Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.04.1992

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:30.09.2013

obiectiv

 

Am sorinţa de acumulare de cunoştinţe pentru a-mi asigura o pregătire continua prin care să devin competitivă în domeniul de activitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Protectia muncii, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Satu-Mare

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: functii publice

Titlu Job: consilier

Responsabilitati:

-Atribuții și sarcini: am condus registrul agricol pe suport de hârtie și electronic și am verificat pe teren corectitudinea datelor declarate de contribuabili. Am întocmit și am eliberat atestate de producător și carnete de comercializare, în urma verificărilor efectuate pe teren, conform normelor legale. Am ținut legătura cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara – Satu Mare privind întocmirea proceselor verbale de punere în posesie și eliberarea titlurilor de proprietate.
- În perioada 08.08.2016-09.09.2016 mi s-a delegat exercitarea atribuțiilor funcției de secretar al comunei Vetiș.
- Cu ocazia alegerilor locale din anul 2016 am fost desemnată ca personal tehnic auxiliar în Biroul Electoral al Circumscripției Comunala nr. 64 Vetiș și ca informatician al circumscripției.
- Am participat în diferite comisii, de exemplu am fost secretar de comisie la organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de execuție.

01.07.2010 - 31.08.2010

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Atribuții și sarcini: menținerea unei relații permanente cu clienții și asigurarea procesului de vânzare și post vânzare în cele mai bune condiții, promovarea produselor firmei, gestionarea și dezvoltarea relațiilor cu clienții, atragerea de clienți noi.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Administrație Publică la Universitatea Babeș-Bolyai din -. Tema lucrării de disertație: Managementul resurselor umane în cadrul Primăriei Comunei Vetiș.
Disciplinelestudiate: Dezvoltare organizațională și măsurarea performanțelor, Planificare Strategică, Managementul Proiectelor, Managementul resurselor umane, Proceduri administrative.
2011 - 2014 Facultate: Administratie Publica la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, extensia: Satu Mare. Disciplinele principale studiate: Managementul resurselor umane, Drept în administrație publică, Dreptul muncii, Drept penal, Drept constituțional, Drept civil, Sociologie, Metode și tehnici de cercetare în științe sociale, Relații cu publicul, Managementul public, Managementul proiectelor, Organizațiile non-guvernamentale, Politici publice
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Ştinţe sociale la Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc din Satu Mare.

Premii

Certificari
Aug 2018 - Aug 2018: Managementul schimbãrii, strategia instituției și comunicare eficientã

Aug 2017 - Aug 2017: Atragerea finanțărilor externe: pregătirea, scrierea, implementarea și evaluarea proiectelor

Nov 2015 - Nov 2015: Program de perfecționare - Registrul Agricol
Autoritate emitentă: Ministerul Dezboltării Regionale și Administrației Publice - ANFP
Nov 2012: Tehnician asigurarea calităţii
Autoritatea emitentă: Ministerul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului,
Ministerul muncii, familiei şi protecţiei sociale
Conferinte
Apr 2012: Conferința Stiințifică a studenților din Satu Mare (SZTDK)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close