Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.08.1969

obiectiv

 

Cu peste 25 de ani experienta in campul muncii, posed urmatoarele aptitudini : ▪ inteligentă (gândire logică, memorie, capacitate de analiză si sinteză); ▪ capacitate de organizare si conducere a activitătii serviciului; ▪ capacitate de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a le valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali; ▪ corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principială în relatiile cu oamenii; Competenţe de comunicare : -Bune competente de comunicare dobandite pe de o parte ca urmare a experientei de lucru dar si ca urmare a activitatilor in medii multiculturale. -Abilitatea in ceea ce priveste explicarea si aplicarea la nivel organizational a proceselor care sa conduca la cresterea performantei. Competenţe organizaţionale/manageriale: Aptitudini de leadership, capacitatea de a elabora si implementa un proiect, abilitatea de a coordona echipe de lucru, capacitatea de initiativa si capacitatea de a raspunde pozitiv in situatii de criza, de a gestiona diferente interindividuale in actiunile de munca. Competenţe dobândite la locul de muncă: Bune aptitudini de comunicare si relationare in cadrul unui grup socio-profesional,abilitati de lucru in echipa,spirit de initiativa, flexibilitate, inventivitate, capacitate de adaptare la schimbarile de mediu de lucru . Efectuează înregistrarea cronologică si sistematică a tuturor documentelor contabile - facturi de achizitii registrul de casa; Intocmeste si înregistrează facturi către clienti ; Intocmeste diverse situatii, rapoarte, analize financiar-contabile cerute de conducere; Participă la activitătile de închidere de luna/an; Indosariază si arhivează documentele după înregistrare; Se informează permanent în legatură cu modificarile legislative in domeniul contabil.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2003 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

1-Inregistrarea in programul de gestiune AX a urmatoarelor:
-Nota Receptie pe gestiuni
-Transferul intre gestiuni
-Consumul gestiunilor prin identificarea locatiilor si centrelor de cost.(peste 20 gestiuni)
2-Urmarirea facturilor de INTRASTAT,prin trimiterea de documente pentru intocmirea facturilor.
3-Intocmirea de rapoarte de achizitie pe locatii
4-Intocmirea de rapoarte de consum pe locatii si centre de cost
5-Verificarea stocurilor fizice.

01.02.2001 - 30.04.2003

Departament: productie

Titlu Job: operator

01.01.1995 - 28.02.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

-Efectuează înregistrarea cronologică si sistematică a tuturor documentelor contabile-facturi de achizitii, registrul de casa;
- Intocmeste si înregistrează facturi către clieni ;
- Intocmeste diverse situatii, rapoarte, analize financiar-contabile cerute de conducere;
- Participă la activitătile de închidere de luna/an;
- Indosariază si arhivează documentele după înregistrare;
- Se informează permanent în legatură cu modificarile legislative in domeniul contabil

studii

 

Facultati:

2000 - 2001 Liceu / Școală profesională: Cursul de OPERATORI CALCULATOARE efectuat prin SCOALA DE AFACERI SI MESERII la SCOALA DE AFACERI SI MESERII din Timisoara.
1995 - 1996 Școală generală: Curs de contabilitate efectuat prin MINISTERUL MUNCII si PROTECTIEI SOCIALE din jud.CARAS-SEVERIN la MINISTERUL MUNCII si PROTECTIEI SOCIALE din Resita.
1990 - 1994 Colegiu / Studii postliceale: specializarea TURNATORIE,profil METALURGIC la UNIVERSITATEA EFTIMIE MURGU din Resita.
1984 - 1988 Liceu / Școală profesională: ELECTROTEHNIC la LICEUL INDUSTRIAL NR.2,TURNU-MAGURELE din Turnu-Magurele.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close