Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.10.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.05.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Vreau sa lucrez intr-o firma dinamica, ce adopta o strategie de dezvoltare continua, sa imi folosesc aptitudinile in realizarea de proiecte noi benefice companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Buzau, Ploiesti, STRAINATATE, Campina, Ilfov, Predeal

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: brewing manager

Responsabilitati:

Organizeaza si coordoneaza echipa
Obtine rezultate prin pregatirea echipei pentru imbunatatirea performantelor, capabilitatilor si cunostintelor membrilor ei
Obtine rezultatele individuale si de echipa prin implicare, managementul performantei si leadership personal
Imparte clar sarcinile in echipa pentru a asigura performanta si se asigura ca fiecare membru al echipei isi cunoaste responsabilitatile
Construieste o echipa puternica prin exemplu propriu, impartaseste valorile companiei, evidentiaza comportamentul bun si corecteaza comportamentele neadecvate sau contraproductive
Asigura comunicarea in cadrul departamentului si provoaca echipa pentru a contribui la realizarea obiectivelor asigurandu-se ca: membri echipei au informatii clare despre obiectivele echipei, ale departamentului si ale fabricii; membri echipei cunosc performantele realizate comparativ cu planul/bugetul; membri echipei primesc ajutor in timpul schimbarilor.
Dezvolata membri echipei, le asigura training si le ofera modele de urmat
Coordoneaza procesul de evaluare a performantei in departament Asigura comunicarea in echipa prin participarea si organizarea de sedinte, intalniri formale si informale
Imbunatateste performanta departamentului, monitorizeaza si optimizeaza cheltuielile si investitiile
Identifica si propune proiecte de crestere a performantelor si de reducere a costurilor in productie
Conduce si pregateste echipa pentru implementarea si mentinerea sistemului WCSC;
Foloseste uneltele sistemului de management (WCSC) pentru monitorizarea, evaluarea si imbunatatirea performantelor echipei
Coordoneaza planificarea productiei astfel incat sa fie indeplinite obiectivele companiei
Colaboreaza cu departamentul de imbuteliere si logistica pentru a asigura stocurile optime de produs (inclusiv pentru produsele noi)
Colaboreaza cu departamentul de calitatea pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate pentru produsele companiei
Promoveaza in mod activ imaginea companiei in interior si exterior.
Se asigura de participarea activa a tuturor membrilor echipei la realizarea obiectivelor
Asigura indeplinirea indicatorilor de performanta pentru mediu, securitate in munca , calitate si HACCP precum si de actualizarea si executia PTS
Participa la procesul anual de bugetare si gestioneaza bugetul alocat
Asigura legatura cu departamentul industrial suport pe teme legate de productie
Colaboreaza cu departamentul de marketing in toate proiectele legate de imbunatatire produs sau creare produse noi
Incurajeaza echipa pentru a semnala toate problemele care țin de protecția muncii și raportează toate incidentele legate de protecția muncii.
Cauta, testeaza si implementeaza materiale/procese/utilaje noi

01.02.2015 - 31.08.2016

Departament: management

Titlu Job: world class supply chain manager

Responsabilitati:

Responsabil sa asigure suport si auditare la realizarea planului de implementare WCSC in toate departamentele implicate in program.
Va crea si monitoriza planul de implementare impreuna cu departamentele
Va asigura suport continuu si monitorizarea in conformitate cu planul
Va furniza indrumari in luarea deciziilor sau controlul operatiilor

Persoana cheie privind implementarea unuia sau a mai multor piloni din cadrul programului WCSC in cadrul departamentelor , incluzand crearea de planuri si furnizarea de traning echipelor

Furnizeaza proiecte specifice de rezolvare a problemelor in beneficiul departamentelor
Prioritizeaza, analizeaza si valideaza informatii din multiple surse.
Asigura suport cu privire la politica de comunicare in cadrul fabricii pentru a mentine alinierea cu strategia WCSC
Asigura conexiunea dintre strategia WCSC si prioritatile afacerii
Asigura comunicarea catre toate nivelele din cadrul afacerii

01.03.2008 - 31.01.2015

Departament: productie

Titlu Job: inginer de proces

Responsabilitati:

Dezvoltarea si controlul intregului proces de fabricare a berii in concordanta cu planul de imbuteliere.
Implicare in proiectele de CAPEX impreuna cu Industrial Suport si liderul de proiect.
Responsabil cu realizarea testelor si crearea retetelor pentru lansarea noilor lichide.
Responsabil cu optimizarea parametrilor de proces conform specificatiilor in concordanta cu "World Class Supplay Chain Programme".

