Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.06.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2008

obiectiv

 

Economist, analist financiar

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonusuri pentru realizari, Bonuri de masa (nu in mod obligatoriu), posibilitate de a invata lucruri noi

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2011 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Raporare financiara lunara la nivel de grup pentru mai multe companii Emerson (rapoarte intocmite: POR, sisteme folosite: Oracle, HFM), verificari lunare ale raportarilor financiare, depistare erori, si inregistrare corectii, analiza lunara a balantelor; intocmire de orice alte rapoarte lunare/trimestriale/anuale cerute de grup ( ex. CAPEX reporting, Internation Tax Questionaire - ITQ); verificarea costurilor si urmarirea ca toate acestea sa fie aprobate; inregistrare si verificare transactiilor bancare, reconcilire Cash-book; participarea la intocmirea bugetelor, iar pe parcusul anului revizuirea forecast-ului si explicare diferentelor dintre costurile/veniturile realizate si cele bugetate.
Evidenta financiara separata a diviziei de IT , urmarirea bunurilor IT aflate in leasing, participarea la stabilirea unui sistem pentru aprobarea noilor beneficiari, raportatea la nivel de grup a 8 companii Emerson.

01.03.2008 - 01.04.2011

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist in industrie

Responsabilitati:

Efectuare plati, mentinerea relatiilor cu bancile, urmarire incasari,intocmire depozite, intocmire documente primare (facturi, avize, documente de livrare la export, documente Intrastat), intocmire situatii solicitate de manager (scadente, situatii ale angajatior, cash-flow), intocmire acte angajati (contracte de munca, acte aditionale, decizii), organizarea dosarelor angajatilor, inregistrare la ITM, REVISAL, Gestiunea productiei (urmarire consumuri, inregistrare receptii, verificare productie finita lunara, analiza comenzilor profit/pierdere, postcalcul, urmarire portofoliu comenzi), participarea la inventarierea anuala, centralizarea rezultatelor inventarierii, inregistrarea diferentelor constatate.
Imbunatatirea si actualizarea dosarelor personalului, mentirea la zi a gestiunii productiei, o mai buna organziare a gestiunii productiei, actualizarea zilnica a situatiilor solicitate de conducere.
Pavel Pop - Director General SC DIMECO SRL
Bonuri de masa, decontare abonament RATUC

20.07.2007 - 10.03.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Intocmirea facturilor neincasate pentru clientii contractuali si totali, intoducerea facturilor si chitantelor in programul utilizat (SAP), verificarea corectitudinii inregistrarilor in fisa clientului, receptie marfa - inregistrarea facturilor primite de la furnizori, inregistrarea avizelor primite de la alte centre Ambient, verificarea corectitudinii intocmirii comenzilor.

01.03.2007 - 31.05.2007

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: operator comercial - internship

Responsabilitati:

Intocmirea unei baze de date

15.07.2006 - 15.09.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: operator comercial - internship

Responsabilitati:

Verificarea documentelor necesare livrarii, punerea la dispozitie a aceastora pentru vamuire, intocmirea unei situatii cu privire la camio0anele vamuite zilnic si lunar, intocmirea unei situatii cu privire la fluxul documentelor.

Realizari:

Simplificarea circuitului documentelor, indentificarea principalelor probleme care au dus la nevamuirea unor camioane.

01.07.2005 - 01.09.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele erau: sa ajut la tinerea contabilitatii respective pe perioada de practica.
Domnul Telea Ioan contabil sef la S.C. CONFECTII S.A.

studii

 

Facultati:

2007 - 2009 Masterat: Management contabil, Audit si Control la Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.
2003 - 2007 Facultate / Colegiu: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.
1999 - 2003 Liceu: Profil Economic la Liceul Ion Agarbiceanu din Jibou.

Premii

Voluntariat
Mar 2014: Plantarea de copaci din Taureni - jud. Mures. , Plantam fapte bune in Romania
Calificari
Jan 2014: ACCA QUALIFICATION - 2014 to present . Exams passed F1 Accountant in Business, F2 Management Accounting, F3 Financial Accounting, F4 Corporate and Business Law
Hobby-uri
Filme,Cittitul,Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close