Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.12.1977

obiectiv

 

Dezvoltarea carierei profesionale intr-o companie serioasa, o echipa tanara si dinamica

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Turism / Hotel staff, Achizitii, Import - export, Banci, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2012 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: consultant investitii

Responsabilitati:

Elaboreaza documentatia specifica programelor de finantare, implementeaza si gestioneaza proiectele finantate din fonduri europene.
Participa la intalniri cu potențiali clienți in vederea obtinerii de informatii din partea acestora pentru identificarea de solutii de finanțare.
Participa la diferite analize privind relatiile cu clientii si furnizorii, situatia proiectelor, respectarea termenelor.

12.02.2007 - 10.01.2012

Departament: functii publice

Titlu Job: consilier programe

Responsabilitati:

Responsabil cu consilierea IMM-urilor in vederea obtinerii fondurilor nerambursabile de la Guvernul Romaniei, organizarea de intalniri de afaceri si seminarii, efectuare si intretinere baza de date IMM-uri, situatii privind dosarele eligibile depuse si aprobate

14.04.2004 - 31.10.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Responsabil cu efectuarea de studii de piata, promovarea imaginii organizatiei, coordonarea campaniilor de marketing, studiul concurentei, realizarea si dezvoltarea functiei de vanzare, intretinerea relatiilor cu clientii

16.10.2000 - 08.04.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabil cu operatiuni de natura economica, financiara si contabila: intocmire balanta si bilant, analiza economica si financiara, studii solvabilitate clienti, raportari catre bordul de conducere al Paneuro Grup si catre auditori sau consultanti (Price Waterhouse Coopers, Roland Berger), responsabil in relatiile cu bancile, autoritatile statului si alte institutii

studii

 

Facultati:

2005 - 2006 Masterat: Banci si Piete de Capital la Universitatea „BABES-BOLYAI” Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiune a Afacerilor din Cluj-Napoca.
1995 - 2000 Facultate / Colegiu: Management financiar la Universitatea „BOGDAN-VODA” Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca.
1991 - 1995 Liceu: Matematica - Fizica la Liceul „Grup Scolar Vasile Netea” din Deda, Mures.

Premii

Certificari
Mar 2013 - Mar 2013: Manager proiect

Aug 2008 - Aug 2008: Modernizarea managementului organizaţiilor publice
Institutul National de Administratie
Jul 2008 - Jul 2008: Achizitii publice
Institutul National de Administratie
Mar 2008 - Mar 2008: Selectia si evaluarea propunerilor de finantare
Institutul National de Administratie
Jul 2007 - Aug 2007: Accesarea fondurilor structurale – abordare generala si abordare specifica
Institutul National de Administratie
Jun 2007 - Jun 2007: Implementarea proiectelor finantate din instrumentele structurale
Institutul National de Administratie
Feb 2007 - Mar 2007: Gestionarea proiectelor finantate din instrumentele structurale
Institutul National de AdministratiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close