de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.06.1955

Permis conducere:  Cat.A,B,C,D,E, Data obtinerii:15.08.1976

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu este sa practic o meserie la care ma pricep foarte bine , care imi face placere si sa primesc un salariu onorabil pentru munca prestata.

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabil

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 10.09.2013

experienta profesionala

 

17.09.2009 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator lucrari constructie vila p+m

Responsabilitati:

Coordonare executie, transport, materiale, muncitori, activitate utilaje proprii sau inchiriate, control de calitate , relatie beneficiar, arhitect, proiectant , relatie primarie - avize etc. , protectia muncii, urmarire consum energie etc.

Realizari:

Am realizat cu o echipa de muncitori policalificati si utilaje proprii sau inchiriate o casa (inclusiv proiectul realizat personal ) de 80 mp parter + mansarda nelocuibila de la trasare fundatie pana la amenajari interioare, instalatii complete apa,canal,termice si electrica , sapatura put, porti metalice automate si alte amenajari curte la un pret sub mediul pietei.

03.03.2008 - 10.05.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier constructii locuinte

Responsabilitati:

CA SEF DE SANTIER RESPONSABILITATILE PRINCIPALE SUNT: - COORDONAREA SI URMARIREA ACTIVITATII PERSONALULUI ANGAJAT DIN SANTIER, PRECUM SI A ACTIVITATII DESFASURATE DE SOCIETATILE CARE EFECTUEAZA LUCRARI IN SUBANTREPRIZA;
- ASIGURAREA FRONTURILOR DE LUCRU NECESARE PE DOMENII DE ACTIVITATI, ASIGURAREA NECESARULUI DE MATERIALE IN SANTIER, VERIFICAREA ASUPRA RESPECTARII PREVEDERILOR DOCUMENTATIILOR DE EXECUTIE, VERIFICAREA SI ASIGURAREA RESPECTARII MASURILOR DE PROTECTIE A MUNCII, ALTE PROBLEME DE PERSONAL IN CADRUL SANTIERULUI
- VERIFICAREA CALITATII LUCRARILOR SI INCADRAREA INCADRAREA IN GRAFICUL DE EXECUTIE.
- CONTACTARE SI CONTRACTARE FURNIZORI MATERIALE SI UTILAJE .

Realizari:

IN 12 LUNI DE ACTIVITATE AM COORDONAT LUCRARILE DE CONSTRUCTII LA 9 VILE P+1+MANSARDA LOCUIBILA IN VALOARE DE CIRCA 1.800.000 LEI, CU FORTE PROPRII SI IN SUBANTREPRIZA.

15.05.2003 - 03.03.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Studierea oportunitatilor de afacere pe piata ,cerere - oferta , prin toate mijloacele existente : mass media, internet, relatii ,targuri si expozitii, etc.Contactare posibili clienti , prezentare cotatii si contract cadru. Negocieri. Initierea, dezvoltarea si incheierea afacerii. Pe partea de productie particip personal la organizarea si realizarea lucrarilor de constructii si instalatii iar pe partea de promotionale particip la elaborarea proiectelor de executie , a planului de munca si datorita abilitatilor de lucru cu PC execut machetarea lucrarii cu ajutorul programelor de calculator adecvate.

Realizari:

In anul 2006 , cu cativa angajati am realizat o cifra de afaceri de peste 900 mil. lei Am executat lucrari de amenajari interioare , reparatii capitale cladiri , lucrari instalatii sanitare , termice si canal complexe precum si instalatii electrice noi si reparatii. Am realizat lucrari promotionale pentru cateva firme in valoare de peste 100 mil. lei

08.08.1992 - 27.02.2002

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: asociat unic-administrator

Responsabilitati:

