Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.06.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.11.2006

obiectiv

 

Dezvoltare profesională continua, orientată spre oportunităţi reale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Functii publice, Protectia mediului, Protectia muncii, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic/ operator date

Responsabilitati:

Informații și consultanță juridică preliminară privind documentele prezentate de clienți în vederea îndeplinirii actului notarial solicitat, conform instrucțiunilor notarului public.
Redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare.
Verificarea legalitatii actelor cu caracter juridic primite.
Păstrarea, depozitarea și arhivarea în bune condiţii a documentelor, conform regulilor interne.
Reprezentarea societatii profesionale notariale în relaţia cu clienţii actuali şi potenţiali, asigurând comunicarea diligentă cu aceștia în scopul retenției și fidelizării clientelei.
Tehnoredactarea actelor notariale (procuri, contracte, declarații autentice, proceduri succesorale, etc.) în baza documentelor prezentate și verificarea preliminara a datelor de identificare ale clienților, pregătirea actelor notariale în vederea semnării și orice alte activitate aferenta funcției ceruta de notarul public.
Operare program Eterra , mentinerea relatiilor cu OCPI/BCPI-urile.
Redactare documente specifice unui notariat.
Inregistrarea actelor notariale in Registrele Nationale Notariale.

01.04.2016 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: jurist

Responsabilitati:

Reprezentarea societatii in relatiile cu autoritatile statului si cu tertii, rezolvarea situatiilor juridice aparute si a eventualelor conflicte de munca./interese.
Apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor si intereselor legitime ale persoanei juridice in raporturile acesteia cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina.
Cereri cu caracter juridic.

01.02.2008 - 30.11.2015

Departament: juridic

Titlu Job: avocat colaborator

Responsabilitati:

Asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si a altor persoane juridice, in conditiile legii.
Asistarea si reprezentarea persoanelor fizice sau juridice interesate in fata altor autoritati publice cu posibilitatea atestarii identitatii partilor, a continutului si a datei actelor incheiate;
Apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina.
Activitati de mediere.
Tot ceea ce tine de activitatea unui cabinet de avocatura, starea dosarelor, instiintarea si reprezentarea clientilor in materiile de Drept Civil, Drept Penal ,Procedura Civila , Procedura Penala , Dreptul Muncii ,Dreptul Familiei, Dreptul Comercial, Dreptul Bancar ,Management,Dreptul International Privat.
Consultatii si cereri cu caracter juridic.

studii

 

Facultati:

2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Secretar operator notarial la Institutul Notarial Roman din Bucuresti. Formare secretari si operatori notariali.
Registre notariale si comunicari informatice.
Atributii in indeplinirea procedurilor notariale.
Prelucrarea arhivistica a documentelor notariale si operatiuni arhivistice.
Asigurarea și întreținerea comunicarii notarului public cu cartea funciară, instituțiile bancare și departamentul contabil, întocmirea documentației necesare.
Reprezentarea societatii profesionale notariale în relaţia cu clienţii actuali şi potenţiali, asigurarea comunicarii diligente cu aceștia în scopul retenției și fidelizării clientelei.
Păstrarea, depozitarea și arhivarea în bune condiţii a documentelor, conform regulilor interne.
2008 - 2012 Facultate: Drept la Baroul Bucuresti din Bucuresti.
2004 - 2007 Facultate: Drept la Universitatea Hyperion din Bucuresti.
1996 - 1999 Liceu: Filologie la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close