Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.03.1971

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:15.02.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Pe parcursul intregii mele activitati profesionale am avut ocazia sa imi valorific cu succes calitatile manageriale de decizie si actiune. Am dezvoltat activitatea de organizare de evenimente si m-am ocupat, in acelasi timp, de prezentarea companiei atat in fata unui public larg, cat si in fata divesilor clienti. Consider ca satisfactia clientului este cel mai important lucru al unei afaceri si am reusit sa impun echipei mele aceasta orientare. Conceperea si administrarea bugetului proiectului au reprezentat doua dintre responsabilitatile mele, avand ca principal scop gestionarea eficienta a resurselor financiare si controlul costurilor. Doresc sa pun un accent deosebit pe importanta pe care o acord muncii mele si pe scopul declarat de a obtine rezultate masurabile. Capacitatea de a gasi solutii si de a ma adapta diverselor situatii de munca, precum si importanta acordata oferirii unor servicii de calitate reprezinta atuuri suplimentare ale pregatirii mele profesionale. Nu in ultimul rand mentionez foarte buna cunoastere a limbii engleze si faptul ca am absolvit o facultate cu specialitatea Management - Marketing. Doresc sa va multumesc pentru timpul si interesul acordat candidaturii mele si sunt convins ca in cadrul unui interviu va puteti convinge de calitatile profesionale mentionate mai sus. EXPERIENTA ACUMULATA Marketing - 8 year ; Vanzari - 10 year ; Management - 17 year ; Logistica - 7 year ; Audit / Consultanta - 4 year ; FMCG / HORECA - 10 year ; Public Relations - 4 year ; Human Resource - 17 Year

Salariu: nespecificat

Beneficii: masina de companie; telefon de serviciu; bonusuri si beneficii

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Vanzari, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Achizitii, Import - export, Alimentatie / HoReCa, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - 30.09.2017

Departament: management

Titlu Job: expat proiect manager

Responsabilitati:

Managing one big project containing in pipe transport of Crude Oil betwin the extraction point to stocking point. Total 5000 km of pipe. Preparations of documents to obtain a major Bank investment (Mashreq Bank ) meaning Business Plan, Strategy's, Fesability Plan's, Financial Strategy, Project management procedures.
Contracting major Firm in pipe business to build an sustain the entire investigation.
Performing this project on my own vision and a personal strategy to obtain an open credit line or equivalent for 2.5 Bill USD. Developed department's first incentive performance plan which motivated staff and resulted in a 50 % increase in productivity . Managed, mentored and developed a team of 4 product managers. Spearheaded an award-winning sustainability outreach program, which educated more than 250 people about pipe transportation and operation.
Managed sales transactions with a revenue stream of $ 150 bil. annually, on 4 different departments :
Construction: development of pipe network 5000 km long Managed 2 project, while supervising a team of 300 workers. Negotiated contracts and coordinate with lenders, attorneys and inspectors.
Distribution and sale Crude Oil & GAS : Butane and Propane, for home use, packed in gas bottle. Managing a network of 300 centers for sale, with a number of 50,000 gas bottle, located in territory UAE and Qatar. Distribution and sale gas, Butane and Propane, for home use, packed in gas bottle. Managing a network of 600 centers for sale, with a number of 50,000 gas bottle, located in territory. Direct sales of Crude Oil true the buyer direct from exploatation site, in this way the company earn a direct brut price more competitive and the transport cost decrease to zero.
Distribution for more then 2.8 mil baril Crude oil per month and relocation of investment.
Transport and Distribution of Crude Oil & GAS .
Organising the transport of Crude oil and Gas betwin extraction point on or terminal. Finding the right way to decrease the cost from 2.8 mil monthly to 0.2 mil or lower.
Sale's department Crude Oil & GAS
Managing the entire department of sales.


01.06.2014 - 30.09.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager proiect

Responsabilitati:

Dezvoltarea unui complex rezidential.
Finalizat, vândut în totalitate.

01.06.2014 - 30.09.2016

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: ziarist colaborator investigații, politic, arta, cultura.

Responsabilitati:

Analiza situatia actuale, detasarea evenimentele de interes major pentru societate, documentarea asupra acestora. Consulta cu redactorul sef pentru alegerea si tratarea subiectului. Redactarea comentariilor si analizelor asupra unor subiecte de stringenta actualitate si de mare importanta, pentru ziar si revista, exprimarea intr-o maniera personala a pozitiei de principiu a publicatiei.

Unelte/ instrumente de lucru

Utilizeazarea reportofon, telefax, computer, pager, pix si notes, camera video, aparat de filmat, telefon mobil.

Atribute si responsabilitati:

analizeaza evenimentele principale ale actualitatii;
se consulta cu redactorul sef pentru alegerea temei (subiectului) si eventual, in unele cazuri, pentru precizarea unor directive;
participa la reuniunile comitetului de redactie pentru a propune subiecte de editoriale sau luari de atitudine publicistica in conformitate cu orientarea publicatiei

