de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.06.1971

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.10.1993

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Achizitii

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2010 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director departament administrativ

Responsabilitati:

Identificarea furnizorilor de produse si servicii, analizarea ofertelor acestora; evaluarea furnizorilor conform criteriilor stabilite (pret, calitate, termen de plata, termen de livrare); negocierea conditiilor comerciale cu furnizorii; mentinerea legaturii cu furnizorii, urmarirea livrarii produselor si serviciilor si respectarea conditiilor comerciale; urmarirea si optimizarea costurilor pe categorii de cheltuieli administrative (parc auto, utilitati, asigurari); urmarirea realizarii instruirilor periodice obligatorii pentru sanatatea si securitatea in munca si situatiile de urgenta; elaborarea documentelor necesare pentru obtinerea sau innoirea autorizatiilor de functionare a societatii.

01.03.2008 - 01.08.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: director de productie si aprovizionare

Responsabilitati:

Identificarea furnizorilor de produse si servicii, analizarea ofertelor acestora; evaluarea furnizorilor conform criteriilor stabilite (pret, calitate, termen de plata, termen de livrare); negocierea conditiilor comerciale cu furnizorii; coordonarea efectuarii receptiilor cantitative si calitative; urmarirea si optimizarea costurilor de productie si aprovizionare cu materiale si servicii; mentinerea legaturii cu furnizorii si urmarirea respectarii conditiilor comerciale stabilite; evidenta performantei furnizorilor.

01.06.2004 - 01.03.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: director de vanzari

Responsabilitati:

Mentinerea relatiei cu clientii din zona arondata; ofertare; contractare; implementare produse noi; incasare, relatii post vanzare; semnarea contractelor cu clientii, conform contractului cadru; solutionarea reclamatiilor de la clienti; analiza permanenta a concurentei pe piata; elaborarea lunara si anuala a planului de vanzari; organizarea, urmarirea si controlul activitatii reprezentantilor de vanzari; verificarea periodica a activitatii echipei de vanzari; organizarea si participarea la sedinte operative cu reprezentantii de vanzari; urmarirea indicatorilor de performanta stabiliti pentru echipa de vanzari; instruirea reprezentantilor de vanzari, conform planului de instruire; evaluarea personalului din subordine, in numar de 7 persoane; gestionarea unei cifre de afaceri de 1000000 euro.

15.05.2003 - 01.06.2004

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar - operator facturare

Responsabilitati:

Desfasurarea activitatii de receptie calitativa-cantitativa si depozitarea produselor; raspunderea de incarcarea/pregatirea corespunzatoare a marfii pentru client/depozit, conform avizului de insotire; verificarea produselor cantitativ si calitativ pe baza comenzilor si a documentelor justificative; emiterea notelor de receptie in programul de contabilitate; preluarea comenzilor telefonice de la clienti; mentinerea evidentei contabile primare conform legislatiei; raspunderea si corectitudinea in acuratetea documentelor emise si inregistrate; inregistrarea facturilor de marfa si servicii; elaborarea ofertelor comerciale cu aprobarea directorului de vanzari.

01.04.1999 - 30.04.2002

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator punct de lucru

Responsabilitati:

emiterea de comenzi catre furnizori
mentinerea relatiei cu clientii
atragerea de noi clienti
coordonarea activitatii din cadrul depozitului

01.08.1990 - 31.03.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: functionar economic-vanzari

Responsabilitati:

mentinerea legaturii si deservirea clientilor din zona arondata,
oferte catre clienti, facturare etc.

studii

 

Facultati:

LICEUL DE MATEMATICA FIZICA NR 2 CLUJ NAPOCA-INFORMATICA
FACULTATEA DE MANAGEMET FINANCIAR CONTABIL-SPECIALIZAREA CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE, UNIVERSITATEA SPIRU HARET

Activitati extracurriculare

persoana dinamica, corecta, serioasa
cu reale capacitati de organizare a muncii si a colectivului,
atentia indreptata catre detalii, capabila sa stabilesc prioritatile in anumite situatii de criza

Premii

coordonator transport

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close