Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.06.1977

obiectiv

 

As dori sa lucrez in domeniul relatiilor publice, presa, media.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Functii publice, Traduceri

Oras de lucru: Bucuresti, Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2008 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: expert

Responsabilitati:

Colaborez cu ceilalti salariati din structura directiei in care lucrez precum si cu salariatii din cadrul celorlalte compartimente din structura AAAS. Inlocuiesc expertul din cadrul directiei in perioada absentei acestuia (concediu de odihna sau alte cauze independente de vointa titularului); intocmesc lucrarile repartizate spre solutionare de catre directorul directiei; colaborez cu colegii din teritoriu transmitand-ule mapa care le este repartizata in fiecare zi; primesc lucrarile repartizate acestora si le dau mai departe spre vizare juristului supervizor; propun raspunsuri la intrebarile si interpelarile adresate directiei noastre; particip la desfasurarea sedintelor Comisiei de Dialog Social (CDS); asigur transcrierea stenogramei sedintelor CDS in vederea elaborarii SINTEZEI cu principalele probleme rezultate in urma dezbaterilor si aducerea lor la cunostinta directorului. La cererea directorului general indeplinesc si alte sarcini trasate de acesta cum ar fi: elaborarea raspunsurilor atat la petitiile si memoriile creditorilor Fondului National de Investitii (FNI), cat si la interpelarile telefonice ale acestora, referitoare la documentele necesare pentru intocmirea dosarului care trebuie depus la AAAS pentru despagubirea la care a fost obligata institutia in urma Hotararii 13732/2004 a Tribunalului Bucuresti, Sectia 6 Comerciala. Informez creditorii FNI cu privire la stadiul de desfasurare a platilor dosarelor depuse la AAAS si in urma celor mentionate mai sus, in anul 2012 am fost avansata la gradul de Expert I A. Din 2010 lucrez la Directia Insolventa din cadrul A.A.A.S. ca Expert I A si aici elaborez declaratii de creanta pentru societatile comerciale aflate in insolventa sau faliment.

01.10.2005 - 31.08.2007

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: referent de specialitate gradul 4

Responsabilitati:

ACATS este o agentie guvernamentala care se ocupa cu monitorizarea si derularea contractelor internationale pentru institutii publice si de stat. Aici m-am ocupat, impreuna cu colegii mei, de negocierea si monitorizarea derularii contractelor internationale. Am lucrat, de asemenea si in cadrul Biroului de Resurse Umane al acestei agentii.

01.02.2004 - 31.08.2005

Departament: relatii publice

Titlu Job: referent de specialitate

Responsabilitati:

Ma ocupam, impreuna cu echipa de la BETA, de organizarea evenimentelor de tip CERF (un targ de tehnica de calcul care se organizeaza in fiecare an in perioada 20-24 aprilie la ROMEXPO), organizam evenimentele grupului de firme din care faceam parte, asiguram reclama clientilor nostri si realizam revista presei.

studii

 

Facultati:

2003 - 2004 Facultate / Colegiu: Comunicare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. Am absolvit in 2004 cu examen de licenta.
1999 - 2003 Facultate / Colegiu: Communication and English Language la University of Maryland University College din Bruxelles. Am absolivt in 2003 obtinand un Bachelor of Arts in Comunicare si Limba si literatura Engleza.
1997 - 1999 Facultate / Colegiu: Limba si Literatura Engleza la Facultatea de Litere si Limbi Straine Oradea din Oradea.
1992 - 1996 Liceu: Uman la Liceul Teoretic Eugen Lovinescu din Bucuresti.

Facultati in straiatate

University of Maryland University Colledge (UMUC) -- European Division -- Bachelor of Arts in Communication and English Language and Literature -- 1999-2002

Premii

Hobby-uri
Scriu poezii,Am castigat locul doi si Salatiera de Argint la un concurs de poezie internationala,Am castigat premiul editorului la acelasi concurs de poezie internationala publicandu-mi-se poeziaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close