Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.12.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.03.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Controlling

Salariu: nespecificat

Beneficii: servicii medicale, MBO

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2007 - 31.08.2010

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director economic grup

Responsabilitati:

Am condus si rezolvat probleme din domeniul financiar, contabilitate, legal, IT, resurse umane, facturare, logistica si administratea unitatilor din subordine, incluzand dezvoltarea business-ului, oferind consiliere pe teme de legislatie, financiare si resurse umane, gasind solutii pentru probleme din activitatea societatilor. Am dezvoltat sisteme financiare, condus si sprijinit elaborarea auditului ISO. Am negociat contractele de telefonie mobila si furnizarea combustibilului. Am elaborat contractul colectiv de munca, regulamentul de ordine interioara, formatul de contracte individuale de munca pentru fiecare nivel, cat si grila de salarizare, aprobate in totalitate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Am inventariat si coordonat activele societatilor, elaborand proceduri ce corespund legislatiei si politicilor Grupului. Am stabilit reguli privind identitatea corporatista si comunicare interna, inculzand cele ale functiilor financiare si resurse umane, cat si utilizarea telefonului mobil sau automobilului si combustibilului aferent. Am intocmit minuturile discutiilor avute regulat in vederea pregatirii raportarilor catre Centrala din Austria. Am realizat in mod continuu activitati de dezvoltare pentru personal, precum sievaluari ale performantelor. Am supervizat 9 angajati directi. In perioada oct.2008-sep.2010 am indeplinit si functia de administrator legal al societatii fiice AVE Cluj SRL, coordonand toate activitatile din aceasta societate.

Realizari:

Am crescut nivelul cifrei de afacere pe intreg Grupul de la 0,8mil. eur la 2,4mil. eur. Am dezvoltat activitatea societatii AVE Cluj SRL de la o cifra de afacere de 13mii eur pe luna in 2008 la 60mii eur pe luna in 2010. Am dezvoltat doua noi linii de activitate prin relatii personale.

01.12.2006 - 31.08.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: controlor financiar

Responsabilitati:

Am conceput raportari specifice pentru firma mama. Am elaborat fisele de post pentru angajati. Am creat proceduri interne pentru departamentul de contabilitate. Am fost persoana de legatura pentru banci si audtorii externi. Supervizam activitatea zilnica a celor 7 angajati din dep. contabilitate si a unui angajat din dep. resurse umane.

Realizari:

Am construit o echipa de inalta valoare profesionala.

01.05.2005 - 30.11.2006

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: controlor financiar senior

Responsabilitati:

Am indeplinit sarcinile functiunii financiare, incluzand calculatii costuri. Administram d.p.d.v. economic investitiile si supervizam activitatea a doua persoane din dep. controlling si a patru persoane din dep. contabilitate.

Realizari:

Am negociat cu succes contractul de achizitie combustibil.

20.10.2003 - 30.04.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: traducator, asistent al administratiei economice, controlor financiar

Responsabilitati:

Am furnizat servicii de traducere din/in limba germana si engleza in cadrul secretariatului central. Din pozitia de asistent adm. ec. am sustinut departamentele de contabilitate, controlling si calculatii costuri in legatura cu centrala din Germania. Colaboram la intocmirea raportarilor financiare. Ca si controlor financiar pentru centrul de profit piele m-am ocupat de sarcinile ce-mi reveneau costruind sistemul de raportare si pastrand legatura cu firma mama. Am sustinut Directorul General Economic cu propuneri asupra dezvoltarii activitatii si in procesul decizional. Am colaborat strans cu auditorii interni si externi.

Realizari:

Am contribuit la implementarea noului modul SAP. Am acuumulat experienta foarte importanta in multe domenii.

studii

 

Facultati:

ASE, Fac. de Management, 2003

Facultati in straiatate

EMBA, Universitatea Kennesaw, Atlanta, Georgia, SUA, 2007

Premii

IFRS 2010, KPMG RO, 2010;
Controlling-profitabilitatea afacerilor, 2009;
ISO 9001:2008 auditor, 2009;
IFRS, 2008;
Inspector resurse umane, 2002;
Curs de ghid,2001Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close