Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.12.1975

obiectiv

 

Imi place sa lucrez in echipa si ma consider un coordonator bun, datorita experientei mele in bucatarie si cu oamenii. Calitatile care ma recomanda sunt: seriozitatea, ambitia, perseverenta si corectitudinea. Punctul meu forte in bucatarie este rabdarea si atentia la detaliu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.09.2018 - 31.12.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous-chef

01.07.2016 - 31.08.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous-chef

Responsabilitati:

La Premium Wellness Institute am lucrat pe bucatarie internationala, mai mult cu influente frantuzesti.

01.02.2015 - 31.07.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sous-chef

Responsabilitati:

La restaurantul Le Oac Oac am ocupat functia de Sous-Chef. Am lucrat pe meniu international cu influenta mediteraneana.

01.06.2012 - 31.01.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar, sous-chef

Responsabilitati:

Am inceput la restaurantul Chocolat Dorobanti ocupand functia de Sous-Chef. Am lucrat pe meniu frantuzesc.

01.04.2005 - 31.05.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Am inceput cariera de bucatar profesionist la hotelul Ramada Nord. Am lucrat pe bucatarie internationala.

studii

 

Facultati:

1994 - 1998 Scoala Profesionala: Uman la Theodor Pallady din Bucuresti.

Premii

Proiecte
Feb 2018 - Feb 2018: Show culinar Restaurant Werk Hunedoara

Mar 2016 - Apr 2016: Chef la Cutite

Mar 2016 - Mar 2017: Bucataria Lidl

Aug 2015 - Jan 2016: Show Culinar
Impartasirea experientei culinare



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close