01.02.2009 - 31.05.2014

Departament: altele

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Dezvoltatarea departamentului prin stimuli de performanţă pe planul motivarii de personal care a dus la 35% creştere a vânzărilor. Administrarea de mentode si abilitatile de mentor au dus la dezvoltarea unor echipe de 8 produs manageri calificati si pregatiti, in fiecare companie. Abilitatea premiata de sustenabilitatea a proiectelor, etica programelor implementate, educatia si aptitudinile de leader au dus la gestionarea directa prin parghii de control a mai mult de 150 persoane, in sectoare precum dezvoltarea imobiliara, real estete, management hotelier, activitati de productie si distributie precum si in sectorul de energii regenerabile dezvoltand continuu sfera de afaceri.
Relizarea reusita a unui targhet de de vânzare cu un flux de venit de $ 150 mil. Euro anual, pe 4 departamente diferite :
• Construcţii: dezvoltarea imobiliara, 2 cladiri comerciale & apartamente total 75,000 mp; Lansarea de proiecte imobiliare, MARA Development, 35.000 mp MASTERPLAN 40,000 mp mp, birouri , comercial şi apartamente clasa A. Rrealizarea vanzarii a 450 unităţi în avans din faza de proiect în primele primele 6 luni de la lansarea proiectului aspect care a produs 12 milioane de Euro pentru companie in primul trimestru. Realizarea celor 2 proiecet, coordonand o o echipa de 100 de lucrători. Contracte negociate şi coordonarea echipelor externe cu insistenta, avocaţii şi inspector , arhitecti, etc.
• Distribuţia şi vânzarea gazelor: butan si propan, pentru utilizare casnica, ambalate in butelii. Administrarea unei retele de 600 centre de vânzare, cu un număr de 20.000 butelii de gaz, situate în teritoriu. Reduse cu peste 15% a costurilor de distributie prin consolidarea rutelor de vanzare in 6 transporturi zilnice a cate 2 sarcini de maxima incarcare. Sector care dezvolta o cifta de afaceri de peste 5 mil euro annual.
• Hotel management : pentru cele două locaţii diferite a celor doi clienti prinsi in Proiect Management, unul cu 90 camere 3 restaurant, spa si altul cu 30 camere si un restaurant Reusind sa procedurizez activitatile si sa conduc prin parghii de control o echipa de peste 30 de profesionisti . Iniţiată şi cultivarea mentalitatii de aservire clientului, în parteneriat strategic cu Managementul fiecare locatii precum si cu staf Managementul partenerilor, cu Rom OIL pentru Constanta-Predeal si Monterai Poiana Brasov pentru a oferi si asigura un numar total de oaspeţii pentru cele 250 locuri de cazare disponibile, rezultând o creştere în ocupare, care a tins 80%.
• Proiecte Energetice bazate pe producţia de energie eoliană şi solară, dezvoltate pentru ROM OIL Proiect Green, care aduc 5 milioane de Euro plus valoare în primele 12 luni pe companie in numerar. Instalat 2000 panouri solare pentru ROM OILavand ca rezultat realizarea in primul an de exploatare a cifrei de 1 milion de Euro realizat din vanzare si economii de energie pentru companie. Am regizat cu success efortul de a obţine pentru ROM OIL a certificarii LEED si a tuturor avizelor necesare functionarii cu success a investitiei.
Identificate, dezvoltate şi evaluarea strategiilor de marketing bazate pe cunoştinţe si pe studierea si stabilirea de obiective, in concordanta cu nevoile companiei si tendintele pietei.
Finalizarea analizei competitive si relationale, prin evaluarea punctelor forte şi a punctelor slabe ale concurenţilor. Lucrul efectiv într-un puternic cross-funcţional, cu ritm rapid.
Evaluarea rentabilitatii investiţiilor şi a conturilor profit-pierdere, realizarea de proiecţii.
Organizarea de evenimente publice, pentru a duce conştientizarea si a implementa importanta proiectelor, generand astfel venituri care depaseau planograma bugetata de incasari.
Relizarea de publicatii si difuzarea către publicul general prin reţea, brosuri, reclame şi multe servicii listate pentru a maximiza expunerea si a mari aria adresabilitatii..
Amplificatrea situatiei de vanzari a companiei cu 150% prin introducerea 5 proiect noi pe piata in mai putin de 6 luni.
Angajarea si instruirea cu succes a unei echipe de 8 Manageri de produs, care sa aserveasca fiecare sector de activitate al companiei.
Stabilirea unui nou set de proceduri de revizuire, care a dus la administrarea eficienta a statiei de imbuteliere butelii aragaz si a reţelei de distributie .
Dezvoltare a mai mult de 20 noi metode de raportare financiara pentru a măsura productivitatea şi eficienţa.
Cresterea planogramei cost-eficacitate cu peste 30% prin respectarea legii si punerea in aplicare a unui nou sistem de control al calităţii.
Iniţierea unei campanii revoluţionară in departamentul PR al companiei pentru o expunere corecta a acesteia prin campanii si interviuri televiziate, care au crescut cu 35% interesul public suplimentae comparativ cu eforturile anterioare.
Documentaţia elaborata extrem de eficientă pentru instruirea personalului alocat vânzării precum si elaborarea strategiilor ca Manager de vânzări, coordonarea echipelor totalizand peste 80 de persoane pe diferite domenii de expertiză ca butan & gaz propan, imobiliare, energie, servicii.
Elaboratrea şi editarea de documente pentru a menţine personalul informat privind politicile şi procedurile.
Comercializarea produselor si serviciilor, punerea in aplicare strategiile de marketing au dus la creştere cu peste 50% a bazei de clienţi.
Ameliorarea Proceselor a creat departamente si noi seturi proceduri.
Evaluarea organizatorica a dus la cresterea nevoilor de formare a personalului, ceea ce a dus implicit la cresterea companiei si la asigurarea stabilitatii in piata.
Procedurile de siguranţă in munca şi politicile interne, prezentate în Manualul de siguranţă al firmei, au dus la cresterea gradului de confort si siguranta in munca precum si la cresterea gradului de multumire al angajatilor, crescand astfel productivitatea.
Analiza efectuată Competitiv a permis realizarea de recomandări pentru viitoarea dezvoltarea a companiei.
Planificarea, aranjarea de programe şi coordonarea logistica eficienta, precum şi controlul itinerariilor de călătorie, a rutelor de livrare, a consumurilor specifice au dus la scaderea bugetelor de consum si administrare cu pana la 35%. Asigurea personalului cu toate consumabilele necesare şi colaterale pentru asigurarea unei bune si permanente relatii cu clientii, bine documentata a dus la cresterea increderii clientilor in companie..
Organizarea Datelor, imbunătăţirea organizarii biroului de întocmirea bugetului trimestrial sistemele de rapoarte, tabelele financiare si organizatorice precum şi diagramele realizate cu date companie, rapoarte folosind funcţiile avansate Microsoft Excel, elaborate specific nevoilor societatii au dus la realizarea optima si punctuala a aricarui tip de analiza, eficientizant astfel departementele si crescand productivitatea
Realizari:
realizarea efectivă a celor mai mari trei proiecte ale companiei impreun cu echipele subordonate, totalizand mai mult de 150 persoane in regim intern si peste 80 in regim extern, evident disparate pe companiile partenere, desemnate mai sus au dus Dezvoltarea de concepte de management individuale si la realizarea cu succes e celor 5 Proiecte ale companiei.
foarte bune
Bonuri de masa, masina de servici, laptop, asigurare viata si accidente, bonus 10% din valoarea proiectelor.

