Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.02.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1990

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii viitoare in cadrul unei companii nationale sau multinationale de prestigiu.

Beneficii: masina de serviciu,telefon de serviciu,bonuri de masa,training.

Tip job: Full time

Oras de lucru: Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Targu Jiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2013 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

01.04.2011 - 28.02.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: sales supervisor

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de vanzare si distributie a subdistribuitorilor din judetele Gorj si Hunedoara.
Printre realizarile mele din acesta perioada pot enumera cateva si anume-imbunatatirea relatiei cu distribuitorii,o mai buna imagine in piata a Companiei, cresterea numarului de clienti activi,cresterea distributiei numerice,cresterea gamei de produse la clienti.
Zona de activitate judetele Gorj si Hunedoara.
Masina de serviciu, telefon de serviciu si bonuri de masa.

01.02.2009 - 31.12.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: director zonal de vanzari

Responsabilitati:

Principalele mele atributiuni de serviciu sunt: coordonarea activitatii de vanzare-incasare in judetul Valcea;coordonarea activitatii agentilor de vanzare alocati judetului Valcea;coordonarea activitatii agentilor de livrare, implementarea si urmarirea promotiilor producatorului in zona alocata;aprobarea,urmarirea si verificarea recuperarii creditelor de la clientii din zona alocata;verificarea mercantizarii.
Zona de activitate Judetul Valcea
Din realizarile mele in aceasta perioada pot enumera cateva si anume: cresterea volumului vanzarilor,imbunatatirea raportului vanzare/incasare, optimizarea anumitor rute,reducerea cheltuielilor inclusiv cele de distributie,cresterea numarului de clienti, imbunatatirea relatiilor cu anumiti clienti importanti, imbunatatirea imaginii Companiei.
Masina de serviciu si telefon de serviciu

01.06.2008 - 28.02.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Principala mea activitate este coordonarea activitatii de vanzare si distributie pentru judetele Valcea,Gorj, Sibiu si Prahova.
Alte responsabilitati sunt: realizarea bugetului de vanzare pentru zona alocata; coordonarea departamentelor vanzare, distributie, depozit, mercantizare pentru fiecare depozit in parte; urmarirea si implementarea politicilor si promotiilor pentru fiecare producator in parte;intocmirea si prezentarea rapoartelor periodice catre Directorul General; aprovizionarea depozitelor; verificare si intocmire rute agenti.
Printre realizarile mele pot enumera cateva si anume:reorganizarea anumitor rute ceea ce a dus la o scadere considerabila a costurilor de distributie; reorganizarea diviziilor de vanzare prin modificarea numarului de agenti astfel incat am obtinut o mai buna colaborare cu clientii ceea ce a condus la diversificarea sortimentatiei la client si implicit a dus la cresterea volumului de vanzare; o mai buna organizare a activitatii din depozite si a scaderii anumitor stocuri ceea ce a dus la un rulaj corespunzator si a fost eliminat volumul de marfa expirata; am reusit sa coordonez activitatea unui numar de aproximativ 150 de persoane.
Zona de activitate: Judetele Valcea, Gorj, Sibiu, Prahova
Masina de serviciu,telefon de serviciu si bonuri de masa

01.09.2006 - 30.06.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Coordonarea intregii activitati a Societatii dintre care amintesc:aprovizionare, coordonarea echipei de vanzare, coordonarea echipei de distributie,financiara, coordonarea activitatii de imbuteliere, intocmire contracte de colaborare atat cu clientii cat si cu partenerii, credite, plati precum si administrarea societatii
Consider o realizare mare ca realizare faptul ca reusesc sa coordonez acest colectiv sa obtin rezultate foarte bune care se reflecta defapt prin cifre si care in acest moment indica cresteri.
Pe langa cresterile de vanzari obtinute,foarte importante au fost reducerile de cheltuieli care au dus la o crestere a profitului semnificativa de peste 20% lunar.
Zona de activitate: Judetele Valcea, Gorj, Dolj, Olt, Sibiu, Prahova, Dambovita, Arges, Hunedoara
Dumitrescu Nicolae-Directorul Tehnic si de Productie al firmei, 0746/236.480.
Masina de serviciu,telefon de serviciu,bonuri de masa

01.08.2002 - 30.09.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Realizarea bugetului de vanzari, Coordonarea echipelor de vanzare, distributie, mercantizare, Coordonarea activitatii celor trei depozite aflate in subordine, Aprovizionarea, Incheierea de contracte de vanzare-cumparare cu clientii, Aprobare si urmarire credite
Coordonareaa unui colectiv de aproximativ 70 de persoane aflate in subordine directa, Cresterea cotei de piata in zona alocata, Reducerea cheltuielilor, Optimizarea rutelor precum si dezvoltarea mea profesionala.
Zona de activitate: Judetele Gorj si Hunedoara
Marcu Romica -Director Regiune 0722/231.531
masina de serviciu,telefon de serviciu,bonusuri.

01.06.2001 - 31.08.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: sales supervizor

Responsabilitati:

Realizarea bugetului de vanzari;Coordonarea echipelor de vanzare si distributie ale distribuitorilor judetului Gorj;Dezvoltarea relatiei cu distribuitorii locali;Credite.
Zona de activitate Judetul Gorj
masina de serviciu,telefon de serviciu,bonuri de masa,training.
Curs de vanzari: Sales Academy.

01.05.1996 - 30.04.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: sales supervizor

Responsabilitati:

Realizarea bugetului de vanzari;Coordonarea activitatii echipelor de vanzare distributie ale Companiei si ale distribuitorului judetului Gorj;Dezvoltarea relatiei cu distribuitorul local;Credite.Zona activitate judetele Valcea,Gorj
Cresterea vanzarilor cu peste 30%, coordonarea activitatii a peste 30 persoane, imbunatatirea raportului vanzare-credit, imbunatatirea imaginii Companiei in zona alocata.
Sorin Nedescu-fost Director al Centrulului de Vanzari Valcea
0744.503.607
masina de serviciu,bonuri de masa,telefon de serviciu,training.
Cursuri de vanzari: Leadership,Basic Management,Dimension of Profesional Seling,Iscom Chanals,Seling on Routes,Trading and Negociations, Excelancy in Seling.

studii

 

Facultati:

2004 - 2005 Masterat: Management la Universitatea Constantin Brancusi din Bucuresti.
1990 - 1995 Facultate / Colegiu: Autovehicule Rutiere la Universitatea Pitesti din Pitesti.

Activitati extracurriculare

Dinamic,ambitios,orientat spre rezultate, spre client,spre profit,spirit de echipa,reale abilitati de comunicare si negociere,corectitudine.

Premii

Masterat "Managementul si Finantarea Integrarii in Uniunea Europeana",
Universitatea "Titu Maiorescu"Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close