de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.04.1981

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:06.01.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivul meu este de a ma perfectiona continuu pentru a ajunge la un nivel cat mai inalt de cariera.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Telefon Bonuri de masa

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Productie, Inginerie, Alimentatie / HoReCa, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Ilfov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2011 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator tehnic

Responsabilitati:

Asigurarea suportului tehnic la nivel national pentru implementarea produselor din portofoliu in proiecte, efectuarea de vizite si masuratori in santiere pentru dimensionarea si stabilirea solutiilor tehnice adecvate pentru fiecare proiect in parte.
Asigurarea consultantei de specialitate arhitectilor, dezvoltatorilor, revanzatorilor si constructorilor cu care colaboram, stabilirea detaliilor necesare pentru pentru montaj si coordonarea echipelor de montaj, mentinerea relatiei cu departamentul ethnic din Italia, comunicarea solutiei tehnice catre departamentul commercial pentru intocmirea ofertei comerciale.

01.02.2010 - 31.07.2011

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Efectuarea mentenantei corective si preventive a liniilor de productie a uleiului de masline conform cartilor tehnice , fiselor si specificatiilor tehnice date de proiectantul utilajului sau respectiv liniei tehnologice.

Locuinta de servici, autoturism, 2 mese/zi, bilete avion

21.06.2009 - 05.02.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer vanzari

Responsabilitati:

Mentinerea clientilor existenti, contactarea potentialilor clienti in zona alocata si stabilirea de noi intalniri, consilierea clientilor cu privire la produsele existente in portofoliul firmei, prezentarea produselor noi si a promotiilor, solutionarea proiectelor speciale, urmarirea proiectelor de la demarare pana la incheierea lucrarii , intocmirea ofertelor pentru reperele cerute, incheierea de noi contracte de vanzare-cumparare si urmarirea platilor.

31.10.2008 - 20.06.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant tehnico-comercial

Responsabilitati:

Mentinerea clientilor existenti , contactarea potentialilor clienti in zona alocata si stabilirea de noi intalniri, consilierea clientilor cu privire la produsele existente in portofoliul firmei, prezentarea produselor noi si a promotiilor, solutionarea proiectelor speciale, urmarirea proiectelor de la demarare pana la incheierea lucrarii , intocmirea ofertelor pentru reperele cerute , incheierea de noi contracte de vanzare-cumparare si urmarirea platilor.

07.01.2008 - 30.10.2008

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: inginer vanzari utilaje panificatie, patiserie, pizzerie

Responsabilitati:

Contactarea potentialilor clienti in zona alocata, consilierea clientilor cu privire la tehnologia de fabricatie pentru diverse produse de panificatie, patiserie, pizzerie, consilierea cu privire la stabilirea , optimizarea si modul de amplasare pentru diverse fluxuri tehnologice , solutionarea proiectelor speciale, ofertarea utilajelor si instalatiilor din portofoliul firmei, mentinerea relatiei cu potentialii clienti si cu clientii existenti, incheierea de contracte de vanzare si urmarirea platilor, urmarirea eventualelor probleme aparute la utilaje si rezolvarea acestora intr-un timp cat mai scurt.

Realizari:

30.07.2006 - 07.01.2008

Departament: productie

Titlu Job: inginer mecanic (sef sectie)

Responsabilitati:

Mentenanta liniilor tehnologice de productie a pardoselilor supraanaltate si a plafoanelor metalice, realizarea planului de productie, intocmirea rapoartelor de productie, intocmirea planului de intretineri si reparatii, intocmirea instructiunilor de lucru pe utilaje, mentinerea relatiei cu furnizorii de piese de schimb, realizarea impreuna cu RMC-ul a manualului calitatii in vederea obtinerii certificarii ISO, stabilirea retetei produsului finit, receptia materiei prime, livrarea produsului finitcatre depozit, intocmirea fiselor de pontaj, conducerea unei echipe de 20 de angajati.

Realizari:

Optimizarea fluxului tehnologic de fabricatie a pardoselilor supraanaltate prin eliminarea timpilor morti intre operatii si cresterea vitezei de lucru, fapt care a dus la o crestere a poductiei de la 2000 mp in februarie a.c. la 8000 mp in prezent.
Infiintarea liniei de plafoane metalice in colaborare cu partenerii italieni.

03.10.2005 - 30.07.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Sef departament aprovizionare: derularea contractelor cu furnizorii si negocierea unor contracte noi, stabilirea strategiilor de aprovizionare si cheltuieli in timp, cereri de oferta pentru diverse materiale, cautarea de noi furnizori (internet, intalniri), intocmire dosar calitate pentru materiale, mentinerea relatiei cu service-ul pentru utilaje si sculele din dotarea firmei.
Responsabil parc auto: verificarea starii tehnice a autovehiculelor din dotarea parcului auto inaintea plecarii in cursa, stabilirea rutelor de deplasare a autovehiculelor, eliberarea foilor de parcurs, distribuirea banilor pentru alimentarea cu combustibil, inscrierea si radierea autovehiculelor, mentinerea relatiei cu service-ul care asigura intretinerea si repararea autovehiculelor, intocmirea pontajului pentru soferi.

Realizari:

Eliminarea timpilor morti datorati lipsei de materiale in santiere. Achizitionarea materialelor la un raport pret/calitate foarte bun prin prospectarea pietei.

26.05.2005 - 02.10.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Interventii asupra liniilor tehnologice de productie in caz de avarii, intretinerea zilnica si periodica a utilajelor (ungeri, gresari, restabilirea reglajelor initiale, inlocuirea pieselor uzate), supravegherea productiei, respectarea parametrilor de productie a bauturilor racoritoare.

Realizari:

Intocmirea planului global de mentenanta pentru masinile si instalatiile din cadrul liniilor tehnologice de productie si optimizarea fluxului de productie a bauturilor racoritoare.

studii

 

Facultati:

2013 - 2013 Colegiu / Studii postliceale: Curs formare profesionala - Manager de proiect la Camera de comert si industrie a Municipiului Bucuresti din Bucuresti.
2005 - 2007 Masterat: Ingineria si managementul sistemelor biotehnice la UPB - Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucuresti.
2002 - 2005 Facultate: Masini si instalatii pentru prelucrarea produselor agricole la UPB - Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucuresti.
1999 - 2002 Colegiu / Studii postliceale: Managementul si mecanizarea fermelor agricole la UPB - Colegiul Universitar Tehnic nr.1 din Bucuresti.
1995 - 1999 Liceu: Profil Mecanica agricola si imbunatatiri funciare la Grup Scolar Agricol - Draganesti Vlasca din Draganesti Vlasca.

Premii

Hobby-uri
Calatoriile, Pescuitul, Dansul, Taekwondo

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close