01.02.2008 - 15.02.2009

Departament: productie

Titlu Job: director international vanzari si marketing

Responsabilitati:

Am gestionat un buget de peste 20 milioane Euro anual. Am reusit tranzacţii de vânzare cu un flux de venit de 100 milioane de euro anual. Am crescut cota de piata cu 30% pe piata interna si cu 80 % pe cea externa pe parcursul unui an.
Deschideri de locatii strategice de vanzare retail Sarierri, în Amsterdam, Paris şi New York. Colaborari deschise cu piata media. Dezvoltarea segmentului PR. Infiintarea departamentului de vânzări nationale si internationale. Elaborarea tuturor procedurilor de lucru, a activitatii de vanzari. Colaborarea cu fotografi, stilişti a eficientizat pentru ID Srierri marca şi a promovat noi standarde in industria modei. Am realizat proiecte în funcţie de cronologie şi schimbările sezoniere. Am realizat lansari de noi produse vestimentare in proba si am completat cataloagele de produs cu noi sortimente de imbracaminte. Am regizat toate elementele şi amenajările pentru evenimentele de lansare coordonand mai mult de mai mult de 10 actorii si actritele pentru prezentarile video si reclame, precum si mai mult de 30 de modele pentru prezentatile directe. Am demonstrat si dovedit reale calitati de prezentate elaborare si concept, caracteristice şi alocate creatiei vestimentare, cercetatarea tehnologiei şi fabricarea platformelor de productie in serie pentru mai multe branduri dezvoltate de companie. Am lucrat cu echipe pe produs in regim multicultural şi am comercializat eticheta private a companiei, impunand companie pe piata interna si international. Am dezvoltat si monitorizat strategii de control si de vanzare care au eficientizat relationarea stocurilor cu rulajul si volumul vanzarilor pentru a debloca situatia financiara precara a societatii datorate productiei pe stoc. Am elaborate strategii de control si verificare a calitatii, suficiente pentru a menţine cantitatea de produs cu caracteristici complete. Am îmbinat planificatorul de vânzări şi criteriile dominante ale marketplace-ului, pentru atingerea obiectivelor financiare. Am stabilit noi linii de de design integrate in moile sortimente şi am elaborate cea mai bună strategie pentru a dezvolta mai multe branduri consecutive, largind astfel gama de produse precum si adresabilitatea acestora. Am implementat activ politici menite sa aduca îmbunătăţiri funcţionale pentru a îmbunătăţi calitatea,care au dus la îmbunătăţirea producţiei şi reducerea costurilor. Am dezvoltat sisteme de urmărire a producţie şi sisteme de control al calităţii, analizarea Productie, control de calitate, întreţinere şi alte rapoarte operationale, pentru a detecta problemele productiei si a putea lua masuri coercitive directe si imediate prin inspectarea liniei de produse finite, a departamentului de calitate şi crearea unui department de control special pregatit pentru respectarea specificatiilor clientului, a supervizarii designului propus de acesta si a calitatii impuse. M-am asigurat de procurarea şi achizitia de echipament mecanic şi am asigurat perspectiva inlocuirii acestuia pentru a oferi fiabilitate pentru intrarea in start-up- ul de operare mecanică. Am dentificat, dezvoltat şi evaluat strategiile de marketing bazat pe cunoştinţe si pe obiectivele companiei precum si pe tendintele pietei. Am evaluate rentabilitatea investiţiilor şi conturile de profit-pierdere. Am colaborat cu departamentul de publicitatea şi promovarea. Am asigurat pregatirea managerilor pentru a promova produse şi servicii. Am colaborat cu echipele de marketing si comunicare, standardizare, proiectare si producerea de materiale de marketing. Am lucrat efectiv într-un puternic cross-funcţional, cu ritm rapid. Am dezvoltat produse inovatoare soluţii bazată pe înţelegere clară a nevoilor clientului. Am realizat parteneriate de comercializare interne si externe cu toti partenerii implicaţi pentru a defini cerinţe pentru programul de productie si vanzari. Am realizat mularea campaniilor publicitate pe toate canalele motivand astfel toate companiile partenere sa participle la aceste programe. Am reusit cu suuces sa motivez, sa conduc sis a fiu metorul unei echipe de 35 de profesionisti. Am dezvoltat departamentul de vanzari prin alocarea de stimulente de performanţă, plan care au motivat personalul si a dus la cresterea vanzarilor cu peste 80%. Am executate campanii de publicitate integrate pe mai multe canale media. Am initiat programul standardizate ca instruirea angajaţilor şi a condus la creşterea satisfacţiei clientului cu 40%. Am instruit tot personalul de vânzări pentru noile locatii de vanzare precum si pentru reteaua nationala de vanzari, pe grade de pregatire pornind de la cel de vanzator si terminand cu cel de Produs mManager. Am menţinut relatii prietenoase si profesionale cu clientii LOHN prin interactiuni specific, renegocieri contractuale, si largirea pietei de adresabilitate. instruiţi în negocieri şi administrarea în timp
În negocieri şi administrarea timpului am crescut numarul de clienti cu 350% într-un an. Am realizat dezvoltarea planului de Marketing legat de functiile structurale ale societăţii. Am Coordonate şi dezvoltat noul design de produs în colaborare cu departamentul de creatie. Am determinat parghii de analiza care au identificat cauza principal a neaservirii productiei, departamentului de Vanzari si marketing şi am elaborate seturi de acţiuni corective pentru a scoate productia din constrângerile unui sistem de normare pe unitate si sa o indrepte catre un sistem calitativ, bazat pe obiective concrete care sa imbunatateasca calitatea produselor si sa optimizeze ciclorile si sa stabileasca dimensionarea efectiva si reala a sistemului productive. Am realizat bugetul de venituri si cheltuieli lunare pentru departamente şi am implementat controlul costurilor. Am dezvoltat şi menţinut puternic programul de comunicare clară interdepartamentala.
Am stabilit politicii comerciale si de fabricaţie definite de standardele de performanţă şi am revizuit standardele de performanţă rezultatele pentru a seta viitoare obiective. Am stabilit bugete de consum pentru fiecare departament. Am realizat planul de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung. Am refacut legaturi pentru a efiencitiza efectuarea comunicarii si colaborarii inter-departamentale, pentru optimizarea ciclurilor de producţie şi pentru a stabili criteriile de subordonare ale departamentul producţie, departamentelor marcheting si vânzări. Am stabilit prognoze ale producţiei, pentru a evita situatii Out-of-stok sau de supraproductie. Am coordonat departamentul de vânzări. Am coordonarea piata de vanzare in strainatate. Am avut responsabilitati pe linia financiara a firmei. Am construirea şi infiintat de departamentul de vânzări. Am conceput planuri de Marketing, administrare, coordonare a activităţii de distribuţie. Am stabilitsi definit politica comerciala a Companiei.

