Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.03.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Protectia mediului

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: protectia mediului

Titlu Job: consultant ingineria mediului

Responsabilitati:

Expert protectia mediului
Proiecte: „Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera – Curtici – Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan - European pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h: Tronsonul 2: Km 614 – Gurasada, subtronsonul 2a: km 614-Cap Y Barzava”
„Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera – Curtici – Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan - European pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h: Tronsonul 2: Km 614 – Gurasada, subtronsonul 2b : Cap Y Barzava - Cap Y Ilteu”
Responsabilitati:
• Consultanta in domeniul managementului executiei si pentru verificarea executiei lucrarilor de constructii si instalatii
• Supravegherea lucrarilor de decontaminare a materialelor scose din cale, ce cuprinde:
 investigatii vizuale privind zonele cu poluare istorica-zone contaminate cu petroliere si metale;
 verificare /aprobare a planurilor de prelevare probe, in vederea analizarii acestora pentru a stabili concentratiile indicatorilor caracteristici si stabilirea zonelor contaminate;
 aprobari privind planurile de excavare dupa analizarea rapoartelor de incercare si analizarea concentratiilor indicatorilor specifici analizati;
 urmarirea trasabilitatii materialelor decontaminate- adrese /aprobari;
• Solicitarea de aprobari prealabile, pe toata durata executarii lucrarilor din proiect, din partea autoritatii contractante, privind amplasarea panourilor fonoabsorbante si anume:
 verificarea documentelor de proiectate - deplasari verificare amplasamente;
 analiza/raspuns pentru noi solicitari privind amplasarea panourilor fonoabsorbane;analiza costurilor in raport cu articolele prevazute in listele de cantitati;
• verificarea listelor de cantitati conform documentelor de certificare - perioada de executie a lucrarilor - gestionarea materialelor scoase din cale;
• modul in care antreprenorul respecta cerintele din actele de reglementare emise de autoritatile competente de protectia mediului - actiune permanenta;
• verificarea modului de respectare a planului de management de mediu si a planului de monitorizare;
• verificarea monitorizarilor - rezultate obtinute din rapoartele de incercare, pentru indicatorii analizati;
• semnalarea catre Beneficiar/Autoritatea contractanta a oricaror probleme ce pot sa apara, privind realizarea lucrarilor de protectia mediului si, participarea la finalizarea solutiilor adoptate pentru rezolvarea acestora - actiune permanenta;
• analizarea/aprobarea modificarilor din proiect,ce pot sa apara datorita unor situatii justificate.Elaborare documentatii in vederea obtinerii avizelor, acordurilor, autorizatiilor de mediu:
• Memoriu de prezentare, Raport privind impactul asupra mediului; Studiu de zgomot, Plan de actiune de Mediu, Studiu de biodiversitate pentru proiectul: „Reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş, parte a Coridorului Orient/Est - Mediteranean 2015-2017”
• Memoriu de prezentare si Memoriu de biodiversitate pentru proiectul „Reparatie capitala Tunel Banita, km 66+660 – 67+275, fir II pe linia cf 116 Simeria–Petrosani între staţiile Merişor-Băniţa, judeţ Hunedoara”
• Memoriu de prezentare si Memoriu de biodiversitate pentru proiectul „Reparatie capitala Tunel Banita, km 66+660 – 67+275, fir II pe linia cf 116 Simeria–Petrosani între staţiile Merişor-Băniţa, judeţ Hunedoara”
• Memoriu de prezentare pentru proiectul: „Modernizare trecere nivel km 243+635 între stațiile c.f. Eforie Sud – Costinesti, amplasat in orasul Eforie, localitatea Eforie Sud, judetul Constanta”
• Notificare de mediu pentru:
 Modernizare trecere nivel km. 6+244 între stațiile c.f. Suceava Vest – Stroiești; Modernizare trecere nivel km. 11+040 între stațiile c.f. Suceava Vest – Stroiești; Modernizare trecere nivel km. 10+750 între stațiile c.f. Verești – Bucecea; Modernizare trecere nivel km. 12+555 între stațiile c.f. Suceava Vest – Stroiești; Modernizare trecere nivel km. 411+960 între stațiile c.f. Dolhasca – Liteni jud. Suceava”
 Notificare de mediu: Modernizarea trecerilor la nivel (proiectare și execuție) - Lot 2. TN km 19+426 între stațiile Săbăreni - Ciocănești.

