Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.04.1956

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.02.1984

Stagiu militar: da

obiectiv

 

project manager head of facilities management

Beneficii: SUPORT LOGISTIC / ADMINISTRATIV / DECIZIONAL DIN PARTEA HEAD MANAGEMENT-ULUI FIRMEI

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Relatii publice, Achizitii, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

07.05.2005 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: expert

Responsabilitati:

SELECTAREA CATEGORIILOR SI SEGMENTELOR DE CLIENTI, IDENTIFICAREA SI CONTACTAREA CLIENTILOR POTENTIALI, PREZENTAREA OFERTEI DE PRODUSE/SERVICII, ANALIZA IMPREUNA CU CLIENTUL A NEVOILOR IMEDIATE SI DE PERSPECTIVA, CONSILIEREA ACESTUIA IN VEDEREA ACCESARII PRODUSULUI/SERVICIULUI DORIT (PLAN DE AFACERI, STUDIU DE FEZABILITATE, PROIECT INVESTITIE, DEVIZ, ESALONARE LUCRARI/COSTURI, ETC.)

Realizari:

IN ULTIMELE 12 LUNI AM CONTACTAT IN MEDIE 20 CLIENTI PE LUNA, DIN CARE 3 AU SOLICITAT PRODUSE/SERVICII EXIMBANK, NU S-AU INREGISTRAT INTARZIERI LA ACHITAREA RATELOR DE CREDIT SI DOBANZILOR, ASPECT CE DENOTA O SELECTARE ATENTA A ACESTORA

01.11.2003 - 01.05.2005

Departament: banci

Titlu Job: expert monitorizare

Responsabilitati:

AVAND REPARTIZAT UN PORTOFOLIU DE CREDITE DIVERSE (DE EXPORT, INVESTITII, LINII DE CREDITARE, CREDIT GLOBAL DE EXPLOATARE, ETC.) AVEAM CA SARCINA MONITORIZAREA PERMANENTA A RESPECTARII DE CATRE CLIENTI A OBLIGATIILOR CONTRACTUALE ASUMATE, VERIFICAREA STARII GARANTIILOR, SERVICIUL DATORIEI, INDRUMAREA DUPA CAZ A CLIENTILOR LA CARE PRELIMINAM PROBLEME DE RAMBURSARE PENTRU RESCADENTAREA/REESALONAREA CREDITULUI, SCOPUL FINAL FIIND SA SE INREGISTREZE CAT MAI PUTINE INTARZIERI SI RESTANTE.

Realizari:

DIN PORTOFOLIUL DE 22 DE CREDITE MONITORIZATE, DIN CARE 5 INREGISTRAU DEJA PROBLEME, AM REUSIT SA "SALVEZ" 4 CREDITE, ASTFEL INCAT LA UN SINGUR CLIENT S-A AJUNS LA ETAPA EXECUTARII SILITE A GARANTIILOR

01.08.1996 - 07.11.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: director adjunct

Responsabilitati:

RESPONSABIL DIRECT CU PROGRAMUL DE INVESTITII AL BANCII.
PRIMUL OBIECTIV CE A PRILEJUIT ORGANIZAREA CONCURSULUI IN VEDEREA OCUPARII ACESTUI POST A FOST SEDIUL CENTRAL AL EXIMBANK DIN SPLAIUL INDEPENDENTEI (4 TRONSOANE CU PARTER † SUBSOL † 8/9 NIVELE, CCA. 10.000 M.P. ARIE CONSTRUITA DESFASURATA, BUGET CCA. 7 MIL. EUR), DUPA CARE A URMAT RETEAUA DE 6 SUCURSALE TERITORIALE, INCEPAND CU PROSPECTAREA PIETEI IMOBILIARE, IDENTIFICAREA LOCATIILOR AVANTAJOASE, NEGOCIEREA CONDITIILOR/CONTRACTELOR DE VANZARE-CUMPARARE, ALEGEREA, NEGOCIEREA SI CONTRACTAREA PROIECTANTULUI GENERAL SI A PROIECTANTILOR DE SPECIALITATE, A ANTREPRENORULUI GENERAL SI A ANTREPRENORILOR DE SPECIALITATE, PARCURGEREA ETAPELOR DE PROIECTARE, AVIZARE/AUTORIZARE, EXECUTIE, RECEPTIE PRELIMINARA/FINALA, MOBILARE, DOTARE, ETC. FIECARE SUCURSALA ARE CCA. 500-600 M.P. ARIE CONSTRUITA DESFASURATA, P†1/3 NIVELE, BUGETUL DE INVESTITII FIIND INTRE 500.000 SI 900.000 EUR

Realizari:

PUNEREA IN FUNCTIUNE A TUTUROR INVESTITIILOR, LA TERMENELE SI IN BUGETUL APROBAT.
AM COORDONAT DIRECT O ECHIPA DE 23 DE PERSOANE
POSTUL A FOST DESFIINTAT ODATA CU INCETAREA COMPLETA A ORICARUI PROGRAM DE INVESTITII, SITUATIE VALABILA SI IN PREZENT

studii

 

Facultati:

LICEUL DE ARHITECTURA SI CONSTRUCTII, BUCURESTI, CURSURI DE ZI, 5 ANI, 1971-1976
INSTITUTUL DE ARHITECTURA ION MINCU, FACULTATEA DE ARHITECTURA, CURSURI DE ZI, 3+3 ANI, 1977-1983
DIPLOMA ARHITECT CONDUCTOR (DUPA PRIMII 3 ANI), RESPECTIV DE ARHITECT (LA SFARSITUL CELOR 6 ANI)

Premii

MEMBRU CU DREPT DE SEMNATURA AL ORDINULUI ARHITECTILOR DIN ROMANIA

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close