Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.07.1967

obiectiv

 

Consultant stiintific si de mediu

Salariu: 15.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Protectia mediului, Traduceri

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2014 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Initiat si coordonat proiectul "Compostarea namolului de epurare, rumegusului si deseurilor vegetale, in vederea valorificarii ca biofertilizant, biocombustibil solid si adsorbant al poluantilor din apele uzate", cu parteneri din diferite domenii: institute de cercetare din agricultura, Compania Apa, Agentia de mediu, firma de consultanta franceza, IMM specializat pe energii regenerabile, pentru obtinere de fonduri europene in cadrul Programului Horizon 2020 de Cercetare-inovare.

01.01.2010 - 01.12.2012

Departament: relatii publice

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Am colaborat un timp pe partea de activitate imobiliara, apoi pentru angajarea de Au pair din Romania care sa lucreze in UK.

01.01.2010 - 01.12.2012

Departament: relatii publice

Titlu Job: consultant part time

Responsabilitati:

In general, participarea mea consta in identificarea posibilitatilor de colaborare a adminstratiilor locale si companiilor private din judetul Brasov si zona limitrofa, cu revista Beyond Transylvania in vederea lansarii de noi oportunitati in turismul local si activitatile conexe.
In cadrul acestei colaborari, in 2011 am participat la organizarea unui forum international pentru oportunitati de investitii in turismul din Romania, organizat de revistele Beyond Transylvania si Business Review din Bucuresti.

01.10.2008 - 14.12.2013

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: cercetator/doctorand

Responsabilitati:

doctorand la Universitatea Transilvania Brasov, Centrul de cercetare Sisteme de Energii Regenerabile si Reciclare, Departamentul Design de Produs, Mecatronica si Mediu, Facultatea Design de Produs si Mediu, conducator stiintific Prof. dr. Chim. Lucia Georgeta DUMITRESCU. Teza de doctorat a avut ca tema "Materiale ecologice utilizate ca biofertilizatori si adsorbanti ai metalelor grele din apele uzate".

Realizari:

Sustinerea publica a tezei de doctorat si diseminarea rezultatelor obtinute prin publicarea in jurnale ISI (3 lucrari publicate) si in jurnale BDI (8 lucrari)si prezentarea rezultatelor cercetarilor in 5 conferinte internationale si nationale.
Activitatea de cercetare experimentala propriu-zisa a constat in obtinerea de diferite substraturi de compost din deseuri vegetale, namol activ de epurare, rumegus si cenusa de lemn si testarea lor ca potentiali biofertilizanti pentru soluri si ca adsorbanti ai ionilor de cupru si nichel din apele uzate.
Tematica tezei este ancorata profund in cerintele dezvoltarii durabile la nivel european si national, contributiile originale ale lucrarii fiind identificarea ca sursa regenerabila de sinteza de biofertilizatori de tip compost cu proprietati adsorbante, a unor deseuri de biomasa vegetala cu compozitie complexa. Un alt merit al acestei teze este sintetizarea si caracterizarea de noi substraturi adsorbante pe baza de biofertilizator compost care pot fi utilizate in procesele de epurarea apelor uzate cu continut de cationi de metale grele.

01.05.2004 - 31.05.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director/administrator

Responsabilitati:

Activitati principale:
• 2007 - 2008 - organizat si desfasurat campanii de informare publica, ca suport de imbunatatire a calitatii mediului, in zona de centru a tarii in cadrul a doua proiecte PHARE finantate de UE, si anume:
a) Proiectul "Managementul integrat al deseurilor in zona de SE a judetului Brasov cu Prejmer centru zonal de colectare selectiva, compactare si valorificare a deseurilor";
b) Proiectul "Sistem de salubrizare, colectare si gestionare a deseurilor in zona Intorsura Buzaului".

• 2005 - 2006
a) Colaborarea cu Asociatia pentru Dezvoltare Rurala Durabila "EURO-RURAL" Prejmer, Romania, organizatie non guvernamentala al carei scop este gasirea de surse de finantare pentru dezvoltarea comunei Prejmer si a imprejurimilor, precum si promovarea localitatii ca important obiectiv economic, cultural si turistic in partea de SE a judetului Brasov.
b) Colaborare cu Consiliul Local Prejmer in cadrul programului LEADER+ de dezvoltare rurala in zona de SE a Transilvaniei. Scopul Programului LEADER+ era incurajarea si sustinerea Gruourilor de actiune locala (GAL) din zona pentru crearea de strategii originale de dezvoltare durabila, integrata, de buna calitate, avand urmatoarele obiective:
- valorificarea patrimoniului natural si cultural;
- intarirea sectorului economic pentru crearea de noi locuri de munca;
- imbunatatirea capacitatii de organizare a Consiliilor locale.
c) Membru in grupul de lucru initiat de catre Asociatia pentru Dezvoltare Rurala Durabila “Euro – Rural” si Parcul Industrial Graells & Llonch Prejmer, autoritati locale, agenti economici, agricultori pentru dezvoltarea unui model al cooperativei producatorilor de energie regenerabila.

