Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.04.1958

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.05.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Punerea in valoare, perfectionarea si dezvoltarea continua a cunostintelor manageriale. Cladirea unei cariere de succes, bazata pe performanta.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Masina de serviciu, telefonie mobila, internet mobil, birou de lucru dotat corespunzator

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Juridic, Altele, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Productie, Achizitii, Inginerie

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Tirgu-Mures, Turda, Ludus

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2014 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier financiar

Responsabilitati:

Identificare potentiali clienti pe baza de recomandari si Marketing direct, Consiliere Financiara in Programul de Economisire - Creditare, Vanzari Credite Ipotecare, Vanzari programe de Refinantare Credite, Refinantare Credite.

11.01.2013 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: consilier vanzari directe

Responsabilitati:

Marketing&Consultant Vanzari Directe

01.10.2011 - 31.10.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator/marketing manager

Responsabilitati:

Administrarea Companiei, activitati de Marketing operational, aprovizionare, ofertare, studiul pieteti, vanzari prin magazine si vanzari directe in sistem B2B.

15.09.2010 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: client misterios

Responsabilitati:

Activitate de marketing si evaluare.

01.03.2009 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: sales reprezentativ

Responsabilitati:

Marketing, vanzari asigurari de viata si nonviata.

01.09.2007 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Asigurarea Managementului Executiv si de Marketing in cadrul Companiilor Grupului : Conducerea/Monitorizarea activitatilor pe domenii de activitate si dezvoltare a companiilor din cadrul Grupului:
- Domeniul "Agro Business" - prelucrari primare si trading cereale
- Domeniul Antreprenoriat in Constructii - Constructia Fabricii de sucuri concentrate
- Domeniul Servicii/Servicii Medicale Stomatologice - " The Dental Clinique SA" - asigurarea Managementului de Proiect in Amenajarea Clinicii Stomatologice, Marketing si vanzari servicii si produse medicale de stomatologie
Monitorizarea Constituirii Dosarelor de finantare/creditare a investitiilor, mentinerea relatiei si negocieri cu Institutiile finantatoare etc.
Monitorizarea activitatilor (inclusiv prestarea efectiva a unora dintre acestea) in domeniul Resurselor Umane si Personal Salarizare - Recrutari de personal, supervizarea Ofertelor de angajare/colaborare, Negocierea Contractelor Individuale de Munca si a Contractelor de Colaborare, Acte Aditionale etc.
Monitorizarea/Coordonarea activitatii de Personal-Salarizare, in legatura cu Calculul drepturilor financiare ale angajatilor pe baza de CIM si colaboratorilor pe baza de Contracte de prestari servicii.

Realizari:

- Coordonarea si Monitorizarea activitatii de prestari servicii si vanzari - in domeniul Agricol/ Trading cereale.
- Coordonarea activitatii de vanzari servicii si produse stomatologice
- Coordonarea activitatii de Antreprenoriat in Constructia Fabricii de sucuri concentrate si Amenajarea Clinicii Stomatologice (Coordonarea si monitorizarea activitatii constructorilor/colaboratorilor).
- Coordonarea/Monitorizarea Constituirii Dosarelor de finantare/creditare a investitiilor, mentinerea relatiei si negocieri cu Institutiile finantatoare.

01.10.2004 - 31.08.2007

Departament: agricultura

Titlu Job: director marketing/executiv

Responsabilitati:

Director de Marketing si Executiv, Administrarea unei Sucursale formata din 4(patru) puncte de lucru/conducerea unei echipe de 30 persoane.
Activitati de Marketing, Logistica si Administrative in cadrul Sucursalei - Marketing/Achizitii si vanzari produse agricole, ingrasaminte chimice, pesticide, seminte etc., Asigurarea Aprovizionarii cu materii prime si materiale necesare activitatii de productie (prelucrare primara a cerealelor), Coordonarea echipei de Marketing/Achizitii/Vanzari/Aprovizionare, Monitorizarea chiriasilor si a incasarilor din inchirieri de spatii de depozitare, Activitati Administrative.

01.09.2000 - 30.09.2004

Departament: agricultura

Titlu Job: director de marketing si administrativ

Responsabilitati:

Activitati de Marketing, Logistica si Administrative in cadrul Companiei - Marketing/Achizitii si vanzari produse agricole, Aprovizionare cu input-uri (ingrasaminte chimice, pesticide, seminte etc.), Aprovizionare cu materii prime si materiale necesare activitatii de productie, Coordonarea echipei de Marketing/Achizitii/Vanzari/Aprovizionare, Coordonarea si Monitorizarea activitatii Punctelor de Lucru (Baze Receptie Cereale), Monitorizarea chiriasilor si a incasarilor din inchirieri de spatii etc.

15.09.1985 - 31.07.1999

Departament: productie

Titlu Job: inginer mecanic/tehnolog/sef sectie productie

Responsabilitati:

Inginer tehnolog si apoi Sef Sectie Productie.

studii

 

Facultati:

1979 - 1984 Facultate / Colegiu: Tehnic/Inginerie Tehnologica la Universitatea din Brasov din Brasov. Facultate Tehnica – Inginerie Mecanica si Tehnologica

Premii

Managementul Timpului, Dezvoltare cunostinte operare PC etc.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close