Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.05.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.05.2011

obiectiv

 

Sa ma fac utila in slujba beneficiului unei firme prospere.

Salariu: 20.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Piatra Neamt

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2013 - 31.07.2016

Departament: productie

Titlu Job: coordonator sala de croit

Responsabilitati:

Colaborare cu furnizori, colaborare cu firme terțe, supervizare și evidentă a lucrului în sala de croit.

01.12.2010 - 31.07.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiecare si deviz

Responsabilitati:

1.Adunarea informațiilor pentru proiectare (condiții tehnice, măsurători, oportunități de proiectare în funcție de dorința clientului și masurilor de siguranța),
2.Executarea proiectelor în Auto Cad,
3.Întocmirea devizului de cheltuieli, stabilirea prețului de execuție al lucrării de gazeificare, întocmirea contractelor.
Experienta în proiectare și stabilirea devizului de cheltuieli
Popa Svetlana (șefa directa)

01.08.2006 - 30.06.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

Urmărirea și reglarea parametrilor de funcționare optima a instalației de obținere amoniacului din gaz metan (prin intermediul panoului de comanda, calculator, anunțării operatorilor din câmp prin stație de emisie, pornirea și oprirea anumitor reactori și a întregii instalații, întocmirea raportului de tura.
împreuna cu echipa de lucru am contribuit, ca si inginer incepator, la repunerea in functiune a instalatiei de obtinere a amoniacului după 30 de ani de nefuncționare, la creșterea randamentului instalației de la cifre mici la 100%.
Barabulica Ioan Gabriel, șef direct (de tura)

studii

 

Facultati:

2001 - 2006 Facultate / Colegiu: Inginerie Chimica la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi. Secția: Tehnologia Substanțelor Anorganice
Proiect de licența: "Proiectarea stației de tratare a apei de rau"

Premii

Voluntariat
Mar 2011 - Jul 2012: Voluntariat in cadrul CENTRULUI DE PRIMIRE A COPILULUI IN REGIM DE URGENTA
Prestare de diverse activități pentru și/sau împreuna cu copiii din mediu social vulnerabil cum ar fi: meditații la anumite materii școlare, organizarea și derularea programelor de conștientizare :"Stop alcool", "Antidrog" , programe de conștientizare / sensibilizare privind consecințele violenței domestice, etc..
Hobby-uri
ciclism, pictura pe panza

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)

rusă(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close