Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.04.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.09.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Grafica / Webdesign / DTP, Functii publice, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2008 - 01.11.2008

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: colaborator, cercetare

Responsabilitati:

- Să monitorizez cheltuielile avute de senatori între noiembrie 2006 şi mai 2008
- Să redactez un raport în care să subliniez iregularităţi descoperite (cum ar fi excese în cheltuieli)
- Să organizez parlamentarii într-un tabel în funcţie de partidul din care făceau parte, al numărului de mandate îndeplinite şi al numărului de propuneri legislative înaintate

Realizari:

Materialele trimise de mine au fost folosite într-un studiu publicat de către Institutul pentru Politici Publice: "Cheltuielile pentru activităţile parlamentarilor, necesitatea unei transparenţe totale faţă de costurile aleşilor în slujba mandatului reprezentativ"

01.10.2008 - 01.08.2009

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: colaborator, organizator eveniment

Responsabilitati:

Am făcut parte din echipa de organizatori a evenimentelor "Bucureştiul în mâinile tale" şi "Mă informez deci contez" (Ambele finanţate prin programul Youth in Action). Am fost însărcinat cu promovarea evenimentelor, selectarea participanţilor, administrarea relaţiilor cu publicul precum şi cu alte activităţi organizatorice (cum ar fi găsirea unor locaţii pentru evenimente sau a firmelor de catering)

Realizari:

În timpul primului eveniment, au fost întâmpinate dificultăţi de comunicare atât în interiorul echipei cât şi cu partenerii noştri. Acest lucru mi-a dat ocazia să devin mai implicat în proiect, ocupîndu-mă şi de organizarea voluntarilor, coordonarea participanţilor precum şi de unele aspecte logistice ale proiectului. Spre exemplu a trebuit să găsesc o sală pentru eveniment cu o zi înainte de începerea acestuia. În cadrul celui de-al doilea proiect mi-au fost alocate mai multe responsabilităţi şi am avut o relaţie mai bună cu managerul de proiect, fiind foarte apreciat pentru munca mea.

01.06.2008 - 01.07.2008

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: colaborator in echipa de documentare

Responsabilitati:

- Să găsesc state în care anumite modificări ale legii electorale propuse de institut erau deja aplicate
- Să caut şi să analizez programele electorale a mai multor candidaţi la funcţia de primar din diferite localităţi
- Să caut apariţii în presă care să descrie momente în care candidaţii au investit fonduri mari în campania lor

Realizari:

Materialele trimise de mine au fost folosite pentru publicarea studiului "Alegeri locale 2008: organizare inerţiară, candidaţi apatici, alegători indiferenţi"

studii

 

Facultati:

- S.N.S.P.A., Facultatea de Stiinte Politice, Bucuresti.
Diplomă de Licenţă în Ştiinţe Politice
Tema dizertaţiei: "Declinul republicii americane,Depărtarea de la valorile crezului american"

Disciplinele principale:
- Partide şi Sisteme Electorale
- Sociologie
- Studii ale Uniunii Europene
- Instituţii Naţionale şi Internaţionale
- Politici Publice
- Metode de Cercetare

Facultati in straiatate

- University of Leeds.
Masterat în Comunicare Politică
Tema dizertaţiei: "The internet, deliberation and democratization: A case study on the Republic of Moldova"

Disciplinele principale:
- Politics and the Media
- New Media and Citizenship
- The Media, International Crises and Crisis Management
- Political Campaigns and Political Public Relations

Activitati extracurriculare

Lucrez bine în echipă:
- Multe cursuri din cadrul masterului de la Leeds University cereau prezentări de grup
- În timp ce am fost voluntar la Asociaţia Pro Democraţia lucram mereu într-o echipă. Astfel am învăţat cum să colaborez cu oameni diferiţi şi cum să ameliorez conflicte ce pot apărea într-un grup.
- Am jucat rugby în clubul bucureştean R.C.Zimbrii Bucureşti şi ulterior la echipa liceului meu

Abilităţi de comunicare
- În timpul "Zilelor Deschise" ale Universităţii din Leeds (24-26 iun 2010) am fost angajat ca şi reprezentant al universităţii. Poziţia mea implica să prezint într-un mod favorabil universitatea şi să răspund la întrebări din partea părinţilor sau potenţialilor studenţi
- Am fost implicat în mai multe discuţii de seminar în timpul masterului de la Leeds University. În cadrul acestora, am reuşit să mă remarc pozitiv atât în faţa colegilor, cât şi a profesorilor, chiar şi atunci când discutam cu colegi de origine britanică.
- Am participat la conferinţe studenţeşti, cum ar fi Parlamentul Tinerilor (oct 2007), Model of the European Union (iul 2007) sau Model of the United Nations (mai 2007), care au implicat dezbateri pe diferite teme.
- Am luat interviuri mai multor funcţionari publici când am fost voluntar în cadrul proiectului "Reconstructie institutionala in Romania" (iul 2007)

Mă adaptez uşor la medii multiculturale
- Datorită faptului că am studiat în altă ţară
- Fiind pasionat de călătorii, am avut ocazia să întâlnesc persoane din mai multe ţări, cunoscând astfel obiceiuri şi culturi diferite.

Experienţă în organizare de evenimente
- Am fost voluntar la sediul de campanie al lui Greg Mulholland în timpul alegerilor britanice din 2010, la Summitul NATO (aprilie 2008, Bucureşti) şi în timpul Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (noiembrie 2006, Bucuresti)
- Datorată colaborărilor mele cu Asociaţia Pro Democraţia

Leadership
- Am coordonat voluntarii care monitorizau campania electorală out-door pentru alegerile locale din mai 2008 în Bucureşti, Sectorul 6.

Cunoştinţe de redactare
- Am efectuat un stagiu de practica în cadrul agenţiei naţionale de presa Rompres, timp în care am scris ştiri pentru mai multe redacţii (24 iunie-4 iulie 2008)
- Am ambsolvit cursul de Jurnalism Politic organizat de Centrul Pentru Jurnalism Independent (13 martie-15 mai 2008)
- Am scris numeroase eseuri şi proiecte pentru cursurile mele universitare

Premii

- Am primit o bursă de 10.000 USD de la guvernul român pentru a urma un master în Anglia
- Am primit o bursă de merit de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative pentru rezultatele mele academice
- Deţin Atestatul de Engleza Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE), promovat cu A în sesiunea din decembrie 2008
-Participant la conferinţa internaţională "Viitorul Europei Federale", organizată de Institutul "Ovidiu Şincai", în perioada 24-25 octombrie 2008.
- Am efectuat un stagiu de practica în cadrul agenţiei naţionale de presa Rompres, timp în care am scris ştiri pentru mai multe redacţii (24 iunie-4 iulie 2008)
- Am ambsolvit cursul de Jurnalism Politic organizat de Centrul Pentru Jurnalism Independent (13 martie-15 mai 2008)
-Am ambsolvit cursul de Jurnalism Politic organizat de Centrul Pentru Jurnalism Independent, desfasurat in Bucuresti in perioada 13 martie-15 mai 2008

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close