• 2004 - 2005
Domeniu: internet/ecommerce/new media
- magazin online de produse de ceramica, sticlarie, arta si moda din Romania.

01.01.2001 - 31.12.2004

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director/administrator

Responsabilitati:

In principal, scopul firmei LELIA SERVICII a fost realizarea de website-uri pentru 14 localitati din judetul Brasov, accentuand pe potentialul turistic si economic al acestora, punand in evidenta atractiile turistice si culturale, precum si pensiunile agro-turistice existente si de perspectiva.

01.01.1998 - 31.12.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: sef serviciu tehnic

Responsabilitati:

CORTROM "BG" SRL era distribuitorul produselor CORTEC in Romania. CORTEC Corporation este o companie chimica specializata in tehnologie VCI (inhibitori de coroziune volatili) si MCI (inhibitori de coroziune migratori), cu sediul in SUA, St. Paul, Minnesota. CORTEC are 350 distribuitori in 70 tari. Produsele CORTEC au diverse aplicatii: in industria constructoare de masini, in industria siderurgica, in constructii etc.

Realizari:

Rezultatul activitatii mele ca Sef serviciu tehnic a fost cresterea semnificativa a cifrei de afaceri a firmei cu peste 50%, extinderea pietei de desfacere a produselor firmei in judetele Brasov, Covasna, Sibiu si Cluj.
Am avut in subordine o echipa formata din 6 oameni.
Promovarea produselor firmei s-a realizat prin:
- participarea firmei la simpozioane, targuri si expozitii in Sibiu, Constanta, Bucuresti si Budapesta;
- realizarea de oferte personalizate catre clienti, a materialelor de prezentare precum: pliante, fise tehnice, casete video,
- testarea produselor Cortec la sediul clientilor pe materialele solicitate de acestia (in cazul produselor de curatare-spalare, grunduire-vopsire, ambalare, etc).
- aprofundarea cunostintelor despre produsele CORTEC si a noi modalitati de promovare si vanzare la sediul firmei CORTEC in SUA, St. Paul - Minnesota in 1999.

26.12.1996 - 31.12.1998

Departament: productie

Titlu Job: chimist/tehnolog

Responsabilitati:

Chimist/tehnolog pentru conservarea-ambalarea pieselor de schimb, subansamblelor si ansamblelor expediate la export de catre uzina ROMAN S.A. in China, Malaysia, Egipt si alte tari cu climat dificil pentru integritatea suprafetelor metalice ale camioanelor si pieselor de schimb.

01.09.1989 - 26.12.1997

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor chimie

Realizari:

august - septembrie 2002 am promovat la Universitatea Bucuresti examenul de definitivare ca profesor de chimie la Grupul Scolar Agricol Prejmer, cu media 9,75.

studii

 

Facultati:

2008 - 2013 Doctorat: Ingineria materialelor la Universitatea Transilvania Brasov din Brasov. Centrul de cercetare Sisteme de Energii Regenerabile si Reciclare, Departamentul Design de Produs, Mecatronica si Mediu, Facultatea Design de Produs si Mediu, conducator stiintific Prof. dr. Chim. Lucia Georgeta DUMITRESCU. Teza de doctorat a avut ca tema "Materiale ecologice utilizate ca biofertilizatori si adsorbanti ai metalelor grele din apele uzate".
2006 - 2008 Masterat: Chimie aplicata in mediu si industrie la Universitatea Transilvania Brasov din Brasov. Lucrarea de dizertatie avut ca tema "Studiul comparativ al managementului deseurilor in Brasov, Romania si Essex, UK", sub indrumarea prof.dr. Ian Colbeck, University of Essex si prof. asociat. dr. Dana Perniu, Universitatea Transilvania.
1985 - 1989 Facultate / Colegiu: chimie la Institutul Politehnic Bucuresti din Bucuresti. Facultatea de Tehnologie Chimica, sectia chimie. Examen licenta promovat cu 10.

Facultati in straiatate

Bursa Socrates iunie-septembrie 2007 la University of Essex, Colchester, UK.

Premii

Traininguri
Oct 2008 - Feb 2009: Cursuri la Scoala doctorala, Universitatea Transilvania Brasov
- Managementul si resursele in proiectele de cercetare
- Tehnologia informatiei in cercetare
- Legislatia si etica in cercetarea stiintifica
Jun 2007 - Sep 2007: Bursa Socrates, University of Essex, Colchester, UK
pentru lucrarea de dizertatie la Master "Studiul comparativ al managementului deseurilor in Brasov, Romania si Essex, UK", sub indrumarea prof.dr. Ian Colbeck, University of Essex si prof. asociat. dr. Dana Perniu, Universitatea Transilvania.
Rezultat - aprofundarea cunostintelor despre sistemul de management al deseurilor la nivel local si national in Romania si UK si al legislatiei in domeniu din ambele tari.
Oct 2006 - Jan 2008: Master, Universitatea Transilvania Brasov
- Fundamente ale sistemelor de energii regenerabile
- Dezvoltare durabila
- Managementul proiectelor
- Biotehnologii de mediuPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close