Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.08.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.11.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Desfasurarea activitatii intr-un mediu profesional, împreună cu o echipa competitiva concentrata pe găsirea celor mai bune și cele mai profitabile solutii intr-un timp limitat, respectand astfel targeturi-le impuse. Am o experiență considerabilă în domeniul achiziției și logistică și am peste zece ani de experiență practică în expediere și logistica. În experiența mea de management controlul bugetuluia fost întotdeauna una dintre prioritățile mele.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Agricultura, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, Chimie / Biochimie, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Tirgu-Mures, STRAINATATE, Voluntari

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2010 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director logistica

Responsabilitati:

Domeniul postului: Achizitii, Calitate, bunuri și buget
Conducerea unei echipe de 20 persoane. Organizarea interviurilor anuale de evaluare pentru subordonati. Coordonarea tuturor activităților de logistică și lanțului de aprovizionare la nivel național și internațional pentru companies. O bună cunoaștere a reglementărilor vamale pentru activitati de import-export intra și extra-UE, pe cale rutieră si aeriana. Inventarierea și controlul fluxului de lucru al depozitului companiei. Identificarea celor mai bune opțiuni în termeni de costuri și siguranță pentru transporturile locale și internaționale prin prospectarea pietei și de negociere contractuala. Implementarea unor proceduri eficiente de distribuție care au dus la reducerea costurilor de transport ale companiei cu 20% . Excelent în relațiile inter-departamentale, atât cu colegii din România cat si cu cei din strainatate .Aproape 11 ani experiență de lucru în sistemul de management SAP ajungand astfel KEY USER modul MM/SD pentru Sud-Estul Europei si oferind astfel support altor colegi din strainatate din departamentele de logistica si nu numai. Cunoștințe aprofundate în ceea ce privește legislația și a pieței de transport din România. Contributia pentru a netezi funcționarea eficientă a procesului complet al lanțului de aprovizionare, prin crearea, gestionarea și controlul îndeplinirii sarcinilor din cadrul operatiunilor logistice, de depozitare, inventariere, cat si a fluxului de intrare și de ieșire al materialelor și al bunurilor deservite catre clienți conform regulilor FIFO pentru a îndeplini cerințele de producție și necesitatile aparute. Responsabilitatea pentru realizarea, administrarea și controlul echipei logistice, inclusiv: Selecție, integrarea și instruirea noilor angajati din subordine,-prezentarea strategiilor, atribuirea funcțiilor în cadrul departamentului. Logistica strategica și stabilirea obiectivelor, care vizează o funcționare stabilă și eficientă a lanțului de aprovizionare, crearea și elaborarea obiectivele, politicile și procedurile pentru analiza mediului de afaceri, lucru pe noi strategii de aprovizionare. Punerea în aplicare a îmbunătățirii sistemelor de logistică interne și externe pentru a minimiza riscul. Gestionarea bugetului, pentru a efectua toate activitățile de logistică în cadrul bugetului convenit.


01.01.2007 - 31.01.2010

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent logistica

Responsabilitati:

Din ianuarie 2007 pana in 2010, Asistent Logistica KWS SEMINTE SRL, avand domeniul de activitate: cultivarea, tratarea si comercializarea de( seminte de porumb, floarea soarelui, rapita, sfecla de zahar, triticale, paioase) firma multinationala, subsidiara a grupului KWS Germania, cu reprezentante in peste 68 de tari.
Responsabilitati in cadrul companiei :
Preluarea comenzilor
centralizarea comenzilor
expedierea marfurilor in teritoriu si strainatate
intocmirea certificatelor de calitate a marfurilor
contact direct cu autoritatile statului( LCCSMS-Bucuresti), Ministerul Agriculturii
certificarea stocurilor
organizarea si aranjarea marfurilor in depozit
procurarea autorizatiilor necesare depozitarii cerealelor
coordonarea exporturilor si importurilor catre tari ale UE: Germania, Austria, Bulgaria si Ungaria
coordonarea exporturilor si importurilor catre tari din afara UE: Serbia, Croatia, Ucraina, Rusia, Chile, Puerto Rico, Argentina
administrarea parcului auto care cuprinde peste 40 automobile

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate / Colegiu: Marketing si Afaceri Internationale la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti.
1998 - 2002 Liceu: Automatist in industria Chimica si Petrochimica la C.D Nenitescu din Bucuresti.

Premii

Proiecte
Jul 2015: KAST Project
Identificarea proceselor logistice efectuate in sistemul SAP la nivel mondial si gasirea unor quck wins din punct de vedere al proceselor logistice. Customizarea sistemului SAP impreuna cu dezvoltatorul acestuia astfel incat acesta sa se preteze nevoilor fiecarui utilizator.
Jul 2015: KEY USER SAP modules MM/SD
Suport oferit colegilor locali dar si din strainatate din punct de vedere al sistemul SAP modulele MM si SD prin training-uri online de folosire a sistemului si identificarea si rezolvarea eventualelor erori si dificultati aparute.
Traininguri
Nov 2014 - Nov 2014: SAP Workshop - MM and SD
Descriere
Oct 2014 - Oct 2014: EDI Solutions, Barcode, Order APP
Descriere
Nov 2013 - Nov 2013: Effectively Managing Logistics Operations in a Changing World
Descriere
Nov 2012 - Nov 2012: Ticontract
Descriere
Nov 2011 - Nov 2011: Transport insurance
Descriere
Nov 2010 - Nov 2010: International logistics benchmarking
Descriere
Nov 2010 - Nov 2010: Logistics contract and invetory checklist
Descriere
Oct 2009 - Oct 2009: Loading protection and procedures for transport damages
Descriere
Oct 2008 - Oct 2008: Best Logistics Service Provider
Descriere

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close