Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.06.1984

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc o colaborare pe termen lung. Doresc sa obtin rezultate bune, intrucat promovarea in firma reprezinta un tel important pentru mine. Deasemenea un parteneriat si o cooperare cu membrii firmei foarte buna, intrucat relatiile in firma sunt importante.

Salariu: 400,00 USD / luna

Beneficii:  Un salariu motivant, pachete si servicii pentru instruirea angajatului, motivarea acestuia prin prime si diferite oportunitati de afirmare a talentelor si calitatilor.

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Publicitate, IT Hardware, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.10.2008

experienta profesionala

 

15.07.2004 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Inregistrarea lunar a actelor justificative ( niruri, chitante, facturi/prestari servicii,chirii, cheltuieli, monetare) a agentilor economici in programul de contabilitate, mentinand astfel o evidenta cat mai clara a profitabilitatii societatii, precum si o evidenta cat mai clara privind datoriile fata de furnizori si datoriile clientiilor daca este cazul.
Intocmirea lunara a declaratiilor catre Sanatate, Somaj, Pensie si Ministerul Finantelor Publice. Realizarea de ordine de plata sau foi de varsamant pentru plata impozitelor salariale sau diferitelor impozite TVA, Impozit pe profit, Impozit pe Micro. La luna decembrie realizarea bilantului de sfarsit de an, cu predarea acestuia la Ministerul Finantelor Publice in vederea vizarii, si predarea in copie la Registrul Comertului.

Realizari:

Pe parcursul colaborarii cu firma de consultanta S.C Lungu Serv Cont SRL, am reusit sa mentin o legatura stransa cu colaboratorii echipei ( clientii ai firmei), astfel luna de luna printr-o munca riguroasa , toate documentele justificative erau si sunt bine puse la punct, toate declaratiile depuse in timp, datorita unei bune sistematizari a timpului si lucrului efectiv.
Pe parcursul celor trei ani firma a cunoscut un progres semnificativ datorita angajatilor, care printr-o munca consecventa au atras un numar mare de clienti catre societate.

studii

 

Facultati:

A. Colegiul National "Vasile Alecsandri" Bacau
Domeniul studiat : Bilingv - engleza
Anii de studiu : 1999 - 2003 .

B. Universitatea "George Bacovia" , Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, Bacau
Domeniul : Contabilitate si Informatica de Gestiune
Anii de studiu : 2003 - 2007.

C. Universitatea "George Bacovia" Facultatea de Drept, Bacau. Domeniul : Drept
Anii de studiu : 2009 -

D. Stagiar CECCAR Filiala Bacau
Anii de studiu : 2009
Numar matricol : 33464

Activitati extracurriculare

In timpul liber in calitate de web-designer, copy-writer cooperez ca liber profesionist pe world wide web cu alti web-designeri,precum si cu pasionati ai writing-ului.profesionist. Pasionat si iubitor al strategiilor de marketing, management, S.E.O, art-design, graphic-design, gasesc contracte si job-uri on-line. E o munca fascinanta care necesita atentie, dar totodata talent, aptitudini si imaginatie. Munca de Web-designer este realmente un pas important in activitatea mea din timpul liber.


Premii

A. Atestat Profesional : Filologie bilingv - engleza

B. Certificat de Competenta Lingvistica - Pe baza colocviilor si examenelor promovate ;

C. Licentiat : Contabilitatea "Impozitului pe profit"

D. Membru al I.G.C.C.A / Comisariatul pentru Societate Civila: cu functia de Consilier Antifrauda pe raza Jud. Bacau.
Directia Generala de Monitorizare a Abuzurilor, Combaterea Infractionalitatii si Implementarea Relatiilor cu UE si NATO.
E. D. Stagiar CECCAR Filiala Bacau
Anii de studiu : 2009
Numar matricol : 33464

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close