01.03.2005 - 31.03.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sectie fierbere

Responsabilitati:

-buna cunoastere a echipamentelor de productie.
-supraveghez toti parametrii procesului in functie de specificatiile de produs si proces.
-fac corectii in cazul unor valori in afara standardului.
-supraveghez responsabilitatile de rutina ale operatorilor.
-urmaresc respectarea retetelor de fabricatie si a consumurilor specifice aferente etapelor tehnologice derulate in sectie.
-propun masuri care sa asigure reducerea pierderilor, eliminarea cheltuielilor neproductive si optimizarea stocurilor de materiale.
-urmaresc realizarea programelor lunare de fabricatie.
-urmaresc atingerea normei de buget aferenta sectiei(conform centrelor de cheltuieli).
-raspund ca intregul personal sa fie instruit pentru a cunoaste procesul de productie, tehnologia si utilajele cu care lucreaza.
-raspund de realizarea indicatorilor tehnico-operativi stabiliti pentru etapele fluxului tehnologic.
-am sarcini in urmarirea si coordonarea testelor industriale si diferitelor proiecte.
-am obligatia sa asigur instruirea personalului pe linie de protectia muncii si PSI.
-am datoria sa raportez neconformitatile de proces aparute, sa iau masuri de corectie si totodata de prevenire a aparitiei neconformitatilor potentiale.
-raspund de implementarea masurilor de modernizare a utilajelor si instalatiilor(teste de acceptanta).

Am colaborat cu tehnologii germani la punerea in functiune a celei de a doua sectii de fierbere si a unei instalatii de acid lactic biologic si am efectuat impreuna cu ei 2 teste de acceptanta la cele doua sectii.

01.07.2003 - 31.03.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: operator fierbere si filtrare

Responsabilitati:

- supravegheam toate operatiile legate de procesul de productie specifice sectiei la care eram repartizat folosind in special sisteme controlate de calculator si actionam pentru a asigura pentru fiecare tip de bere parametrii de calitate conform standardelor;
- informam echipa de intretinere in timp util daca apareau defectiuni ale echipamentului de proces si luam toate masurile necesare pentru a mentine sub control parametrii de calitate ai produsului, a realiza repararea rapida a defectiunii si de a porni procesul in cel mai scurt timp;
- tineam permanent legatura cu departamentul de asigurarea calitatii urmarind cerintele planului de esantionare;
- cunoasterea prevederilor sistemului de management al calitatii dupa standardul ISO 9001 aplicabile sferei de activitate;
- identificarea si raportarea neconformitatilor.

studii

 

Facultati:

2007 - 2008 Masterat: Chimia si controlul calitatii produselor alimentare la Universitatea Oradea ; Facultatea de Stiinte din Oradea.
1998 - 2003 Facultate / Colegiu: TEHNOLOGIA SI CONTROLUL CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati.

Activitati extracurriculare

Medalia de Argint in cadrul companiei SC Bergenbier SA pentru spirit de echipa(Iunie 2011)
Madalia de aur oferita de institutul "Monde Selection" pentru 2 brand-uri Bergenbier si Noroc
Angajatul lunii Ianurie 2013 pentru implicare, initiativa si rezultate remarcabile.

Premii

Traininguri
Oct 2015 - Nov 2015: Brilliant Execution Training
Descriere
Apr 2014 - May 2014: Curs de comunicare

Apr 2014 - Apr 2014: Setare obiective SMART

Nov 2013 - Dec 2013: Finance for non finance

Jun 2013 - Jun 2013: Training Problem Solving - Prague
Descriere
May 2012 - May 2012: Conflict management

Aug 2011 - Aug 2011: Curs de degustare

Jun 2011 - Jun 2011: Project Management - Zagreb

Apr 2009 - Apr 2009: Training sistem de operare proces BOTEC S7 - Freising Germany

Apr 2008 - May 2008: Curs SAP

Mar 2008 - Mar 2008: Curs de managementul oamenilor

Aug 2007 - Aug 2007: Curs de roluri si abilitati manageriale

Certificari
May 2014 - Jun 2014: LEAN & SIX SIGMA YELLOW BELT

Apr 2007 - May 2007: Certificat de auditor intern pentru sisteme de sanatate si securitate in munca

Mar 2007 - Apr 2007: Certificat de auditor intern pentru sistemele de siguranta alimentului

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close