Studiul de piata pentru gasirea oportunitatii de afacere in domeniile de activitate ale firmei. Negociere si incheiere de contracte cu partile implicate in afacere. Controlul fazelor desfasurarii afacerii pana la incheierea ei.Productie de creatie grafica computerizata a machetelor si a produselor finite. Am conceput si realizat cu ajutorul calculatorului personal incepand de la simple fotografii pana la prelucrare si tiparire in tipografie a diverselor materiale promotionale: pliante, flyiere, cataloage de prezentare, reviste, calendare, agende si altele. Pentru aceasta am studiat si m-am perfectionat in folosirea programelor grafice si de tehnoredactare cum ar fi Corel Draw, Adobe Photoshop, Quark xPress, precum si programele MS Office.Pentru activitatea de redactare a textelor am invatat metoda oarba de dactilografiere si am exersat-o si perfectionat-o incontinuu pana in prezent. Pe partea de transporturi, am condus chiar si personal vehicule usoare si grele de marfa si de persoane conform cerintelor beneficiarilor in Bucuresti , provincie si strainatate.

Realizari:

Am condus si dezvoltat aceasta firma timp de 10 ani , practicand in paralel si alte activitati nelegate de firma. Circa 8 ani firma a avut profit executand printre altele lucrari promotionale pentru diverse societati: ISPE S.A., UNIVERSAL S.A. PLANNING & CONSULT S.RL.si altele

16.05.1988 - 02.07.1990

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: adjunct sef brigada

Responsabilitati:

Am lucrat la Brigada de constructii Drumuri Petroliere in zona Videle. Responsabilitatea mea consta in : organizarea, urmarirea, verificarea si raportarea zilnica a rezultatelor activitatii de constructii la drumurile de acces la sonde si la alte drumuri de legatura intre locatiile de interes in acest sector. Aveam patru maistri in subordine fiecare cu o echipa de 8-10 muncitori precum si utilaje grele si de transport: autobasculante automacarale, buldozere, autogredere, cilindri compresor, statie de asfalt.
Concret actionam astfel incat fiecare echipa sa stie precis ce are de facut , sa le asigur front de lucru precum si mijloacele cu care sa indeplineasca planul de productie.In permanenta mentineam legatura cu forurile competente pentru rezolvarea rapida a oricarei probleme aparute in cursul activitatii.

Realizari:

Sub indrumarea mea s-au realizat 118 drumuri din dale de acces la sonde in zona Videle - Balaria jud .Teleorman precum si circa 9 km de drum asfaltat cu doua benzi de circulatie in zona Balaria, cu un efectiv de circa 40 muncitori.

02.06.1986 - 16.05.1988

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: adjunct sef de brigada

Responsabilitati:

In prima perioada am lucrat la biroul de aprovizionare.Sarcini: Deplasari zilnice la depozitele de materiale pentru achizitionarea materialelor de constructii necesare si urmarirea executarii comenzilor la timp.Deplasari la sediile santierelor pentru verificarea sosirii materialelor conform comenzilor. Verificarea corectitudinii reperelor expediate si a calitatii materialelor.Intocmirea necesarului de materiale conform comenzilor date de santiere.
In partea a doua am fost avansat in postul de adjunct sef brigada la brigada 3 unde am coordonat activitatea de transport, aprovizionare si productie.In partea a treia am lucrat la serviciul de control tehnic al calitatii lucrarilor de constructii in cadrul antreprizei sus mentionate.

Realizari:

Ca adjunct sef brigada am avut in subordine circa 300 muncitori, maistri , mecanici .Am coordonat din punct de vedere tehnic activitatea la constructia blocurilor C,D,E,F,G,H din cartierul Militari zona Valea Cascadelor precum si la noul cartier de blocuri din panouri prefabricate din comuna Rosu Militari.
Am efectuat controlul tehnic de calitate la constructia blocurilor V1-V17 din centrul civic Bucuresti avand o comunicare permanenta cu conducerea antreprizei.