01.02.2018 - 30.06.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: pilot proiecte inginerie ape

Responsabilitati:

Schema directoare a apelor din siturile de productie Renault
- Stabileste si pune la zi documentele de sinteza regrupind :
o Starea actuala a echipamentelor,
o Adaptarea intre capacitatile de productie si nevoile actuale si viitoare de consum
o Nevoile de investitii legate de capacitati, echipamente nerentabile, invechite, de reglementari tehnice
o Sinteza de investitii in raport cu planul de investitii al uzinei
- Anima schema directoare cu corespondentii directiei tehnice din uzine

Politica tehnica
- Stabileste si tine la zi politicile tehnice pentru a lua in calcul cele mai bune practici, cele mai bune costuri integrind si costurile de exploatare, costurile de mentenanta, de respectare a reglementarilor, tintele de performanta si de mediu ale sistemului industrial si de piata locala

Pilotajul proiectelor :
- Construieste, dimensioneaza si cifreaza capacitatile de productioe si de tratare a apei privind nevoile exprimate de catre proces si de impactul de mediu in uzina
- Redacteaza dosarele cu datele de intrare si plansele de consultare
- Participa la dosarele de crestere in competenta a siturilor
- Participa la consultarile tehnice
- Face aliniamentul tehnic al ofertelor
- Valideaza studiile de executie
- Urmareste, asigura si alerteaza in QCD perimetrul sau tehnic
- Asigura asistenta tehnica in demaraj si in exploatare
- Formeaza exploatantii
- Aplica si face sa fie aplicate politicile tehnice in coerenta cu orientarile antreprizei, reglementarile tarii , tintele de performanta ale sistemului industrial si cu schema directoare a sitului

Dezvolta si promoveaza tehnologiile vizind reducerea sau suprimarea impactului asupra mediului al apelor in siturile industriale (Reducerea poluarii la sursa, reducerea consumului de apa si reciclarea apelor pluviale, al altor tehnologii nepoluante).

Asistenta tehnica si animarea
- Furnizeaza asistenta tehnica ce se impune uzinelor in domeniul de expertiza al UEL-ului.
- Anima reteaua de responsabili de mediu din proces si fabricatie pt domeniul ape (Coerenta schemei directoare de apa, plan de actiuni ISO 14001 si planul de investitii trienal, asistenta la cererea autoritatilor de exploatare,).

01.03.2017 - 31.03.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: consultant ingineria mediului

Responsabilitati:

Proiect:„Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şl a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judeţul Neamţ in perioada 2014-2020”. Responsabilitati:
• Evaluarea riscurilor legate de schimbările climatice, consideraţii privind adaptarea si reducerea acestora si rezistenta in caz de dezastru
• Intocmirea Studiului privind schimbările climatice, in conformitate cu Regulamentul CE 1303/2013, completat de Regulamentele CE 480/2014 si 1011/2014.
• Participare, impreuna cu echipa de proiectare, la elaborarea unui studiu privind identificarea unor masuri pentru atenuarea influentelor negative asupra sistemelor de apa si apa uzata din aria de operare a OR ca urmare a schimbărilor climatice, in vederea pregătirii unor scenarii viabile de soluţii inginereşti, astfel incat prin implementarea soluţiilor propuse sa se diminueze /elimine efectul secetei/inundaţiilor.
• Participare la elaborarea studiului privind descărcările de ape uzate industriale
• Participare la elaborarea strategiei de gestionare a namolului
• Participare la Evaluarea impactului asupra mediului
• Participare la elaborare documentaţii de avize, acorduri, aprobări
• Participare la elaborarea Studiului de Fezabilitate – draft si final

