Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.12.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.09.2011

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Imi doresc sa-mi dezvolt cunostintele dobandite in domeniul constructiilor si managementului specific pe baza experientelor anterioare si a oportunitatilor oferite de compania dumneavoastra.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Inginerie, Proiectare civila / industriala, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Iasi, Sibiu, Piatra Neamt, Alba Iulia, Pascani, Aiud

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2014 - 31.07.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: facility engineer

Responsabilitati:

▪ Facility Engineer aprilie 2015 – iulie 2016.
▪ Atribuții: Reponsabil cu protecția la foc a fabricii: Responsabil contract Service Sisteme Detecție, Stingere și Evacuare Gaze Fierbinți; Contract Service Uși Pietonale și Sisteme Industriale de Acces ; Contract Service Instalații Stingere cu Sprinklere și Hidranți; Service echipamente de primă intervenție în caz de incendiu; Coordonator Serviciu Privat de Protecție împotriva Incendiilor.
▪ Responsabil proiecte intretinere, reabilitare si reparatie elemente de contructie
▪ Responsabil proiecte de reamenajare a fabricii pentru marirea capacitatii de productie
▪ Responsabil Reautorizare fabrica privind securitatea la incendiu a cladirii.
▪ Responsabil achizitie, reparatie mobilier si modificari de amenajare interioara in zonele administrative.
▪ Responsabil achiziții produse specifice domeniului de activitate.
▪ Fresh Engineer Program octombrie 2014 – aprilie 2015 : program de training pentru managementul calității producției de pompe și injectoare pentru motoare diesel.
▪ Atribuții: întreținere hala productie și construcții auxiliare, urmărirea comportării în timp a construcției.
▪ Technical Student Program aprilie – octombrie 2014: program de training de 6 luni pentru managementul producției de pompe și injectoare pentru motoare diesel.
▪ Funcție: Safety and Security Controller: întreținere hală producție și construcții auxiliare; utilizarea, monitorizarea și întreținerea sistemelor de securitate și a sistemelor de detecție și stingere a incendiului din cadrul fabricii.

01.11.2013 - 31.12.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer ccia

Responsabilitati:

șef de punct de lucru pentru lucrări de reabilitare finisaje interioare la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași și Reabilitare interioară corp cladire din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Elena Doamna" Iași.

01.06.2013 - 31.10.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer ccia

Responsabilitati:

Sef de punct de lucru pentru obiectivul "Alimentare cu apă, Canalizare menajeră și Stație de epurare în sistem centralizat", com. Sucevița, jud. Suceava

01.06.2012 - 31.10.2012

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer ccia

Responsabilitati:

▪ Realizarea elementelor prefabricate (inele şi capace carosabile şi necarosabile pentru căminele de vizitare) şi verificarea punerii în operă pentru obiectivul "Înfiinţare Sistem de Canalizare com. Todireşti, jud. Iaşi"
▪ Întocmirea documentaţiei pentru licitaţie pentru obiectivul "Amenajare parc în municipiul Paşcani"
▪ Sef de punct de lucru pentru obiectivul "Hală depozitare materiale de construcţii" pentru SC DUPU Impex SRL din com. Zăneşti, jud. Neamţ.

01.07.2011 - 31.10.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: practica universitara

Responsabilitati:

▪ Planificarea productiei de confectie metalica si montarea acesteia pentru obiectivul "Adăpost Municipal de Animale", com. Tomești, jud. Iași
▪ Aprovizionarea, debitarea şi prelucrarea plăcilor din piatră naturală pentru placarea obiectivului “Reabilitare Teatru Naţional Iaşi”
▪ Realizarea măsurătorilor topografice pentru obiectivul "Modernizare Drumuri Comuna Hangu, jud. Neamţ"
▪ Supravegherea şi verificarea lucrărilor de tâmplărie și finisaje pentru interior, a împrejmuirii şi parcării pentru obiectivul "Sediu pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani"

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Constructii si Instalatii la Universitatea Tehnica din Iasi. Specializare: Ingineria Cladirilor
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Constructii civile, industriale si agricole la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi din Iasi. Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice "Gh. Asachi" din Iași, specializarea Construcții Civile Industriale și Agricole, media anilor de studiu 8.24 și media 9.00 la Examenul de diplomă.
2004 - 2008 Liceu: Stiinte ale naturii la Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" Pascani din Pascani. Media anilor de studiu 8.77, media examenului de bacalaureat 9.41.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close