Realizari:

Am infiintat departamentul de vanzari si am crescut cu 350% vanzarile firmei in trei luni de la infiintarea departamentului. Am deschis piata de vanzari externa. Magazine si showroom-uri la New York, Amsterdam, Paris, Milano.

01.01.2006 - 01.02.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: director logistica

Responsabilitati:

Distributie Bauturi spirtoase, vin, bauturi racoritoare.
Marci Majore ca Murfatlar, Jack Daniels, Johny Walker, Glenlivet, Laphroaig, Aberfeldy,
Am efectuat analiza calitativa si cantitativa a logisticii cu ajutorul modele de simulare şi alte instrumente.
Am negociat contractele cu furnizorii pentru a minimiza costurile pentru societate şi clienţii. Am elaborat si realizat documente juridice, contracte, poliţe de asigurare şi corporate, contracte, anexe contractuale. Am negociat cu banci, companii de asigurari si angajatori in numele firmei.
Am supervizat analiza financiara, am dezvoltat rapoarte şi prezentări financiare dobândite prin aplicarea principiilor de piata si a politicilor firmei. Am iniţiat ca program standardizat instruirea angajaţilor lucru care a condus la creşterea satisfacţiei clientului de 20 %.
Am recrutat, instruit angajat peste 100 de noi angajaţi pentru departamentul Logistica şi am supervizat direct programul de zi pentru 115 angajati pe linia de transport, gestiune si vanzari. Am elaborat rapoarte complete zilnice cu caracter pre-trip menite sa asigure verificări la inspecţie înainte de prima livrare a zilei si am selectat cele mai eficiente rute în conformitate cu instrucţiunile şi livrare politica carburant. Am prelucrat date prin analiza situatiilor de acceptarea platilor in numerar, verificări şi plăţi cu cardul de credit sau acu alte acerditive bancare. Am contribuit la creşterea profiturilor cu 10 % într-un an prin restructurarea logistica, identificarea deficienţe şi face recomandări pentru ameliorarea procesului.
Zilnic inventar impacat in Oracle pentru 500 SKUs. Am comunicat toate urgentele, întârzieri datorate condiţiilor meteo şi transportator modificările de orar pentru clienţii şi supraveghetori. Am realizat modificari ale ordinelor de expeditie.
Produsele, borderourile şi actualizarea de expediere, informaţii de stare, monitorizarea transporturilor pentru a garanta la timp livrarea. Am redactat 20 proiecte, sintetizand concluziile în recomandări decizionale cu progrese demonstrabile efectele pe performanţa de afaceri in rapoarte pentru fiecare an prezent realizările şi progresul în management. Gestionarea si administrarea patrimoniului companiei (parcare auto, depozit, lucru personal. Administraţi întreaga bugetul alocat. Marfa in stoc magazin 6 casa in tara.
Am realizat lunar de inventar în toate cele 6 depozite.
Am menţinut atentia catre promoţiile curente, politicile privind plata şi schimburi, şi practicile de securitate, am explicat informaţii despre calitatea, valoarea si stilul de produse pentru client pentru a influenta deciziile de cumpărare. Am executat previzionari de realimentate a stocului şi prelucrat diagramele de transport pentru a asigura disponibilitatea produsului pentru clienţi.
Am creat executiv rapoartele de analiza si evidenţierea problemelor de afaceri, a riscurilor potenţiale şi identificarea surselor de profit. Am creat şi executat planuri te termen scurt şi pe termen lung cuprinzand strategiile financiare personalizate pentru a ajunge la obiectivele companiei.
Am efectuat raportari de comercializare şi Logistică.Am stabili bugetul lunar pentru toate departamentele. Administrarea, coordonarea, verificarea, echipei aflata in subordinea mea. Am avut responsabilitatile financiare în Companie.

Realizari:

Am condus intreg departamentul Logistic, in total 64 persoane.
M-am ocupat de :
-Parc auto,
-Gestionarea stocurilor,
-Evaluarea personalului,
-Recrutare.

01.03.2002 - 31.01.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: ex-pat sales manager pentru europa de est

Responsabilitati:

Dulciuri şi ciocolată Smash Producator bare, Cherry Regina, praline Amorela
Am atins obiectivele de vanzari alocate pe fiecare din conturi. Am realiza o cifra pe conturi de 80 mil Euro/an.
Am pregatit o echipa de 80 de profesionisti.
Am evaluate rentabilitatea investiţiilor şi proiectiile profit-pierdere.
Am dezvoltat şi executate de la 10 la 15 planuri de marketing integrat fiecare trimestru.
Lucrări elaborate pentru fiecare importator Nationale ;locat in: Romania, Republica Moldova, Ucraina si Bulgaria
Am realizat o ocupare de: 15% + cota de piata In Romania, 35 % + cotă de piaţă în Moldova, 23% + cotă de piaţă în Ucraina, 19,5 %+ cota de piata in Bulgaria. cu noile produse intrate in piata.
Coordonarea echipelor de vanzari, precum si dezvoltarea importatorilor pe următoarele ţări: România, Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria, au dus la dezvoltarea departamentului de vanzari pentru zona Europei de sud-est. Dezvoltarea diviziilor de vânzări. Coordonarea de vanzari dezvoltata pe toate reţelele existente multi naţionale la nivelul fiecărei ţări de portofoliu. Crearea politicii comerciale a companiei, gestionare şi control a echipelor de vânzări la nivelul fiecărui distribuitor national.
Stabilirea de ţinte şi obiective, pe fiecare domeniu de activitate. Dezvoltarea proiectelor de canalelor de comercializare. Lansarea programelor si monitorizarea aplicarii acestora de catre personalul subordonat. Gestionarea tuturor bugetelor alocate. Crearea de canale de vânzare K A. Dezvoltarea şi negocierea contractelor cu reţelele supravegherea creditelor de promoţii pe fiecare cont. Făcând şi degustările de prelevare în cadrul fiecărei locaţii.
Executarea de campanii de publicitate integrate pe mai multe canale media identificate, dezvoltate şi evaluate strategiile de marketing bazat pe cunoştinţe, pe obiectivele companiei si tendintele pietei. Am colaborat cu importatorii, pentru publicitatea şi promovarea managerilor pentru promovarea produselor şi serviciilor. Departamentele de Marketing si comunicare au colaborat cu echipele de standardizare, proiectarea si producerea de materiale de marketing. Am reusit lansari de produs nou şi recunoaşterea mărcii prin optimizarea SEO si web design atractiv. Am lucrat eficient pe o cruce greoi-funcţionala, cu ritm rapid. Am gestionat, pregatit şi dezvoltat o echipa de 4 produs manageri nationali. Am revizuit clientii aducand un plus de nou si un plus de forta in dezvoltarea pietelor de vanzare nationale. Am efectuat analiza calitativa si cantitativa a logisticii cu ajutorul modele de simulare şi alte unelte adecvate definite metrici şi măsurători pentru antrenare resultatelor crescute. Am gestionat toate bugetele consumatorului si de am realiza economii la fondurile alocate. Stabilirea de obiective obiective, pe fiecare domeniu de activitate. Dezvoltarea proiectelor de marketing. Lansarea programelor si monitorizarea aplicarii acestora de catre personalul subordonat. Crearea canalelor de vanzare KA. Dezvoltarea şi negocierea contractelor cu reţelele de supraveghere a creditelor de promoţii pe fiecare cont. Am atins obiectivele vanzarii alocate pe fiecare din conturi. Am control Echipele de vanzari de pe teritoriul. (În total 80 persoane) gestionarea tuturor bugetelor de consum şi producţie de economii la fondurile alocate.


Atributiuni directe pentru Romania :
Dezvoltarea Departamentului de Vanzari al distribuitorului National Sc Comert ALF SRL , distribuitor al brandurilor asociate , Leda, Ginissimo, Bucuria si Capri Sone in Romania.
Dezvoltarea Diviziei de vanzare directa pe judetele Covasna, Harghita si Brasov.(40 persoane)
Largirea departamentului de Vanzari la nivel national.(50 persoane)
Crearea politicii comerciale a companiei, managementul si controlul echipei de Vanzari la nivel national.
Stabilirea de targeturi obiective, pe fiecare zona de activitate.
Dezvoltarea proiectelor de marketing pe canale de adresabilitate.
Lansarea programelor si controlul implementarii acestora de catre tot personalul din subordine.
Gestionarea tuturor bugetelor alocate.
Crearea canaluluii de Vanzare KA. Perfectarea si negocierea contractelor cu Retelele(Selgros, Metro, Carefoure, Mega Image, Univers All, Billa, Artima, Profi, Aldi, Maxi Plus, Mini Max Discount,etc)
Supervizarea alocarilor de promotii pe fiecare cont in parte. Realizarea de samplinguri si degustari in cadrul fiecarei locatii. Realizarea targeturilor de vanzari alocate pe fiecare din conturi. Realizarea unei cifre de afaceri pe conturi de 5 mil E.
Gestionarea tuturor bugetelor de consum si obtinerea de economii fata de alocari.
Realizarea de samplinguri si degustari in cadrul fiecarei locatii.
Realizarea targeturilor de vanzari alocate pe fiecare din conturi.
Realizarea unei cifre de afaceri pe conturi de 1.1 mil E cu TVA.
Controlul echipelor de vanzari si mercantizori din teritoriu.(in total 60 persoane)
Gestionarea tuturor bugetelor de consum si obtinerea de economii fata de alocari.
Cresterea vanzarilor de la 3 mil euro / an la 13.5 mil euro / an in trei ani. Prin achizitia in portofoliul de clienti, a distribuitorilor nationali pentru Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova.
Packet Management Hyght class, including:
Air transport, Land transport, Mobile office, Full salary package,secondary accomodation at Bucharest, Sofia, Chisinau, Kiev; Company Car, fix retribution with beneffit's

01.10.1999 - 01.03.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari zona

Responsabilitati:

Am reusit tranzacţii de vânzare cu un flux de venit de 20 milioane de euro anual. Am crescut cota de piata a companiei la 30% in doar 6 luni. Am monitorizate bugetele a 8 proiecte in fiecare an.
Am dezvoltate si administrat bugetele anuale de funcţionare pentru 17 distribuitor zonali, aflati in jurisdictia subalternilor directi. Am recrutat, instruit şi angajat 50 de noi angajaţi pentru departamentul de vânzări reconstruit şi am întreţinut eficiente conturile de creanţe şi fluxul de numerar prin sisteme de monitorizare, administrare, coordonare si verificare. Am reusit sa formez o echipa de 50 de profesionisti. Am servit ca mentor pentru junior membrii echipei.
Am executate campanii de publicitate integrate pe mai multe canale media. Identificate, dezvoltate şi evaluate strategiile de marketing bazat pe cunoştinţe de obiectivele companiei si tendintele pietei.Am evaluate rentabilitatea investiţiilor şi conturile de profit-pierdere, realizand proiecţii. Am elaborat liste cuprinzătoare de descriere a produsului şi oferte de servicii.
Am colaborat cu departamentul de Marketing, pentru elaborarea strategiilor de publicitatea şi promovarea produselor şi serviciilor de marketing si comunicare. Am colaborat cu echipele de standardizare, proiectarea si producerea de materiale de marketing. Am finalizat analize si strategii de dezvoltare prin evaluarea punctelor forte şi a punctelor slabe ale concurentilor. Am condus proiectul bazat pe conceptul de dezvoltare, vânzări şi operaţiuni organizand resursele.
Am administrat toate campaniile cuplate companiei client, am efectuat analiza calitativa si cantitativa a logisticii cu ajutorul modele de simulare şi alte instrumente.Am avut rol activ in administrarea, coordonarea activitatii de distributie din regiune. Am identificat si remediat deficienţele identificate şi am făcute recomandări pentru ameliorarea procesului de vanzare. Cresterea vanzarilor cu 75% prin aplicarea strategiilor pentru a dezvolta şi extinde baza existentă de clienţi. Am generat conturi noi de aplicare efectivă a politicilor de vanzare in reţea şi conţinutul strategiilor de marketing. Am targetat achiziţia de client nou si am imbunatatit ratele de crestere de la 50 la 75% prin discuţii centrate pe piata, segmentarea şi strategiile de vanzari si de preţ. Am gestionat bugete, prognoza, scopul şi setarea performanţe raportare pentru toate conturile. Am identificate parteneriate strategice si am adunat informaţii de piaţă pentru a obţine un avantaj competitiv. Am generat rapoarte lunare şi anuale de vanzari. Am ajutat la crearea şi am regizat formarea echipei nationala de vânzări şi programe de dezvoltare. Am partajat cunoştinţe despre produs cu clienţii în timp.Am intocmit recenzii şi planificat întâlniri. Am realizat tinta pe termen lung a papartenerilor de afaceri şi închis 18 oferte in 6 luni in industria de distribuţie.Am negociat tarifele pentru a tăia costurile şi a maximiza beneficiile corporate. Am urmăriţi RFP şi ofertele pentru a dezvolta noi oportunitati de afaceri.Am optimizate fluxuri si am generat venituri suplimentare prin reţeaua de vanzare a distribuitorilor.Am planificat strategia de brand pentru a extinde portofoliul de produse. Am cultivate relaţii cu jucătorii cheie în diverse domenii pentru a crea permanentă şi reciproc benefice sisteme de monitorizare. Am raspuns clientului la întrebări cu privire la produse, preţuri şi disponibilitate. Am creat planuri de dezvoltare prin identificarea clientilor cheie şi liniile prioritare de servicii. Am colaborat cu account executives pentru a penetra conturi noi, identificarea potentialilor clienti si pentru a coordona demonstraţii de produs. Coordonarea şi gestionate procesele majore propuse la initierea era una din sarcinile mele , precum si punerea lor în aplicare. Am generat in cardul afacerii dezvoltarea constiintei de aplicare în-adâncime a vânzări şi a programelor de marketing, precum si a programelor de formare. Am dezvoltate şi pieţe integrate eficiente urmand planurile pentru poziţia de brand in cadrul companiei si a pietelor tinta. Am administrat de zi cu zi şi tacticile pe termen lung, activitatile strategice în cadrul întreprinderii. Am efectuat analize de cost, programe, contracte de performanţă, varianţii şi analiza de risc. Am evidenţiat diferenţa între mărcile competitive şi am administrat mărcile prin campanii promovare inovatoare. Informaţiile colectate şi raportate de activitatea au fost detaliate în timpul prezentărilor despre obiectivele companiei Am oferit feedback executiv pentru managementul la nivel de eficienta, de strategii, de programe şi iniţiative de vanzare. Am creat rapoartele executive de analiza si evidenţiere a problemelor de afaceri, a riscurilor potenţiale şi a oportunităţilor generatoare de profit. Inovator am recomandat alternative de generare de venituri şi reduce cheltuielile inutile. Am cercetat tendinţele pieţei şi am realizat anchete şi informaţii utilizate pentru a stimula business-ul şi creşte veniturile. Am modificat regulamentul si am efectuat analizae complexe şi documente de politica financiara, teme de bugetare şi financiare. Am efectuat controlul pietei si direct si prin clienti si prin intermediul distribuitorilor, Crearea de programe şi evoluţia investiţiilor pe un lung/pe termen mediu. Construirea şi deschiderea de KA canale de distributie.
Am câştigat Premiul pentru Cel Mai Bun Manager pentru întreaga activitate .
Supervizarea achivitiilor si vanzarilor tuturor distribuitorilor din zona alocata.Coordonarea echipelor da vanzare ale distribuitorilor din ( BV, CV, HR, MS, SB, AB, )
Stabilirea de targeturi cantitative si calitative, pe fiecare distribuitor din teritoriu. Training-uri specifice adresate echipelor de vanzare ale distribuitorilor din teritoriu.
Dezvoltarea proiectelor de marketing zonale pe canale de adresabilitate.
Lansarea programelor de vanzare si a promotiilor, controlul implementarii acestora de catre distribuitori si de catre tot personalul din subordine.
Gestionarea tuturor bugetelor alocate.
Crearea canaluluii de Vanzare KA.

Realizari:

Realizarea permanenta a targetului valoric ( aproximativ 5 mld lunar)
Am condus echipa de mercantizori, in total 11 persoane.

01.10.1996 - 01.10.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: manager divizie

Responsabilitati:

Ca director comercial:
Am coordonat departamentul Comercial asigurand toate funcţiile pentru echipa de 20 de angajati. Menţinerea si detalierea proceselor administrative si procedurale pentru a spori acurateţea şi eficienţa. Verificarea şi înregistrarea în termene pentru a răspunde la anchetele zilnice. Coordonarea intalnirilor cu alte departamente. Am servit ca principal pol de legatura între vânzări şi comercial. Am creat baze de date şi rapoarte pentru a îmbunătăţi gestionarea inventarului şi raportarea cu precizie realizand un real.suportul prevăzut pentru CEO şi echipa de vânzări în gestionarea funcţionarea fluxului de lucru. Am creat cu succes sisteme eficiente pentru înregistrare, urmărire, analiza de risc redusă şi controlul cheltuielilor prin imbunatatirea resurselor alocate. Am compilat si sintetizat informatii relevante date de afaceri precum situaţiei financiare, performanţă, previziunile şi angajaţi. Am oferit feedback executiv pentru managementul la nivel de eficienta de strategii, vânzarea programelor si iniţiative. Am completat şi urmarit până la înregistrarea şi trafic toate documentele rezolvate precim problemele legate de clienţii, depozite şi transportatorii. Am supervizat planul de organizare şi depozitare a produsului în zonele arondate. Am intocmit mai mult de 50 rapoarte pentru fiecare an prezentand realizari si progresul la nivel de management.