01.09.2015 - 31.12.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: manager de contract

Responsabilitati:

Atributii administrativ-organizatorice, condurerea si verificarea procedurilor de achizitie publica aferente proiectului, managemetul tehnic si financiar al proiectului (verificarea executiei si calitatii lucrarilor din cadrul contractelor proiectului, verificarea si aprobarea situatiilor de lucrari si a documentelor cererii de rambursare), managemenntul riscurilor asociate, conlucrarea si comunicarea cu Autoritatea de Management POS Mediu. Responsabil pentru urmatoarele contracte:
• Achizitie echipamente pentru dotare laborator de analiza pentru apa uzata - 1 buc, echipamente pentru dotare laborator de analiza pentru apa potabila - 1 buc, stand de verificare metrologica a contoarelor de apa DN 15…DN 40 - 1 buc;
• Echipamente pentru interventii la avarii pe retele de apa si canalizare - autospeciala de transport personal si echipamente pentru interventii la avarii - 3 buc, buldoexcavator - 3 buc;
• Achizitie autovehicole speciale pentru intretinere retele de canalizare si alimentare cu apa - Autocuratitor combinat pentru canalizare cu capacitate 10.000 l - 2 buc, Autocuratitor combinat pentru canalizare cu capacitate 2.500 l - 2 buc, Unitate mobila combinata pentru inspectia video si curatarea canalizarii - 1 buc, Autospeciala pentru curatarea conductelor de apa potabila si apa uzata - 1 buc

01.04.2013 - 31.08.2015

Departament: protectia mediului

Titlu Job: expert de mediu

Responsabilitati:

Asistenta Tehnica pentru Supervizarea Lucrarilor din proiectul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Neamt”. Responsabilitati:
• Supervizarea a 7 contracte de lucrari referitoare la alimentarea cu apa, tratarea apei distributia acesteia, la colectarea si tratarea apei uzate din judetul Neamt;
• Verificarea documentatiilor de obtinere a avizelor, acordurilor si autorizatiilor pregatite de proiectant;
• Analiza, revizuirea si avizarea Planului de gestionare a deseurilor si a Planului de management de mediu elaborate de constructor;
• Verificari pe santier pentru evaluarea conformarii antreprenorului cu prevederile legislative privind protectia mediului;

11.02.2010 - 31.01.2013

Departament: protectia mediului

Titlu Job: consultant ingineria mediului

Responsabilitati:

“Asistenta Tehnica pentru Managementul Proiectului „Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Olt, Romania”. Responsabilitati:
• Suport in managementul Proiectului;
• Dezvoltarea unui sistem de modelare hidraulica a sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare pentru cele 5 aglomerari;
• Dezvoltarea unui management eficient de detectare a pierderilor de apa din retelele de distributie;
• Managementul apelor uzate industriale;
• Managementul namolurilor si reziduurilor;
• Campanie de publicitate si promovare a Proiectului;
• Actualizarea Master Planului.
„Asistenta Tehnica pentru Managementul Proiectului „Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Gorj, Romania”. Responsabilitati:
• Managementul apelor uzate industriale;
• Managementul reziduurilor din statiile de epurare si tratare;
• Adoptarea planului de actiune pentru protectia apelor;
• Actualizarea Master Planului.
Asistenta Tehnica pentru Managementul Proiectului "Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa şi canalizare în judetul Giurgiu, România". Responsabilitati:
• Managementul apelor uzate industriale;
• Managementul reziduurilor din statiile de epurare si tratare;
• Actualizarea Master Planului.
Subactivitati Managementul apelor uzate:
i. Intocmirea unui Plan de Actiuni pentru monitorizarea descarcarilor de ape uzate, care sa includa, printre altele, actiuni precum:
 revizuirea contractelor cu operatorii economici;
 intocmirea bazei de date privind operatorii industriali care deverseaza ape uzate industriale in reteaua oraseneasca de canalizari;
 implementarea principiului „poluatorul plateste”;
 intocmirea unui plan de actiuni in situatii de avarii/urgente
ii. Intocmirea unui Plan de Actiune privind situatii de avarii.
Subactivitati Managementul reziduurilor din statiile de epurare si tratare:
i. Definitiva stategia de depozitare si valorificare a namolurilor precum si a altor reziduuri rezultate din statie – refuz de gratar, grasimi, sau materiale rezultate in urma deznisiparii
ii. Evaluarea optiunilor de tratare, depozitare si eliminare a namolului
iii. Efectuarea de analize (minim 5 probe pe o perioada de 2 luni) la namolul din SE existenta pentru a confirma lipsa metalelor grele sau toxice care ar putea periclita utilizarea in agricultura;
iv. Asistenta acordata Beneficiarului in vederea obtinerii acordului oficial al autoritatilor abilitate privind reutilizarea in agricultura, respectiv depunerea la groapa ecologica;
v. Lansarea unei campanii de publicitate pentru atragerea agricultorilor in utilizarea namolului;
vi. Asistenta acordata Beneficiarului in vederea semnarii de contracte cu beneficiarii (operatori agricoli) privind preluarea unor cantitati de namol fermentat si uscat de la SE;
vii. Asistenta acordata Beneficiarului in vederea semnarii de contracte cu operatorii gropii ecologice prvind preluarea namolului si a altor reziduuri rezultate de la SE.
Subactivitati Adoptarea planului de actiune pentru protectia apelor:
i. Acordarea de asistenta AC in scopul respectarii prevederilor legale pentru protejarea surselor de apa;
ii. Intocmirea bazei de date privind sursele de apa disponibile;
iii. Determinarea zonelor de protectie sanitara si hidrogeologica cu regim sever si cu restrictii
iv. Identificarea factorilor de poluare a surselor de apa;
v. Intocmirea unui plan de actiune pentru protejarea surselor de apa

01.04.2009 - 01.09.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: master planer/ consultant de mediu

Responsabilitati:

Masura ISPA: 2005 RO 16 P PE 002 “Reabilitarea si modernizarea sitemelor de alimentare cu apa si canalizare in Municipiile Deva si Hunedoara”. Pregatirea aplicatiei pentru obtinerea Fondurilor de Coeziune pentru judetul Hunedoara. Responsabilitati:
- Elaborarea Master Planului;
Asistenta tehnica pentru managementul si supervizarea proiectelor ISPA in BOTOSANI. ISPA 2004/RO/16/P/PE/001. Pregatirea Aplicatiei pentru Fondul de Coeziune. Responsabilitati:
- Elaborarea Master Planului;
Masura ISPA Measure 2005/RO/16/P/PE/003 Asistenta tehnica pentru managementul si supervizarea proiectelor ISPA in judetul Caras-Severin. Responsabilitati:
- Expert evaluator pentru atribuirea de contracte de achizitie publica pentru achizitionarea de echipamente de investigatie retele apa si canal (autospeciala combinata spalator - vidanjor pentru curatat canale cu recircularea apei, unitate de detectarea pierderilor de apa din retele, unitate de inspectie CCTV pentru conductele de canalizare, stand pentru verificare si calibrare apometre).

01.09.2008 - 31.03.2009

Departament: protectia mediului

Titlu Job: consultant ingineria mediului

Responsabilitati:

Masura ISPA: 2005 RO 16 P PA 001 – 02 “Asistenta tehnica pentru pregatirea a 5 aplicatii in domeniul alimentarii cu apa si a sistemelor de canalizare, epurare” pentru judetele Iasi, Neamt, Bacau, Buzau Prahova;
- Pregatirea Master Planurilor;
- Evaluare de Impact de mediu.

