Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.06.1987

obiectiv

 

Doresc o atmosfera placuta, un colectiv jovial sau un loc de munca mai independent, unde pot sa iau singura decizii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Functii publice, Turism / Hotel staff, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Sport / Wellness, Medicina alternativa

Oras de lucru: Oradea, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: consultant customer care

Responsabilitati:

Monitorizare peste 80 de angajati in 2 orase, raportare, couching intern, dezvoltare resurse umane, oferire suport Consultant de Resurse Umane in vederea organizarii de interviuri, participare la interviuri, realizare interviuri de plecare, realizare rapoarte aferente functiei.

01.09.2014 - 30.09.2015

Departament: management

Titlu Job: coordonator program youthbank

Responsabilitati:

Coordonarea unui grup de liceeni în vederea atragerii de fonduri locale prin diverse metode și mecanisme de fundraising și a finanțării de proiecte ale altor liceeni cu aceste resurse financiare. A presupus: formare și training, educație tineret, organizare evenimente, organizare campanii strângere de fonduri, atragere sponsorizări, participare evenimente, promovare, grafică materiale de promovare, leadership, management, monitorizare, acordare de finanțări, raportare proiecte si program.

01.02.2014 - 31.08.2014

Departament: publicitate

Titlu Job: redactor, referent marketing, relații publice& publicitate

Responsabilitati:

Scrierea de articole pentru revistă, administrarea paginii de Facebook, distribuție, administrare și dezvoltare bază de date cu locații, inițierea și dezvoltarea de relații cu partenerii, promovare produse și evenimente parteneri, promovare revistă, copywriting.

01.06.2013 - 31.08.2013

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: expert local proiect

Responsabilitati:

Monitorizare presă și realizare centralizatoare; Identificare locuri de muncă relevante pentru grupul țintă; Realizare rapoarte de activitate, rapoarte de întâlnire, livrabile; Participare la evenimente de promovare a proiectului; Comunicarea cu beneficiarii, informare; Înregistrare beneficiari pe proiect, realizarea dosarelor de grup țintă; Actualizare cu informații a platformei informatice.

01.04.2013 - 31.08.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: expert tehnic proiect posdru

Responsabilitati:

Monitorizare presă și realizare centralizatoare; Identificare locuri de muncă relevante pentru grupul țintă, realizare centralizatoare lunare; Înregistare beneficiari pe proiect, realizarea dosarelor de grup țintă; Comunicarea cu beneficiarii, informare; Pregătirea documentelor pentru desfășurare cursuri de formare profesională, asistare cursanți în completarea documentelor necesare; Realizare rapoarte de activitate, rapoarte de întâlnire, livrabile; Participare la evenimente de promovare.

01.02.2009 - 30.06.2014

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Scrierea aplicațiilor pentru diverse concursuri de finanțare, întocmirea dosarului necesar aplicațiilor împreună cu echipa, trimiterea dosarului către finanțator, coordonarea implementării proiectelor sau participare la procesul de implementare, promovare și marketing proiecte, coordonare echipă de proiect, monitorizare și raportare proiecte, identificare fonduri potrivite pentru atingerea obiectivelor asociației.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Masterat: Afaceri Europene și Management de Programe la Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca. Marketing, economie, project management, comunicare, business, monitorizare și raportare proiecte.
2006 - 2009 Facultate / Colegiu: Comunicare și relații publice la Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca.

Premii

Certificari
May 2014 - Jun 2014: Curs de formator acreditat CNFPA

Voluntariat
Jan 2009 - Dec 2015: Asociatia Studenti pentru Societate ClujPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close