Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.04.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.06.2001

obiectiv

 

Imi doresc obtinerea unui post in conducerea unei companii ale carei valori sa pretuiasca si sa dezvolte un mediu de lucru profesionist, bazat pe etica si respect. Doresc sa-mi aduc contributia la cresterea companiei.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2006 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator import & buyer

Responsabilitati:

Coordonarea activitatilor de import pentru intregul deparatment de Achizitii, food si non-food. Colaborarea cu coordonatorii internationali, in vederea obtinerii celor mai bune calitati / preturi / conditii pentru magazinele din Romania. Reprezentarea companiei in relatiile cu autoritatile locale, in vederea obtinerii diferitelor autorizatii si certificari, necesare in procesul de import. In paralel, pentru o perioada de un an, rol de Buyer, pentru o grupa de produse.

15.05.2005 - 31.03.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: import manager

Responsabilitati:

Coordonarea activitatilor in Departamentul Import; managementul stocurilor, forecastare, achizitii externe; negocierea si implementarea termenilor contractuali cu furnizorii precum si cu transporatatorii; reprezentarea companiei in relatia cu furnizorii, transportatorii si oficilitatile vamale. Responsabil cu achizitionarea de noi furnizori din piata FMCG si dezvoltarea relatiilor si business-ului cu cei existenti. Responsabil cu managementul stocurilor in antrepozitul companiei. Coordonarea, impreuna cu Managerul Financiar si Directorul Executiv a cash-flow-ului, pentru facturile externe si datoriilor vamale. Supervizarea si evaluarea activitatii personalului din subordine.

07.06.2002 - 15.05.2005

Departament: achizitii

Titlu Job: supply specialist handsets & accessories

Responsabilitati:

Coordonarea procesului de achizitie si receptie, in cadrul departamentului Logistica / Supply Chain (de la plasarea comenzii la furnizor, pana la intrarea marfii in depozit, precum si dupa, in cazul aparitiei de nereguli la receptionare)
Pastrarea si extinderea relatiilor cu furnizorii externi de telefoane mobile si accesorii. Oferirea de informatii strategice, atat clientilor interni cat si externi.
Participare la negocierea contractelor comerciale cu partenerii externi, raportare lunara si trimestriala, mentinerea nivelului stocurilor in limitele cerute si acoperirea in mod satisfacator a cerintelor pietii.

07.09.2000 - 07.06.2002

Departament: achizitii

Titlu Job: acquisition representative

Responsabilitati:

Urmarirea procesului de achizitie si receptie, in cadrul departamentului Logistica / Supply Chain (de la plasarea comenzii la furnizor, pana la intrarea marfii in depozit, precum si dupa, in cazul aparitiei de nereguli la receptionare)
Pastrarea si extinderea relatiilor cu furnizorii externi de telefoane mobile si accesorii. Oferirea de informatii strategice, atat clientilor interni cat si externi.

07.10.1997 - 07.09.2000

Departament: achizitii

Titlu Job: order & reporting representative for myx clothing line

Responsabilitati:

Asigurarea procesarii rapide si corecte ale comenzilor interne si externe. Gestiunea depozitului MYX din cadrul departamantului Logistica. Rezolvarea problemelor aparute in derularea activitatii, impreuna cu departamentele Marketing si Financiar.

studii

 

Facultati:

Universitatea Spiru Haret - Facultatea de Geografie, (2000 - 2005)
Geomorfologie

Liceul Economic Nicolae Kretulescu , (Graduation Date: 1997)
Diploma de contabilitate;
Atestat de traducator Limba Engleza.

Activitati extracurriculare

Premii

Achieving Extraordinary Customer Relations
BPP's Business Communication Skills
Linguarama's Language Training for Business
Interpersonal Communication Skills
Six Thinking Hats
Employeeship
Negotiating to Yes
Time Management
SCOR model seminar & workshop - Dusseldorf 2003 (Supply Chain Council)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close