01.04.2007 - 31.08.2008

Departament: protectia mediului

Titlu Job: consultant ingineria mediului

Responsabilitati:

• County Deputy Team Leader – proiect ISPA RO/16/P/PA/001-5 “Asistenta tehnica pentru pregatirea a 5 aplicatii in domeniul managementului integrat al desurilor la nivel judetean – Cluj, Salaj, Alba, Caras-Severin, Timis”
- pregatirea a 5 Master Planuri pentru judetele: Salaj, Cluj, Aba, Caras-Severin si Timis;
- Studiu de fezabilitate pentru judetul Timis
- Evaluare de impact de mediu pentru judetele: Salaj, Cluj, Aba, Caras-Severin si Timis;
• Consultanta pentru accesarea si implementarea proiectelor cu finantare din fonduri UE (ISPA, PHARE);


Elaborari de documentatii si studii pentru obtinerea Avizelor / Acordurilor de mediu / Acordurilor integrate de mediu:
• Evaluari de mediu pentru planuri si programme care pot avea efecte semnificative asupra mediului;
• Memorii tehnice pentru toate tipurile de investitii;
• Studii de evaluare a impactului asupra mediului.
 Elaborari de documentatii si studii pentru autorizarea activitatilor cu impact redus sau semnificativ asupra mediului:
• Fise de prezentare si declaratie;
• Bilanturi de mediu;
• Studii de evaluare a riscului.
 Elaborari de documentatii si studii pentru obtinerea Autorizatiilor integrate de mediu:
• Formular de solicitare;
• Raport de amplasament;
• Evaluarea impactului asupra mediului (Bilant de mediu);
• Proiect de program pentru conformare.
 Elaborari de documentatii si studii in domeniul gospodaririi apelor;
• Masuratori si analize privind calitatea factorilor de mediu-aer , apa, sol

01.01.2004 - 01.03.2007

Departament: protectia mediului

Titlu Job: consultant mediu

Responsabilitati:

In faza de Programare a proiectelor ISPA:
• Revizuirea si actualizarea Strategiei ISPA;
• Analizarea si prioritizarea proiectelor incluse in Strategia ISPA;
• Asistenta beneficiarilor in pregatirea aplicatiilor ISPA in sectorul apa-canal si managementul deseurilor;
• Verificarea si analizarea aplicatiilor ISPA din punct de vedere tehnic si institutional (Master Plan, Analiza Institutionala, Evaluare de Impact de Mediu);
In faza de Implementarea a proiectelor ISPA:
• Asistenta firmelor de consultanta in eleborarea termenilor de referinta pentru contractele de asistenta tehnica si supervizare;
• Participarea ca mebru votant in cadrul procesului de licitatie pentru contracte de asistenta tehnica si supervizare, achizitii si lucrari;
• Monitorizarea indeplinirii conditionalitatilor de mediu prevazute in Memorandumul de Finantare a proiectelor ISPA;
• Analizarea rapoartele tehnice periodice realizate de catre consultanti;
• Evaluarea, revizuirea si aprobarea Strategiilor de Gestionare a Namolurilor provenite de la statiile de epurare;
• Evaluarea, revizuirea si aprobarea Planurilor de descarcare a apelor uzate in reteaua de canalizare si a Planurilor de Actiune pentru mediu;
• Asistarea firmelor de consultanta in parcurgerea procesului de Evaluare a Impactului asupra Mediului pe parcursul fazei de implementare a proiectelor;
• Revizuirea si avizarea Dosarelor de Licitatie aferente proiectelor ISPA co – finantate de Uniunea Europeana (Conditii Particulare a Contractului, Caietele de Sarcini, Listele de Lucrari), in domeniul alimentarilor cu apa, sistemelor de canalizare si cel al managementului deseurilor;
• Participarea la misiunile de verificare la fata locului pentru proiectele ISPA, pe baza protocolului comun intre Ministerul Mediului si Oficiul de Plati si Contractare PHARE;
Manager de Proiect pentru implementarea a 5 proiecte ISPA:
• Imbunatatirea sistemului de tratare a apei potabile, a sistemului de canalizare si statiei de epurare ape uzate – Bacau;
• Reabilitarea statiei de epurare a apelor uzate, a sistemului de canalizare si a retelei de alimentare cu apa potabila in municipiul Pitesti;
• Reabilitarea Statiei de epurare a apelor uzate, a sistemului de canalizare si a retelei de alimentare cu apa potabila in municipiul Buzau;
• Modernizarea sistemului de alimentare cu apa si al apei uzate in municipiul Sibiu;
• Asistenta Tehnica pentru managementul si supervizarea lucrarilor de constructie a contractelor ISPA Galati pentru gestionarea deseurilor solide.

