Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.08.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.02.2011

obiectiv

 

Gasirea unui loc de munca stabil si care sa-mi ofere posibilitatea de a-mi demonstra calitatile si de a evolua din punct de vedere profesional.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Transport / Distributie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, STRAINATATE, Mioveni

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: biolog

01.09.2014 - 01.11.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de biologie

01.09.2013 - 30.09.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de biologie

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Biologie Medicala la Universitatea din Pitesti din Pitesti.
2010 - 2013 Facultate / Colegiu: Biologie la Facultatea de Stiinte din Pitesti.
2006 - 2010 Liceu: Tehnician Chimist de Laborator la Colegiul Tehnic Costin D.Nenitescu din Pitesti.

Activitati extracurriculare

Capacitatea de a lucra intr-un mediu competitiv si de a respecta termenele limita, capacitate de munca in conditii de stress, abilitati de comunicare si negociere, spirit de echipa, seriozitate, foarte buna organizare a muncii proprii, disponibilitate la program prelungit si deplasari, spirit comunicativ si intreprinzator, capacitate si dorinta de a invata lucruri noi si de a ma perfectiona, gandire logica si clara, perfectionism.

Premii

Certificat de calificare profesională Nivel 3 - Tehnician Chimist de Laborator, obținut în anul 2010, la Colegiul Tehnic "Costin D.Nenitescu".
În anul 2008 am participat proiectul european de formare profesională, "Lifelong Learning Programme", subprogramul sectorial Leonardo da Vinci. Proiectul s-a derulat în perioada 13.04 - 26.04.2008, la Berufskolleg Uerdingen și la firma Bayer (Centrul Currenta, din orașul Krefeld, Germania. În urma participării la acest plasament am obținut:
- un certificat din partea organizației care mi-a organizat plasamentul (Colegiul Costin D. Nenițescu)
- un certificat care atestă participarea mea la proiectul Leonardo da Vinci
- un document numit Certificat Europass care conține toate datele de formare profesională valabil în toate țările Uniunii Europene,
- un certificat de participare la un numar de 35 ore pregatire lingvistică, desfăsurat înaintea începerii stagiului în perioada 15.02. - 10.04.2008.
În anul 2009,am studiat cu elevi germani de la Berufskolleg Uerdingen în laboratoarele de la Colegiul Tehnic Costin D.Nenitescu,tema studiul fiind proprietățile materialelor utilizate în industria chimică. Au fost identificate prin experimentare proprietățile materialelor utilizate în construcția utilajelor și instalațiilor din industria chimică: aspect, duritate, rezistența la acțiunea acizilor, pe perioada 18.09 - 09.10.2009 și am primit un certificat care atestă acest fapt.
Certificat de competențe digitale Nivel - Utilizator Experimentat, obtinut in anul 2010,la Colegiul Tehnic "Costin D.Nenitescu".
Certificat de competență lingvistică, de comunicare orală în limba română, Nivel - Utilizator Experimentat, obținut în anul 2010,la Colegiul Tehnic "Costin D.Nenitescu".
Certificat de competență lingvistică într-o limba de circulație internațională, engleza, cu urmatoarele competențe: înțelegerea textului audiat -B2-, înțelegerea textului citit -B2-, producerea de mesaje orale -B1-, interacțiune orală -B1-,producerea de measaje scrise -A2-obținut în anul 2010,la Colegiul Tehnic "Costin D.Nenitescu".
În iunie 2012, am fost în practică la Staţiunea biologică marină "Prof. Dr. Ioan Borcea" de la Agigea.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close