Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.08.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.03.2008

obiectiv

 

Imi doresc o cariera in domeniul turismului si consider ca experienta acumulata in activitatea profesionala de pana acum ma va ajuta sa fac fata oricarei provocari in aceasta industrie.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Altele, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov, Constanta, Iasi, Botosani, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director restaurant

01.10.2014 - 30.04.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director calitate

Responsabilitati:

- implementarea SMCSA , ISO 22000 si 9001:2008;
- coordonarea echipei de auditori interni;
- actualizarea procedurilor si a manualului calitatii;
- definirea indicatorilor de calitate a fiecarui departament;
- identificarea problemelor cu privire la respectarea proceselor si fluxurilor sistemului si propunerea de solutii pentru remedierea lor;
- tratarea reclamatiilor impreuna cu departementul responsabil;
- raportarea perioadica a stadiului privind elaborarea si implementarea documentelor SMC conducerii;
- gestionarea managerului de resurse umane;
- monitorizarea obiectivelor companiei si a fiecarui departament in parte;
- responsabil cu certificarea sistemului calitatii cu organisme certificate;
- raportari lunare privind situatia auditurilor aferente celor trei locatii (firma de catering si doua pizzerii), intocmirea si prezentarea raportului privind gradul de satisfactie al clientilor, raportari privind fluctuatia personalului, raportari privind implementarea planurilor de masuri propuse


-

01.03.2007 - 30.09.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director restaurant

Responsabilitati:

- implementarea si respectarea normelor impuse de IS0 22000 SI ISO 9001;
- reprezentarea firmei in fata tuturor autoritatilor statului;
- asigurarea necesarului de materie prima;
- recrutarea, angajarea, instruirea si evaluarea personalului;
- negocierea preturilor materiile prime cu furnizorii;
- calcularea si acordarea salariilor si bonusurilor in functie de performante;
- contabilitate primara;
- asigurarea bunei functionari a tuturor utilajelor si echipamentelor din dotare;
- intocmirea instructiunilor si procedurilor de lucru specifice activitatilor din cadrul departamentelor;
- stabilirea cu bucatarul sef a meniu-lui;
- verificarea zilnica a produselor finite sa corespunda din punct de vedere calitativ si cantitativ;
- asigurarea de resurse umane, financiare, tehnice, echipamente de control, spaţii pentru depozitare etc. pentru realizarea unui mediu de lucru oportun;
- verificarea respectarii normelor de igienă, SSM şi PSI de către toţi salariaţii din subordine;
- analiza si transmiterea catre RMC a nevoilor de instruire şi specializare a personalului;
- stabilirea sarcinilor pentru fiecare salariat/post şi urmărirea respectarii acestora;
- gestionarea relatiilor cu clientii si evaluarea gradului de satisfactie a acestora;
Cresterea numarului de angajati de la 25 la 200 in 9 ani;
Implementarea unui sistem sustenabil care a avut ca scop final cresterea vanzarilor si extinderea companiei de la o locatie la trei locatii;
Florin Marcu- Administrator
masina, telefon de servici, bonusuri

01.08.2006 - 31.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

-
Iulia Nechita- manager resurse umane
bonusuri in functie de vanzari

01.04.2005 - 29.03.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

studii

 

Facultati:

2001 - 2006 Facultate / Colegiu: inginerie economica la Universitatea Ghe. Asachi , Facultatea de Electrotehnica din Iasi.
1996 - 2000 Liceu: Finante Contabilitate la Liceul Economic din Botosani.

Premii

atestat- Contabil statistician, Inspector resurse umane,Manager in turism

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close