Ca Manager Divizie Philippe Morris & Wrigley'S:
Am reusit sa coordonez echipa de 20 de profesionisti.
Am dezvoltat departamentul prin stimulente de performanţă, plan care a motivat personalul şi a dus la 35% creşterea vânzărilor.
Am servit ca mentor pentru junior membrii echipei.
Am depasit realizarile si tintele în patru trimestre consecutive. Am creat planul financiar semestrial unei cresteri de 15%.
Executarea de campanii de publicitate integrate pe mai multe canale media. Am initiat programul standardizate ca instruirea angajaţilor şi a condus la creşterea satisfacţiei clientului de 30 %. Am dezvoltat şi monitorizat oportunităţi de vânzări personale, oferte în curs şi negociat contracte.
Am reusit organizarea cea mai mare regiune şi efectuată plin ciclu de vânzări taxelor, creşterea vânzărilor anuale de 60 % planificate şi executate departamentul vânzări naţionale îmbunătăţiri, actualizare companiei abordare pentru comercializare, analiza a costului, prezentări şi teritoriul unitatii.
Plata comisioanelor lunare pregatite, rapoarte pentru 40+ reprezentantii de vanzari.
Am primit Premiul Performanţa angajaţilor companiei după menţinerea vânzări record realizarea 20% creştere cinci luni la rând.
Am reusit tranzacţii de vânzare cu un flux de venit de 5 milioane anual. Am angajat şi instruit tot personalul de vânzări pentru noile locaţii. Am generat rapoarte lunare şi anuale de vânzări.
Am creat şi regizat formare echipa de vânzări şi programe de dezvoltare.Am rezolvat problemele cu clientii prin schimbul marfa, rambursarea banilor şi reglarea facturilor. Instruit în negocieri şi administrarea timpului, identificate, dezvoltate şi evaluate strategiilor de marketing bazat pe cunoştinţa de obiectivelor companiei si tendintele pietei.
Evaluate rentabilitatea investiţiilor şi a centrilor profit-pierdere, proiecţii.
Am colaborat cu departamentele de publicitate şi promovare pentru promovarea produselor şi serviciilor. Pe linia de Marketing si comunicare am colaborat cu echipele de standardizare, proiectarea si producerea de materiale de marketing. Am creat strategii pentru a promova ofertele publicitare şi a motiva mai mari oferte. Am reusit toate campaniile cuplare companiei client. Îmbinand colaborarea cu departamentele de comercializare interne, a actorilor implicaţi pentru a defini cerinţele programului. Am creat rapoarte executive, rapoarte de analiza pentru evidenţierea problemelor de afaceri, riscurilor potenţiale şi oportunităţi profitabilitatii. Corectia gestionarii fondurilor disponibile şi a răspunderii şi prepararii rapoartelor lunare, trimestriale şi anuale. Am negociat şi revizuit termenii afacerii, contracte financiare şi modele cu rentabilitatea financiară. Am realizat analiza avansată, inclusiv negocieri cu potentialii investitori si clienti. Schimbarea Modelului financiar pe strategii de gestionare şi rezolvare pentru problematica tehnicii de aplicare. Am creat si executat previziuni pe termen scurt şi pe termen lung, strategii financiare complete personalizate pentru a ajunge la obiectivele companiei. Am efectuat analiza calitativa si cantitativa a logisticii cu ajutorul modele de simulare şi alte instrumente. Am construit parteneriate cu organizaţiile locale pentru a mări ofertele companiei şi a îmbunătăţi serviciile. Am relizat proiecte, concluziile acestora au fost sintetizate în recomandări decizionale cu efecte demonstrate pe performanţă pentru afaceri. Administrarea, coordonarea, verificarea, echipei din subordinea mea Administrarea, coordonarea activităţii de distribuţie locale din zona alocata, Creşterea valorii vânzărilor şi volumul de vânzări, au fost unele din atributiunile mele. Pentru a crea o noua piata pentru un produs nou şi să se impuna prezenta pe aceasta piata ca un new-brand.
Administrarea, coordonarea, verificarea, echipa de minciuna in subordinea mea
ALIMENTE & BAUTURI ( Nestle, Kraft, Philippe Morris, Tuborg, Heineken este ) Deschidere
conturilor de Kayaccount, ca si canale de distributie.
Coordonarea si supervizarea vanzari Diviziei Bergenbier din zona alocata ( BV, CV, HR)
Stabilirea de targeturi obiective, pe fiecare zona de activitate, pe fiecare agent si sub depozit..
Dezvoltarea proiectelor de marketing pe canale de adresabilitate.
Lansarea programelor si controlul implementarii acestora de catre tot personalul din subordine.
Gestionarea tuturor bugetelor alocate.
Crearea canaluluii de Vanzare KA.

Realizari:

Cresterea vanzarilor pe divizie de la 2 mld/ luna la 8 mld/ luna in doi ani,.

