta in Ungaria, in cadrul liceului.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close