Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.03.1988

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:09.03.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivul urmărit este dezvoltarea profesională în departamentul de operatiuni sau vânzări în cadrul unei mari companii, pentru a contribui, prin angajament și performanță, la creșterea acesteia pe piață și pentru a-mi pune în valoare și a-mi dezvolta pasiunea pentru lucrul cu oamenii.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - prezent

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: customer and sales support manager

Responsabilitati:

Activitatea desfasurata in cadrul departamentului de Operatiuni Vanzari EMEA din cadrul Hewlett Packard Enterprise presupune preponderent oferirea de asistenta de inalta calitate clientilor, agentilor de vanzari si partenerilor HPE. Preluarea cat mai rapida a problemelor semnalate de clienti sau agentii de vanzari si rezolvarea acestora intr-un timp agreat.

Responsabilitati:
-asistenta tehnica oferita agentilor de vanzari sau clientilor HPE cu privire la configuratii de servere sau solutii de retelistica, tinand cont de nevoile acestora;
-furnizarea de cote sau consultanta directa clientilor;
-responsabil cu actualizarea cataloagelor de produse si servicii HPE, introducerea produselor noi sau eliminarea celor vechi;

01.05.2015 - 30.09.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: operations executive

Responsabilitati:

G2 Travel este o companie ce oferă servicii B2B pentru cei mai importanți tour-operatori din Asia, Europa, Orientul Apropiat și America.
În cadrul companiei dețin poziția de Operations Executive, iar printre cele mai mari responsabilități menționez comunicarea cu birourile locale din Asia și Europa. Activitatea mea se desfășoară în proporție de 90% în limba engleză, atât în comunicarea cu birourile locale sau clienții din Asia, cât și cu reprezentanții companiei de la birourile din Londra, Berlin, Madrid, Paris sau Roma.

Responsabilități:
- Procesarea cererilor, rezervărilor, modificărilor și anulărilor de rezervare corect și eficient;
- Introducerea în sistem a confirmărilor primite de la clienți;
- Selectarea celor mai bune oferte pentru clienți în conformitate cu criteriile relevante;
- Dezvoltarea unei relații profesionale cu clienții și furnizorii;
- Verificarea itinerariilor, monitorizarea rezervărilor și rezolvarea problemelor ce pot apărea;
- Emiterea documentelor finale de călătorie.

Realizări: mi-am perfecționat capacitatea de a comunica rapid și corect în limba engleză, am învățat să lucrez în echipă și să fiu atent la detalii. De asemenea, am reușit să devin unul dintre liderii echipei, lucru care mi-a adus responsabilități în plus, satisfacție personală și profesională.

01.06.2014 - 31.05.2015

Departament: publicitate

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Media Image Group este cea mai importantă companie de monitorizare media de pe piaţa românească.

Responsabilităţi:
- Selectarea şi prelucrarea materialelor apărute în presa scrisă din Romania;
- Realizarea rapoartelor pe baza acestora materialelor prelucrate;
- Trimiterea raportului zilnic clienţilor;
- Păstrarea legăturii cu aceştia în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite.

01.11.2009 - 31.10.2013

Departament: publicitate

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

MediaTRUST este cea mai mare companie de monitorizare media din Romania. MediaTRUST România oferă soluţii standard sau personalizate de monitorizare, utile atât managerilor de companii, cât şi departamentelor de PR care se ocupă de imaginea acestora.

Responsabilităţi:
- Selectarea materialor prezentate în cadrul emisiunilor sau a ştirilor Radio-TV;
- Introducerea materialelor prelucrate într-un raport;
- Sortarea pe categorii a materialelor şi realizarea unei scurte descrieri sau rezumat pentru fiecare;
- Verificarea şi corectarea raportului si trimiterea acestuia zilnic clienţilor;
- Păstrarea legăturii cu clienţii în vederea îmbunătăţirii sau adaptării permanente a rapoartelor la cerinţele acestora.

Realizări: Impunerea prin capacitatea de muncă pe postul pe care am fost angajat. După perioada de probă am reușit să obțin un contract pe o perioadă nedeterminată.

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate / Colegiu: Management si Inginerie in Alimentatie Publica si Agroturism la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucuresti.
2003 - 2007 Liceu: Stiintele Naturii la Colegiul National Octav Onicescu din Bucuresti.

Premii

Voluntariat
May 2014 - Jan 2018: Concursuri sportive
Am participat ca voluntar la mai multe evenimente sportive din Romania precum, Prima Evadare, Cu bicicleta la mare, Maratonul International Bucuresti sau Bikefest. Intre responsabilitati se numara amenajarea zonelor de start, sosire sau traseu, organizarea voluntarilor in anumite puncte cheie ale traseului, asistenta oferita participantilor la inscrieri sau in ziua concursului.
Oct 2005 - Apr 2007: Strategiei Naţionale pentru Acţiunea Comunitară
Am dobândit experienţa muncii în echipă în perioada în care am activat ca voluntar în cadrul Strategiei Naţionale pentru Acţiunea Comunitară, unde am lucrat cu copiii cu nevoi speciale din cadrul Şcolii Speciale nr.6, precum şi din activitatea pe care am depus-o în cadrul redacţiei „Jurnal de liceu”.
Hobby-uri
Pasionat de drumetii si mountain-bike, Pasionat de domeniul autoPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close