12.08.1980 - 02.06.1986

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: subinginer cu atributiuni de maistru

Responsabilitati:

In prima perioada de angajare am lucrat la compartimentul de mecanizare ca dispecer auto si utilaje(program, reparatii,combustibil,piese auto,organizare transporturi de muncitori si utilaje ; emitere , verificare si confirmare foi parcurs si activitate utilaje.
In a doua perioada am lucrat ca subinginer cu atributiuni de maistru la lucrarile de montaj conducte petroliere avand in subordine echipe de 6-10 muncitori si maistru.Aceste lucrari au fost in Oltenia,Prahova,Bucuresti,Constanta Navodari.Sarcina mea era sa coordonez si sa organizez activitatea acestei echipe si sa raportez zilnic realizarile sefului de santier.

Realizari:

Am condus mai multe echipe de circa 8-14 muncitori calificati si necalificati ,precum si partea mecanizata : mecanici de buldozer ,lansator de conducte , de excavator si activitatea de transport teava si alte materiale necesare procesului de productie. S-au realizat sub conducerea mea circa 18 km conducte de diam. 4,6,8,10,20 inch in Oltenia , 13 km de conducte diam .10 inch in Prahova, 12 km de conducte de 6 inch in Bucuresti Jilava,
precum si o serie de lucrari de traversari de ape si de drumuri cu conductele petroliere.
In 1985 am lucrat ca sef de punct de lucru sudura pe Platforma Navodari unde s-au sudat tronsoanele de conducte de 200 mm si 500 mm de titei si gaze care s-au legat la platformele petroliere Lebada si Gloria.
Am participat la realizarea a circa 20 km de conducta submarina care face legatura intre platforme si combinatul Midia Navodari.

03.08.1979 - 02.08.1980

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: subinginer stagiar

Responsabilitati:

Participam din partea serviciului de mecanizare al intreprinderii la lucrarile de reparatii si intretinere ale rampelor de cale ferata din statiile de incarcare descarcare a produselor petroliere. Supravegheam o echipa de muncitori compusa din 1 maistru si 6 muncitori calificati care executau aceste lucrari.Organizam programul de lucru , urmaream corectitudinea executarii lucrarilor si mentineam legatura cu conducerea centrala.Nu aveam putere de decizie.

Realizari:

Ca subinginer stagiar am verificat si impus ca solutiile tehnice pe care le-am studiat in facultate sa se aplice in realitate in functie de situatiile existente. Am participat efectiv cu aceste echipe la reparatiile patului de cale ferata, la restabilirea ecartamentului , a nivelului corect la : Suplacul de Barcau, Marghita, Ianca,Teremia Mica, Constanta,Moinesti, Ploiesti. In aceste actiuni am capatat o experienta intiala de lucru in echipa si de asumarea responsabilitatii .

studii

 

Facultati:

Liceul de cultura generala Mihail Sadoveanu ,1970-1974 ,absolvit cu diploma de bacalaureat in iulie 1974.
Institutul de constructii Bucuresti, Facultatea de Cai Ferate ,Drumuri ,Poduri si Geodezie, Sectia Constructii si intretinere Feroviara , subingineri. Perioada de studii 1976-1979.Absolvit facultatea in iulie 1979 cu Diploma de absolvire nota 9.

Activitati extracurriculare

1.Posed permis de conducere categoriile : A,B,C, din anul 1976. si D,E din 1990.
2.Am o bogata experienta si anduranta in conducerea autovehiculelor usoare si grele in tara si strainatate. Nici un accident de circulatie in cei peste1.000.000 km parcursi.
3. Am realizat personal si am tiparit o serie de lucrari grafice computerizate : cataloage, pliante, brosuri, calendare de perete si alte materiale promotionale.DTP, prepress. Datorita acestei experiente pot lucra in mod profesionist la o firma specializata.
4. Cunosc dactilografia metoda oarba 50 cuv/min in limbile romana si engleza.
5.Sunt nefumator.

Premii

Atestat de instructor auto categ .A,B,C, D,E
Atestat de profesor de legislatie rutiera
Certificat transport marfa
Certificat transport persoane
Certificat A.D.R. valabil in Uniunea Europeana
CARD TAHOGRAFIC DIGITAL

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

italiană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close