01.10.1992 - 01.10.1996

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Substanţe chimice & Personals : Concurentei societatea Colgate Palmolive, fait libres", Procter & Gamble, Gilette
Creat plan financiar care acopera 3 ani şi proiectarea 300 % crestere.
Reusit echipa de 200 de profesionişti.
Dezvoltat departamentului primul stimulent performanţă plan care au motivat personal şi a dus la 80% creşterea vânzărilor.
Executate campanii de publicitate integrate pe mai multe canale media.initiat programul standardizate ca instruirea angajaţilor şi a condus la creşterea satisfacţiei clientului de 20 %.
Coached şi mentored 50 membrii personalului de care oferă feedback constructiv si luand in interes lor pe termen lung dezvoltarea carierei. sus conturi client.
Reusit un portofoliu de 50 conturi, care au generat 12 milioane $ în veniturile semestriale.
Revizuire baza de date clienti noi ordinele şi solicită şi manual datele introduse într-o date centralizate.efectuat analiza calitativa si cantitativa a logisticii cu ajutorul modele de simulare şi alte instrumente. Negociaza contractele cu furnizorii în afara pentru a minimiza costurile pentru societate şi clienţii. Adecvate definite metrici şi măsurători pentru antrenare rezultatele. Manual creat transporturile, atribuite transportatorilor şi expediate transporturile. Comunicate toate urgentele, întârzieri datorate condiţiilor meteo şi transportator modificările de orar pentru clienţii şi supraveghetori.actionat ca o legatura între logistica, transportatorii şi clienţii. Monitorizate transporturile pentru a garanta la timp livrare. Administrate de zi cu zi şi tactice pe termen lung activitatile strategice în cadrul întreprinderii.efectuate costul, programul, contract performanţă, varianţă şi analiza de risc.redusă şi controlate cheltuielile prin îmbunătăţirea alocarea de resurse. Elaborate şi relevante sintetizate datele de afaceri precum situaţiei financiare, performanţă, previziunile LUI AUM SHINRYKIO şi angajaţi. Menţinută cont planuri pentru 50 Intocmit planurile de afaceri, bugete şi trimestriale şi semi-anual afaceri recenzii.prezentate obiectivele companiei pentru noi gabriel oprea. Cunoştinţe Stabilit de partajare procese pentru 10 asociaţii din întreaga organizaţie. Creat executiv rapoartele de analiza evidenţierea problemelor de afaceri, riscurilor potenţiale şi oportunităţi profit. Dezvoltat şi implementat eficient contabile, financiare şi sistemele operaţionale. Corect gestionate fondurile pensionare şi a răspunderii şi preparate lunare, trimestriale şi anuale rapoartele lor pe stări. Negociat şi revizuite afaceri contracte financiare şi modele cu rentabilitatea financiară şi succes în minte. Analiză avansată trataţi salariate, inclusiv mâini-pe negocieri cu potentialii investitori. Inovator Recomandat alternative de generare de venituri şi reduce cheltuielile inutile. Cercetatorului tendinţele pieţei şi anchete şi informaţii utilizate pentru a stimula business şi creşterea veniturilor. Schimba Modelul financiar pe strategii de gestionare şi rezolvare pentru problema tehnici. Servit ca mentor pentru junior membrii echipei. Financiar Integrat model pentru noua unitate de afaceri. Identificate, dezvoltate şi evaluate strategiile de marketing bazate pe cunoaşterea obiectivelor şi piata firmei trends.Compiled liste cuprinzătoare descrie produsul şi oferte de servicii.au colaborat cu publicitatea şi promovarea managerilor pentru promovarea produselor şi serviciilor.au colaborat cu marketing şi comunicare echipelor de standardizare, proiectarea si producerea de marketing strategic competitiv materials.Completed analiza prin evaluarea punctelor forte şi a punctelor slabe ale concurenţilor. Reusit produs nou şi conţinutul eliberează. Dezvoltat produse inovatoare soluţii la masă în înţelegere clară a nevoilor clientului. Administrate, mentored şi dezvoltat o echipa de 5 produs manageri.încheiat un parteneriat cu părţi interesate interne pentru a defini cerinţe pentru programul comercial. Au colaborat cu cruce-echipe funcţionale la proiect proiect orarele si planurile.echipa monitorizat progresul şi termenele impuse. Dezvoltat diaporame şi alte forme de media la prezent progresul proiectului la echipa executiva. Dezvoltat noi nouä dispozitivului pentru a permite senior management pentru a înţelege impactul de fiecare proiect. Analizat legate de angajare date şi pregătit rapoartele necesare. Efectuat controale pe fundal referinţă şi toate job solicitantilor. Dezvoltat strategii creative recrutare personal ca îndeplinite anticipate nevoile. Acceptate angajat relocarea şi integrare de noi contribuind hires stabili carcasa, scolarizarea si inregistrare. Lucrat cu seful administrative ofiter pentru a crea un nou program de dezvoltare conducerea.Brainstormed idei pentru a crea un program pentru a atrage foarte cautat-după slujba aptitudinile. Administrate toate aspectele procesului de ciclu de viaţă lucratorilor, inclusiv la îmbarcare şi oprit. Afişat de semnalizare corespunzatoare pentru produse şi promoţii vânzări. Gestionate în procesul de achiziţionare pentru întregul departament. Au participat la cumparaturi lunare competitive şi elaborate rapoarte complete. Monitorizate conditiile de piata, produs concurent inovaţii şi activitate, şi reglate cont abordarea vânzărilor la adresa mai recente evolutia pietei. Echipelor de vânzări Instruit produselor educationale la seminarii si evenimente speciale. Determinat costul şi preţul propuneri şi oferte. Livrate exceptionale cont service pentru a întări loialitatea clienţilor. Negociat detaliile contractelor şi a plăţilor şi a pregătit contracte de vânzare şi formularele tipizate. S-au adunat toate materialele relevante pentru procesele bid şi coordonate licitatie si contract aprobare. Administrarea, coordonarea, verificarea, echipa de vanzari din subordinea mea. Deschidere canalelor Kay-account de distributie.
Coordonarea Vanzarilor pe Transilvania prin
Puncte distincte de Lucru si prin subdistribuitori.
Managerizarea celor 17 Puncte de lucru din teritoriu.
Stabilirea de targeturi obiective pe fiecare depozit din teritoriu.
Dezvoltarea proiectelor de marketing pe canale de adresabilitate.
Lansarea programelor de marketing si controlul implementarii acestora de catre tot personalul din vanzari.
Gestionarea tuturor bugetelor alocate.

Realizari:

Cresterea vanzarilor pe fiecare depozit din teritoriu cu 15% pe an

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate / Colegiu: MANAGEMENT la Universitatea Spiru Haret din Brasov.
1996 - 2000 Masterat: ARTE, LITERE SI LIMBI, FILOSOFIE, Istoria actuala a FILOSOFIEI la UNIVERSITE PARIS 10 din Paris.
1990 - 1995 Facultate / Colegiu: Psihologie la Universitatea Bucuresti din Bucuresti.
1985 - 1989 Liceu: Teoretic la Liceul Johannes Honterus din Brasov. Secția Marematica - Fizica

Facultati in straiatate

Master of Business Administration (MBA) Jul 1996 — Oct 2000
Université Panthéon Sorbonne (Paris I)Arts & Business Administration

Premii

Proiecte
Mar 2004 - Mar 2016: SC AROTI SRL
Dezvoltarea structurii naționale pentru vânzări a societății. Activitate principala. Lohn lenjerie intima dama. Particular brand
propriu lenjerie.
Lansarea în producție a peste 100 de modele distincte.
Calificari
Sep 1999: Managementul de Produs CODEX

Feb 1996: Tehnicile mix-ului de Marketing CODEX

Mar 1994: Tehnici de vanzare CODEX

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

italiană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close