Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.08.1992

obiectiv

 

Obiectivul profesional actual il reprezinta crearea unei cariere profesionale de succes intr-o companie puternica.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Farmacie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Chimie / Biochimie, Prelucrarea lemnului / PVC, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Alimentatie / HoReCa, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: expert inginer chimist/ industrializator de materiale

Responsabilitati:

MISIUNE:
Realizeaza industrializarea in local de modele de materiale / procedee industriale
* Pune la dispoziția funcției obtinere, materialele industriale adaptate și reglate pentru procesul vizat, precum și metodele care permit atingerea obiectivelor de calitate, costuri și termene limită.
* Asista obtinerea pentru rezolvarea problemelor din fabricatia curenta.

· REALIZĂRI CHEIE SCONTATE
• Definitia (mise au point) și industrializarea de materiale, cu respectarea specificațiilor de definitie și a constrângerilor industriale.
• Aplică metodele de asigurarea calității (masura, statistica,…) in local
• Industrializează evoluțiile cuplului Produs/Procedeu, animand planificarea calității privind aceste evolutii
• Analizează, adaptează și aplică referențialele Centrale.
• Asista echipa din atelier să rezolve problemele legate de fabricatia curentă.

01.03.2016 - 30.06.2017

Departament: altele

Titlu Job: specialist jr. asigurarea calitatii

01.06.2014 - 31.08.2014

Departament: farmacie

Titlu Job: intership

01.07.2013 - 01.03.2014

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

Responsabilitati: intocmirea de documente, centralizarea documentelor, organizarea documentelor, indocmirea fiselor de prezenta

01.07.2013 - 30.09.2013

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: agent vanzari

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Ingineria Proceselor Chimice la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Bucuresti.
2011 - 2015 Facultate: Ingineria si Informatica Proceselor Chimice si Biochimice la Universitatea Politehnica, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Bucuresti. In perioada verii al anului 2014 am lucrat pe instalatii pilot si am invatat sa utilizez cromatograful de gaze cuplat cu spectometru de masa in laboratorul din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor.
Cunostinte dobandite in urma ciclului de licenta: modelarea, simularea si optimizarea proceselor chimice si biochimice la nivel de utilaje si instalatii; modelarea proceselor biologice la scara moleculara; cinetica proceselor de transfer si cinetica proceselor chimice eterogene; studii de trecere la scara si dezvoltarea de procese pentru valorificarea produselor naturale.

Premii

Certificari
Oct 2011 - Jun 2014: Profesor
Am absolvit modulul psihopedagogic
Voluntariat
Dec 2009 - Jun 2011: Romania Rescue AssociationPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close