Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.08.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.02.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Vreau sa ma dezvolt profesional intr-o companie unde pot lucra in echipa si sa contibui la atingerea obiectivelor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Agricultura, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: assistant manager

01.09.2007 - 30.11.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: floor manager

Responsabilitati:

-coordonarea oamenilor, produselor si echipamentelor in vederea oferirii unui nivel excelent de calitate, servire, curatenie si valoare
-sa demonstrez si sa consolidez comportamentele de leadership si cerintele de baza pentru angajati,
-sa educ si sa indrum lucratorii din subordine cu privire la politica personalului si la toate regulamentele de munca, procedurile de siguranta si securitate adecvate,
-sa contribui la angajarea si la retinerea unui numar optim de lucratori
-sa imi dezvolt si sa impartasesc cunostintele si experienta si sa instruiesc lucratorii,
-sa contribui la evaluarea performantelor bazate pe teluri si obiective definite pentru lucratori in timp util,
-sa mentin standarde stricte pentru calitatea materiilor prime si a produselor finite,
- sa stabilesc standarde de performanta pentru toate statiile de lucru si pentru intretinere. Sa lucrez la capacitatea de productie necesara,
-sa execut planul, bazat pe masurarea satisfactiei oaspetelui, in vederea imbunatatirii experientei si cresterii loialitatii oaspetilor McDonald`s,
-sa folosesc instrumente de planificare si conducere a schimbului intr-un mod eficient in vederea asigurarii unui nivel de Calitate, Servire siCuratenie optimsi sa pozitionez lucratorii pe statiile de lucru pt a face fata cererilor volumului de vanzari. Sa pregatesc schimbul pentru predarea catre urmatorul manager,
-sa sprijin campaniile nationale si planurile de marketing local ale restaurantului in vederea maximizarii potentialului de vanzari,
-sa execut si sa consolidez intr-un mod adecvat toate cerintele referitoare la siguranta alimentara si sanitarizare,
-sa asigur indeplinirea tuturor masurilor de securitate,
-sa controlez componentele referitoare la materiile prime, costul muncii, pierderi de materii prime si numerar in timpul conducerii shimburilor sau a zonelor,
-sa asigur respectarea politicii referitoare la salarizare si program (concedii, reguli privind angajarea minorilor, pauze),
-sa folosesc proceduri de securitate si de verificare adecvate in momentul manevrarii depozitelor si continutului seifului,
-sa completez documentele si rapoartele necesare schimbului,
-sa urmaresc functionarea permanenta si corecta a sistemelor si dispozitivelor de protectie, a aparaturii de masura si control in desfasurarea proceselor tehnologice,
-sa asigur echipamentele individuale de protectie,
-sa verific daca angajatii din subordine cunosc si respecta instructiunile necesare privind masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa cunosc si sa respect masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de structura centrala a companiei,
-sa respect politica companiei in domeniul protectiei proprietatii,
- sa aplic intocmai prevederile Manualului de Securitate si Procedurile Operationale de lucru specifice.

06.07.2006 - 31.08.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: crew trainer

Responsabilitati:

instruirea lucratorilor pentru a oferii clientilor produse de inalta calitate

01.04.2005 - 06.07.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator comercial iii

01.07.2004 - 30.11.2004

Departament: transport / distributie

Titlu Job: primitor distribuitor

Responsabilitati:

distribuirea marfii
aranjarea marfii pe standuri
gestiune
bonuri de masa

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate / Colegiu: Geografia Mediului la Universitatea din Oradea din Oradea.
1999 - 2003 Liceu: electrotehnica si automatizari la GRI Popesti din loc Popesti.

Premii

Certificari
Feb 2016 - Aug 2016: absolvit curs de bucatar

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close