de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.07.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.05.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Muncind într-un mediu cu un nivel de educaţie superior, am dobândit pe lângă numeroase cunoştinţe în diverse domenii şi multe informaţii culturale, capacitatea de a comunica în orice împrejurare şi cu orice tip de persoană. Lucrând în cadrul unei echipe, m-am deprins cu munca alături de alte persoane, cu posibilitatea de concentrare în condiţii de mediu dificile (nivel ridicat de zgomot, aglomeraţie, agitaţie) şi am învăţat că toleranţa şi răbdarea sunt esenţiale pentru a putea convieţui armonios cu cei din jur. Scopul meu este de a-mi utiliza experienţa dobândită şi a aduce prin aportul meu beneficii societăţii unde lucrez.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: După evaluarea aptitudinilor proprii, n funcţie de rezultate, maşină de serviciu, telefon, posibilitatea de a participa la cursuri de pregătire şi specializare, alte beneficii, n funcţie de specificul firmei.

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Transport / Distributie, Inginerie, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2017 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: director daune

Responsabilitati:

Coordonarea celor implicati in procesul de instrumentare a daunelor.
Verificarea dosarelor de dauna.
Inaintarea propunerilor de plata catre asiguratori.

01.07.2016 - 31.10.2017

Departament: asigurari

Titlu Job: director adjunct departament daune

Responsabilitati:

Responsabilitati: Coordonarea personalului propriu si a colaboratorilor externi implicati in procesul de instrumentare si lichidare a daunelor. Implementarea strategiilor generale si politicilor privitoare la activitatea companiei. Raportari catre managementul companiei privind riscurile intalnite.

01.04.2010 - 31.07.2016

Departament: asigurari

Titlu Job: director departament daune

Responsabilitati:

Coordonarea personalului propriu si a colaboratorilor externi implicati in procesul de instrumentare si lichidare a daunelor. Implementarea strategiilor generale si politicilor privitoare la activitatea companiei. Raportari catre managementul companiei privind riscurile intalnite.

01.03.2009 - 30.04.2010

Departament: asigurari

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

1. Verificarea modului de intocmire a dosarelor de dauna de catre inspectorii din subordine.
2. Efectuarea calculatiilor de dauna in aplicatiile informatice de specialitate (DAT, EreManager-Eurotax) atunci cand este cazul.
3. Toate celelalte activitati ce tin de coordonarea activitatii inspectorilor / expertilor de dauna.

Laptop, telefon, alte beneficii.

01.08.2008 - 28.02.2009

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: director

Responsabilitati:

Supervizarea vanzarilor, planificarea obiectivelor, urmarirea modului in care acestea erau atinse. Emiterea de facturi si efectuarea de plati prin internet banking. Responsabilitati legate de flota auto: revizii, leasing, asigurari.
Autoturism de servici, laptop, telefon mobil.

01.09.2006 - 31.08.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: sef serviciu daune

Responsabilitati:

1. Organizarea activităţii proprii şi perfecţionarea pregătirii profesionale; 2. Aplicarea şi respectarea prevederilor tuturor documentelor care au legătură cu activitatea desfăşurată (atât a documentelor interne - ROF, ROI, Normelor Tehnice, proceduri, instrucţiuni, NT, NI etc, cât şi a celor externe - legislaţie, norme, standarde, etc.); 3. Manifestarea unei conduite care include obligatoriu politeţe, solicitudine, profesionalism în relaţiile cu toate persoanele cu care intru în contact; 4. Coordonarea, instruirea şi verificarea inspectorilor din Bucuresti si teritoriu; 5. Verificarea şi aprobarea dosarelor de daună ce depăşesc limitele de competenţă ale inspectorilor si inspectorilor coordonatori subordonaţi; 6. Menţinerea unui contact strâns cu unităţile service din Bucureşti şi ţară, negocierea tarifelor de reparatie, urmărirea stadiilor de reparaţie (autovehicule), indicarea unor soluţii de reparaţie, etc; 7. Efectuarea, ori de cate ori consideram necesar, a cercetarilor suplimentare pentru daunele mari sau posibile fraude (in functie de caz, cercetarea o efectuam singur sau apelam la serviciile unui expert din cadrul Corpului Expertilor Tehnici). Realizari: 1. Fluidizarea modului de lucru cu inspectorii de daune, plata operative a daunelor; 2. Prevenirea de la plată a unor sume necuvenite (zeci de mii Euro anual), fapt datorat experienţei destul de mari în domeniu cât şi atenţiei acordate în finalizarea lucrărilor.
Eficientizarea modului de lucru (deschiderea si finalizarea dosarelor de dauna). Instruirea permanenta a inspectorilor subordonati, astfel incat, datorita imbunatatirii modului de lucru si a exigentei subordonatilor am reusit sa prevenim de la plata sume necuvenite (zeci de mii de Euro anual).

05.05.2003 - 20.09.2006

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector coordonator lichidari daune

Responsabilitati:

Verificarea dosarelor sosite din teritoriu (mai exact, 1/3 din teritoriul Romaniei) ce depaseau limitele de competenta ale inspectorilor locali. Propunera la plata a acestor dosare sau introducerea lor in procedura de control antifrauda.

Realizari:

Prevenirea de la plata a unor sume necuvenite.

01.07.1999 - 05.05.2003

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector daune / coordonator

Responsabilitati:

Intocmirea si finalizarea dosarelor de daune (Bucuresti). Gestionarea daunelor pentru anumite flote auto. Verificarea dosarelor de daune sosite din teritoriu (1/4 din teritoriul Romaniei) ce depaseau nivelul de competenta al inspectorilor locali.

studii

 

Facultati:

1987 - 1993 Facultate: Facultatea de Mecanica la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Diploma Inginer mecanic, Specializarea Utilaj Tehnologic

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(incepator,incepator,incepator)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close