Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.12.1991

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.07.2015

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt pasionat de sport, de fotbal si inot. Motivat de rezultatele personale si de cele din viata sociala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Transport / Distributie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2019 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Cunoasterea mecanicii proiectului asignat pentru a identifica si raporta diferite tipuri de erori intampinate cu ajutorul programelor aferente de raportare. (Bloomberg, Jira, Excel).

01.10.2016 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Control tehnic de calitate Receptie materiale • Participa la majoritatea receptiilor de materiale care sosesc in magaziasi in santier pentru *materialele de constructii destinate lucrarilor de constructii civile si *materiale pentru instalatiipentru a verifica daca corespunde cu ce s-a comandat atat cantitativ, cat si calitativ, daca exista marcaj si identificare de loturi/ sarje conform standardelor si normativelor specifice materialului sau produsului, integritatea ambalarii, existenta instructiunilor de manipulare si depozitare, existenta fiselor de securitate, etc., conform cerintelor expunse in comanda catre Furnizor- Receptia materialelor implica vizionarea la descarcare a mai multor TIR-uri/masini (otel beton, armatura fasonata, plasa sudata, caramida, materiale pentru tencuieli, ventilatoare, conducte, transformatoare, etc.), marcarea, identificarea si fotografierea loturilor, dupa caz• Colectarea de la Furnizor a documentelor care insotesc livrarile in vederea intocmirii Proceselor verbale /Rapoartelor de Inspectie la Receptie• Descarca pozele efectuate la receptii si le arhiveaza in vederea identificarii lotului, producatorului si a altor informatii care sunt necesare la intocmirea Proceselor verbale/ Rapoartelor de Inspectie la Receptie si a verificarii documentelor de calitate transmise la livrare• Informeaza Directorul Calitate si Responsabilul Magazie cu privind concluzia preliminara a receptiei, anume• Marfa Acceptata• Marfa Acceptata cu conditie ( de ex. completare documente, refacerea marcajelor ilizibile, etc.)• Marfa Respinsa/ Returnata• Centralizeaza datele colectate pentru urmarirea principalilor furnizori si evaluarea acesora, conform criteriilor stabilite de Conducerea societatii• problemelor ridicate de livrarile acestora, pentru receptii blocheti cu Consultantii si obtinere vize conducere Asociere• Face activitate de secretariat: tiparire si punere etichete, asigura necesarul de papetarie pentru Compartimentul calitate – Receptie materiale, etc.• Participa din partea Compartimentului Calitate – Receptii materiale la masuratori de grosimi strat de email pentru panourile din tabla emailata vitrifiata livrate de Alpha si Titan Mar impreuna cu Marius Stefan de la Inspectii si teste; masuratorile au fost facute in procent destul de mare avand in vedere ca la Alpha au fost multe panouri cu
strat de email sub limita admisa. De asemenea face masuratori de temperatura si umiditate.

01.10.2014 - 31.07.2016

Departament: marketing

Titlu Job: agent vanzari/ajutor tehnic

Responsabilitati:

Empatizarea cu clientii, dezvoltarea abilitatilor psihologice,intuitia despre oameni, situatii etc. pentru a avea o sansa ridicata de a avea succes in vanzarea produselor/rezolvarea inconvenientelor.

01.10.2013 - 31.07.2014

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: operator supervizare sisteme de securitate/camere video pentru zone de tunel, parcari si comunicare / informare interventie

Responsabilitati:

Colectare, stocare, centralizare, prelucrare informatii video+sonor, alertare autoritati in caz de situatii de urgenta din Dispecerat Central, conform procedurilor interne de securitate aplicabile in caz de
efractie, incendiu, alarmare.

studii

 

Premii

Cursuri operator pc.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close