Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.01.1989

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:21.11.2019

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Import - export

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - 30.04.2019

Departament: transport / distributie

Titlu Job: dispecer

Responsabilitati:

În cadrul acestei companii păstram o strânsa legătura cu clienții contractați pentru asigurarea capacității , organizarea curselor spot precum și a curselor WOW și JIT. Împreuna cu departamentul de vânzări asiguram continuitatea colaborării cu clienții existenți precum și recrutarea de noi clienți  ( cotații FTL, LTL, curse spot și express ).

Am fost responsabila pentru organizarea transporturilor în regim propriu și cu subcontractați ținând cont de rentabilitate, prevenirea și gestionarea situaților critice, respectarea termenelor de încărcare și descărcare precum și crearea, stocarea și arhivarea documentelor de transport.

01.07.2014 - 30.09.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: dispecer

Responsabilitati:

În cadrul acestei companii m-am ocupat de organizarea și coordonarea activității de transport. Analiza și centralizarea cererii de transport. Monitorizarea transportului, de la încărcare și pana la descărcare.
Menținerea și dezvoltarea relației cu noi și existenți clienți , privind soluții optime de desfășurare al transportului. 
Întocmirea contractelor de transport și introducerea transporturilor în baza de date existenta. Coordonarea și supravegherea activității conducătorilor auto din subordine. Verificarea și obținerea licențelor de transport și a autorizațiilor de circulație pentru autovehicule. Verificarea plații taxelor de asigurare a autovehiculelor, precum și a taxelor aferente autovehiculelor pentru circulația pe drumurile publice. Planificarea și monitorizarea reviziilor tehnice, a reparațiilor curente și accidentale.
Monitorizarea modului de întreținere și exploatare al mașinilor, starea tehnica și de curățenie. 
Păstrarea legăturii cu autoritățile rutiere (ARR, RAR, Societate de Asigurări, Politie) și furnizorii relevanți.
 Întocmirea de rapoarte lunare a activității conducătorilor auto din subordine, privind consumul de carburant, cheltuieli de transport , mentenanța și eficienta transport.
Rezolvarea problemelor curente apărute în activitatea de transport.

În cadrul departamentului de expediție m-am ocupat de identificarea subcontractorilor și negocierea preturilor pentru asigurarea transportului , monitorizarea transportului, de la încărcare și pana la descărcare . Verificarea documentelor de încărcare și a produselor încărcate în camion; verificarea corespondentei ( documentele de încărcare și avizele de expediție) .

01.12.2013 - 30.06.2014

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent servicii clienti

Responsabilitati:

Agent servicii clienți pentru : Orange TV , Orange Magazin Online și Orange Expert

01.11.2010 - 30.06.2013

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: functionar in activitati comerciale , administrative si preturi

Responsabilitati:

În cadrul acestei companii am fost dispecer transporturi interne și internaționale pentru camioane de 24 tone , unul dintre acestea fiind echipat cu ADR . M-am ocupat cu organizarea și coordonarea activității de transport , centralizarea și procesarea comenzilor de transport și calcularea tonajului și volumului produselor transportate . Monitorizarea transportului, de la încărcare și pana la descărcare. Programarea și optimizarea rutelor, a planului de transport în funcție de comenzi, tonaj și volum și de rezolvarea problemelor curente apărute în activitatea de transport.
Am contribuit și la partea de aprovizionare a service-ului auto pentru autovehicule mici și în aceasta perioada m-am ocupat de contabilitatea primara a acestei firme .

studii

 

Facultati:

2007 - 2008 Facultate: Ingineria si protectia mediului in agricultura la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.
2004 - 2007 Liceu / Școală profesională: Tehnician agronom la Colegiul "Daniil Popovici Barcianu" din Sibiu.

Premii

Certificari
Jul 2013 - Jul 2018: MINISTERUL TRANSPORTURILOR AUTORITATEA RUTIERĂ ROMÂNĂ- ARR
Certificat de competență profesională pentru transportul rutier de persoane.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close