Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.06.1992

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:06.05.2018

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Castigarea unei stele Michelin.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 28.02.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: commis chef

01.04.2016 - 31.08.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- prepararea mancarurilor nationale si internationale
- preparare in volum mare

01.09.2015 - 31.03.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- pregatirea stockurilor, sosurilor si a semipreparatelor
- pregatirea preparatelor calde
- plating
- receptia marfurilor

01.04.2014 - 31.08.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

- pregatirea preparatelor si semipreparatelor la sectia cald/rece
- receptia marfurilor

studii

 

Facultati:

2015 - 2016 Scoala Postliceala: Bucatar la Horeca School din Bucuresti.
2007 - 2011 Liceu: Informatica Instensiv Engleza la Scoala Centrala din Bucuresti. Terminat cu diploma de BAC

Premii

Traininguri
Oct 2016 - Dec 2016: Bucatar Specialist Dietician/Vegetarian
- Aplicarea normelor de siguranta alimentara HACCP
- Principiile nutritiei sanatoase si echilibrate
- Calcularea valorii calorice si nutritive a alimentelor



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close