01.10.2003 - 01.12.2003

Departament: protectia mediului

Titlu Job: ecolog

Responsabilitati:

• Elaborarea Studiilor de Impact de Mediu;
• Elaborarea Studiilor privind Evaluarile de Risc;

01.06.2001 - 01.10.2003

Departament: protectia mediului

Titlu Job: auditor de mediu

Responsabilitati:

• Elaborarea Bilanturilor de Mediu, Nivel I si II;
• Elaborarea Studiilor privind Evaluarile de Risc;
• Elaborarea Studiilor de Impact de Mediu;
• Realizarea si punerea in aplicare a planurilor de conformare;
• Elaborarea Strategiilor de Gestionare a Namolurilor provenite de la statiile de epurare;
• Elaborarea Planurilor de descarcare a apelor uzate in reteaua de canalizare si a Planurilor de Actiune pentru mediu;
• Consultanta de mediu; managementul deseurilor si tratarea apelor uzate;
• Studierea proceselor tehnologice si evaluarea impactului acestora asupra calitatii factorilor de mediu;
• Studierea influentei substantelor poluante asupra vegetatiei si solului din zonele analizate;
• Prelevari de probe, monitorizarea factorilor de mediu; culegere de date, identificarea surselor si tipurilor de poluare, de la diverse obiective industriale

01.11.2000 - 01.05.2001

Departament: protectia mediului

Titlu Job: expert protectia mediului

Responsabilitati:

• Elaborarea Bilanturilor de Mediu, Nivel I si II;
• Elaborarea Studiilor de Impact de Mediu;
• Elaborarea Studiilor privind Evaluarile de Risc;
• Realizarea si punerea in aplicare a planurilor de conformare;
• Consultanta de mediu; managementul deseurilor si tratarea apelor uzate;

01.09.1999 - 30.09.2000

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor geografie

studii

 

Facultati:

Universitatea Bucuresti – Master Facultatea de Geografie - specializarea “Schimbari in mediu si dezvoltare durabila” 1999-2001

Universitatea Bucuresti – Facultatea de Geografie sectia Stiinta Mediului – Licentiat in Stiinta Mediului 1995-1999

Premii

- Curs privind procedurile implementarii fondurilor europene - Practical Guide si FIDIC;
- “Managementul integrat al deseurilor” – Ramnicu Valcea – 7-14.03.2004, organizatori: GTZ Germania, Primaria Rm Valcea;
- “Project Cycle Management” – Bucuresti- mai 2004, organizator: GIE Romania;
- “Instruire privind Evaluarea aplicaiilor ISPA in domeniul managementului deseurilor” – Cheia, decembrie 2005, organizator: SCE France
- “Introducere in modelare hidraulica pentru retele de apa potabila si canalizare” – Holshom, Danemarca – 15-30 iunie 2006, organizator: CarlBro Danemarca
- “Absortia Fondurilor Structurale” – 7-14 decembrie 2006, organizator: Transparency International
Polonia – Katowice Expert protectia mediului 1.06 -1.09.2005

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close