Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.11.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.11.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Ma numesc Profir Paul sunt in varsta de 52 de ani cunoscator a 3 Limbi de circulatie internationala ,respectiv Engleza Italiana si Spaniola ,cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul Hotel/Restaurant /Bucatarie in Europa cit si pe nava de Croaziera inclusiv Yahturi de lux. Specializat in Anglia in anul 1995 ca Butler,mai tarziu detinand functiile de Ch. Hauskipper / Ch. Steward, Executive Chef. Detin specialitate de Administrator Pensiune Turistica ,Ro. In prezent ma intereseaza sa obtin administrarea unei pensiuni Turistice unde sa pot pune in practica experienta internationala dobandita in echipa pentru obtinerea unor rezultate Maxime. Ma intereseaza o colaborare de lunga durata , pe minim 10 Ani bazata pe Respect si Corectitudine.

Salariu: 700,00 USD / luna

Beneficii: normale

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2017 - prezent

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: ch. steward/cook/intendent

Responsabilitati:

Shark 1 Nava de Cercetare submarina cu un efectiv de 28 de persone multi nationale la bordul Navei. Efectiv supervizez activitatea de hotel /resturant inclusiv de aprovizionare cu alimente si materiale hoteliere!! Stabilesc menul saptamanal impreuna cu Comandantul navei si inlocuieste la nevoie ori ce persona din hotel/bucatarie !!

01.02.2017 - 30.06.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: intendent/cap. di armeria

Responsabilitati:

Administrator a 7 nave comerciale ,inventarierea ,rentabilizarea bugetului alocatiei de hrana si achizitionarea de mijloace fixe stric necesare.

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Scoala Profesionala: la din Braila.
1980 - 1984 Liceu: Punte/Navigatie la Liceul de Marina din Braila.

Premii

Certificari
Apr 2016 - Jan 2017: Curs de Igiena pentru personal Hotelier/Restaurant/Bucatarie
Menagmentul aplicarii si respectarii igienei individoale si colective in Alimentatie Publica
Calificari
May 2015: Frigotehnist

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

italiană(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close